CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Panas! Raysha Rizrose Didakwa Tayang Puting Ketika ASK 2016?

21-11-2016 10:54 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 46533| Komen: 186|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Anugerah Skrin 2016 (ASK 2016) yang menjadi acara tahunan untuk memberi pengiktirafan kepada rancangan-rancangan televisyen dan filem-filem buatan Malaysia, pelakon dan personaliti televisyen telah pu ...

Sumber Foto: IG Nelydia Senrose
Anugerah Skrin 2016 (ASK 2016) yang menjadi acara tahunan untuk memberi pengiktirafan kepada rancangan-rancangan televisyen dan filem-filem buatan Malaysia, pelakon dan personaliti televisyen telah pun melabuhkan tirainya.

Namun, menerusi sebuah gambar yang dimuat naik oleh Nelydia Senrose dalam acara yang bertemakan Menggapai Impian tersebut telah menjadi buah mulut orang ramai.

Sumber Foto: IG Raysha Rizrose
Gara-gara gaya Nelydia bersama adiknya Raysha Rizrose, gambar itu menjadi perbualan hangat netizen yang mengatakan ternampak 'sesuatu' yang tidak menyenangkan.


Mereka mengatakan pakaian yang dipakai oleh Raysaha adalah keterlaluan dan paling teruk menampakkan puting buah dadanya.


Sumber Foto: Facebook
Netizen juga mendakwa, adik kepada Uqasha dan Nelydia Senrose itu tidak memakai pakaian dalam ketika melalui karpet merah dalam acara gilang gemilang tersebut.

Jawapan kepada teka-teki netizen ini tidak dapat dijawab lagi. Anda pula rasa bagaimana? -CARI

                             Sumber Foto: IG Raysha Rizrose
15

Bagus
23

Marah
24

Terkejut
37

Sedih
22

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (145 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MizzNaza 21-11-2016 10:57 AM
hadowww...adik beradik senrose nih
Quote cicicumel 21-11-2016 10:59 AM
Netizen ni klu boleh smua artis dia nk suh pkai mcm heliza helmi
Quote idakamaruddin 21-11-2016 11:05 AM
bukan puting la oiii tp lipatan baju kt jahit tu

tp padan la muka sape suruh seksi2

btw sebelah si raysha tu uqasha ke?

mmmmm

Quote September14 21-11-2016 11:07 AM
hadap sgt dgn retis2, korang tatap je lah puting dia tuh
Quote stania83 21-11-2016 11:07 AM
Dah agak dah bakal menjadi rencaman netizen felda keratong.
Quote Aduradura 21-11-2016 11:09 AM
Retiss murahan..hadap je laaaa
Quote Syd 21-11-2016 11:13 AM
sape vvip yang terkena?
Quote terpaku 21-11-2016 11:15 AM
senang khuenzzz kot2 ada yang ajak ONS kat Pullmandepan PICC tuh  
Quote arira_arora 21-11-2016 11:16 AM
adoi... kesian laa org2 ni dgn lipatan baju pn nk tgk..
mcm isu RR dulu pn sama..
Quote manehnya 21-11-2016 11:17 AM
untong laaa bleh tayang.... untong la jugak leh tgok
Quote chinta89 21-11-2016 11:18 AM
tgk je lah. ape yg susahnya?

ade msa lak pakat duk tilik pahtu hencap.
Quote lasagnaklcc 21-11-2016 11:20 AM
Next time event gini bagi tema jubah. Bagi diorg puas hati
Quote harkktuih 21-11-2016 11:20 AM
evrytime ada red carpet, mesti ada isu sama..lipatan kain org kata puting..betapa pervert nya org melayu ni..
Quote pinkzara 21-11-2016 11:20 AM
Taknkan la puting dia sebesar tu?
Kalau mak2 tu mungkin la.
Quote terpaku 21-11-2016 11:21 AM
tahun depan mohon buat tema @fynnkakiblock

Quote fynnkakiblock 21-11-2016 11:25 AM
terpaku replied at 21-11-2016 11:21 AM
tahun depan mohon buat tema @fynnkakiblock

Hamdalah terus forum cari tak laku sebab tak ade gosip
Quote Bangku 21-11-2016 11:25 AM
Tetek..bontot..tu je modal pompuan..tu pun nak heran..
Quote fynnkakiblock 21-11-2016 11:26 AM
harkktuih replied at 21-11-2016 11:20 AM
evrytime ada red carpet, mesti ada isu sama..lipatan kain org kata puting..betapa pervert nya org me ...

dah alang2 org mengata baik tunjuk jer terus kan
Quote virgo19 21-11-2016 11:26 AM
Tu lipatan/jahitan kat baju/cup dlm baju la. Takkan la dia tak pakai bra nak pegi majlis camni. Kang tergesel2 p*t*ng tu mana selesa. Kalau kat rumah tu logik la juga. Pprt betul la sapa yg komen tu..

Lihat semua komen(186)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 07:09 AM GMT+8 , Processed in 0.068017 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top