CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Tudung Menutup Aib' Dikecam Hebat, Nora Danish Tak Cepat Melatah

21-11-2016 10:09 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 24838| Komen: 318|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Industri fesyen Muslimah atau senang dipanggil sebagai fesyen hijabista memang sedang meningkat naik dari sehari ke sehari.

Sumber Foto: IG Nora Danish
Industri fesyen Muslimah atau senang dipanggil sebagai fesyen hijabista memang sedang meningkat naik dari sehari ke sehari. Tuntutan dari permintaan wanita berhijab yang mahukan gaya moden namun masih menutup aurat membuatkan ramai pengusaha tampil dengan rekaan dan gaya yang unik.

Tidak mahu ketinggalan, pelakon cantik Nora Danish turut mengeluarkan tudung jenamanya sendiri iaitu OwlbyND.

Namun menurut laporan dari Astro Awani, tudung keluaran barunya yang dikenali sebagao OWl Ezip itu telah dikecam ramai pihak kerana disifat sebagai pelik dan ada juga yang memanggilnya sebagai 'tudung menutup aib'.


Rekaannya mempunyai zip di bahagian tengah wajah dan fungsinya dipersoal orang ramai kerana disifatkan sangat pelik.

Kapsyen Nora di Instagram, ia direka bagi mereka yang mahukan kelainan, selain memudahkan mereka tidur di dalam kenderaan atau penerbangan.

Sumber Foto: IG Nora Danish
Mengulas mengenai isu ini, Nora tampil membuat penjelasan. Tidak cepat melatah, pelakon ini malah berterima kasih kepada mereka yang menyebarkan video tersebut kerana secara tidak langsung membuatkan tempahan tudung itu meningkat.

Biasalah, akan ada sahaja yang akan mengutuk dan bercakap buruk tentang sesuatu perkara yang baru. Nora tetap selamba dan paling penting duit dan keuntungan tetap masuk kan, tak begitu?  -CARI

Sumber Foto: IG Nora Danish
24

Bagus
22

Marah
15

Terkejut
22

Sedih
21

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (127 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SANKURIANG 20-11-2016 11:17 AM
Sendakan la hukum Allah....pakai tudung untuk promosi jualan....apa makna nya tu???
Bodoh punya orang
Quote af_mania 20-11-2016 11:17 AM
Ini tudung tutup muka masa menjalani hukuman rejam sampey mati ke sis?
Quote juliez 20-11-2016 11:22 AM
af_mania replied at 20-11-2016 11:17 AM
Ini tudung tutup muka masa menjalani hukuman rejam sampey mati ke sis?



Kalau nak tidur di public sesuai tudung ni

Atau pun utk acik2 yg kena naik mahkamah, keluar mahkamah kalau ada reporter serbu boleh cover muka
Quote cmf_premierleag 20-11-2016 11:24 AM
juliez replied at 20-11-2016 11:22 AM
Kalau nak tidur di public sesuai tudung ni

Atau pun utk acik2 yg kena naik mahkamah, kelua ...

Tp meols lagi prefer pakai shades sunglass mata belalang ...nmpk lg classy elegant sebegitu  
Quote bungarose 20-11-2016 11:24 AM
Konsep bertudung jenis aperkah??
Muka bukan wajib ditutup wahai retis
Quote Changa 20-11-2016 11:27 AM
Konsep burqa ke sis? Bbnu acah muslimah ramai yang acah pakai tirai kat muka ini, boleh la beli tudung sheols ini
Quote sueburn 20-11-2016 11:29 AM
Tajuk benang sgt win
Iols x bleh hadam betul spesis makhluk mcm ni jual tudung, lifestyle mmg nmpk urban cam omputih, tp jual tudung kekdahnye utk meneruskan kelangsungan urban lifestylenye..
Quote Ferr_Remy 20-11-2016 11:30 AM
Konsep Myanmar agaknye
Quote sueburn 20-11-2016 11:31 AM
juliez replied at 20-11-2016 11:22 AM
Kalau nak tidur di public sesuai tudung ni

Atau pun utk acik2 yg kena naik mahkamah, kelua ...

    
Kan.. x pyh susah cari surat kabar, kain ke, tutup dgn tudung ke, sekali tarik zip aman-aman je dlm tu
Quote friedfishsoup 20-11-2016 11:32 AM
IMG_20161120_113106.JPG IMG_20161120_112934.JPG
Quote ira_229 20-11-2016 11:37 AM
juliez replied at 20-11-2016 11:22 AM
Kalau nak tidur di public sesuai tudung ni

Atau pun utk acik2 yg kena naik mahkamah, kelua ...

I nak...nak...maklum da dapat surat lawyer...wehhh...takoot..malu pun ada mesti nak totop muka...
Quote makneng 20-11-2016 11:37 AM
friedfishsoup replied at 20-11-2016 11:32 AM

Gigih acik sally menyekolahkan bbnu tu...    
Quote pavlovachoc 20-11-2016 11:39 AM

Kan.. org myanmar pun x pki tdg mcm ni
Quote MarissaMiller88 20-11-2016 11:40 AM
friedfishsoup replied at 20-11-2016 11:32 AM

Amboi macik sally backup anak tutup aib gak...dia x jwb elok2 pun fungsi zip tu wei...mengada macik myanmar ni.. Aku pun x fhm knapa perlu ada zip...dr sc tu mcm dia tiru design org lg ke? Dasar..
Quote oak.balustrade 20-11-2016 11:41 AM
Wahhh very innovative nowa. Iols bagi 4 bintang! Geng retis & marhaen fefeeling vip harus beli tudung untuk dipakai masa attend court proceeding
Quote cmf_premierleag 20-11-2016 11:41 AM
Mohon gak betty kuda pakai tudung ni sbb x tahan muka dia yg jongos tu
Quote makneng 20-11-2016 11:42 AM
Yg dah biasa tgk,  konsep ninja je.  Ni mungkin konsep suria perkasa hitam. :lol
Quote gracieyna 20-11-2016 11:44 AM
buruk gila tudung ni. macam bodoh pun ada.
Quote estrelle 20-11-2016 11:44 AM
Dah alang2 nape   x lubangkan part mata.senang nak jalan.boleh main otomen ginga dgn anak2.

Lihat semua komen(318)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:31 AM GMT+8 , Processed in 2.360144 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top