CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Selepas Menduda, Tindakan Marc Anthony Cium Jlo Buat Peminat Terkejut

21-11-2016 11:43 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6928| Komen: 18|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Penyanyi Marc Anthony yang telah bertindak mencium bekas isterinya, Jennifer Lopez pada acara Anugerah Grammy Latin 2016 selepas mengumumkan perpisahannya dengan Shannon De Lima telah mengejutkan para ...
Penyanyi Marc Anthony yang telah bertindak mencium bekas isterinya, Jennifer Lopez pada acara Anugerah Grammy Latin 2016 selepas mengumumkan perpisahannya dengan Shannon De Lima telah mengejutkan para peminat.


Menurut E Online, Marc dan Jennifer bercium sejurus selepas menyanyikan lagi Olvidame y Pega Vuelta dalam acara itu.


Tindakan itu membuatkan penonton terkejut dan menimbulkan spekulasi yang mengatakan mereka sudah kembali bersama.

Sumber Foto: www.eonline.com

Namun menurut Jennifer atau lebih dikenali sebgai Jlo dalam sebuah kenyataan media yang dikeluarkan, dia menyangkal perkara tersebut dan menyifatkan ciuman berkenaan tidak mempunyai sebarang maksud.

Marc dan Shannon mengumumkan perpisahan mereka selepas dua tahun berkahwin dan ia merupakan perpisahan kali ketiga untuk bintang Latin itu.

Sebelum ini dia pernah berkahwin dengan Miss Universe 1993, Dayanara Torres sebelum mengahwini Jlo.

Sumber Foto: www.eonline.com
Marc yang telah diberi anugerah pencapaian dalam acara itu mengatakan yang dia berterima kasih kepada anak-anaknya dan menganggap mereka adalah sumber inspirasinya. 

"Alex, Arianna, Christina, Ryan, Max dan Emme; Ayah selamanya milik kamu semua," katanya.

Kalau masing-masing masih punya rasa cinta lagi, apa salahnya kembali bersama, kan? -CARI
27

Bagus
34

Marah
31

Terkejut
17

Sedih
28

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (167 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote amikie 21-11-2016 12:56 PM
stock ex-wives semua lawa2 je si Marc nih...
Quote nut.legacy 21-11-2016 03:21 PM
the ex wife cantik sgt
Quote -electrifying- 21-11-2016 06:10 PM
jelessssssss
Quote batmana 21-11-2016 06:11 PM
omputih,

atas katil pn bleh ckp tarak pape..

kambing betul.
Quote makneng 21-11-2016 08:13 PM
Ye ye je kak jelo cover line.  Ntah2 one nite stand lps tu.  Okebai
Quote giyomi 21-11-2016 09:15 PM
ramai pprt Malaysia jer terkejut, kat sana rasanya ia sesuatu yg biasa.
Quote WhiskeyScotch 21-11-2016 10:29 PM
Hahaha normal la tu buat budaya mereka. Ciuman persahabatan gituuu.
Quote mizzmimi 22-11-2016 01:02 AM
feeling sampai tutup-tutup mata gituhh

Quote alesandra 22-11-2016 12:15 PM
aku rasekan.. ahkak jlo hanya sesuai ngan marc...semoga rujuk balik
Quote mrskacik 22-11-2016 12:47 PM
tapi ai ada baca orang translate apa marc cakap lepas dey all kiss, dia anggap jlo as adik... terus berubah muka jlo... penat dah pernah kawin ngan beranak anak kembar alih2 marc anggap mcm adik je...
Quote Nenasketum 25-11-2016 11:49 PM
Abis anak ikan jlo yang jlo berabis duit tu kat mana
Quote bambimbom 26-11-2016 12:22 PM
lagu my baby you tu last sekali tu kan marc ade ckp.. ariana i love you...
aku igt ariana tu 1st wife dia...
Quote arira_arora 28-11-2016 02:50 PM
ok la.. dh cerai pn baik lagik..
Quote ogata 1-12-2016 01:50 PM
bambimbom replied at 26-11-2016 12:22 PM
lagu my baby you tu last sekali tu kan marc ade ckp.. ariana i love you...
aku igt ariana tu 1st wi ...

ariana anak dia dgn ex gf
Quote bambimbom 2-12-2016 12:23 PM
ogata replied at 1-12-2016 01:50 PM
ariana anak dia dgn ex gf

oh... tq babe

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.071996 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top