CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kami Sudah Lama Tahu Fazura Lemah Dalam Vokal -Estranged

11-11-2016 05:33 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 16549| Komen: 93|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Mengulas tentang kualiti nyanyian Fazura, Kumpulan Estranged menganggap yang pasangan duetnya itu telah memberikan persembahan terbaik pada Semi Final Muzik-Muzik 31 yang lepas.
Sumber Foto:  Berita Harian

Mengulas tentang kualiti nyanyian Fazura, Kumpulan Estranged menganggap yang pasangan duetnya itu telah memberikan persembahan terbaik pada Semi Final Muzik-Muzik 31 yang lepas.

Vokalis kumpulan tersebut, Rich atau nama sebenarnya Richael lawrence Gimbang, 34, nyanyian Fazura tidak mempengaruhi keputusan samada lagu itu layak ke final atau pun tidak.

"Sejak mula berkolaborasi, kami sudah tahu dia (Fazura) ada kekurangan dari segi vokal tapi saya menganggap itu satu cabaran dan ingin membantunya memperbaiki kelemahan tersebut," katanya kepada mStar Online.

Tambah Rich lagi, walaupun Fazura dikritik hebat, namun dia dapat melihat perkembangan penyanyi wanita itu dalam memperbaiki mutu vokalnya.


Sumber Foto: IG Missfazura
Semangat kuat Fazura untuk berada di dalam industri muzik sepatutnya dilihat secara positif dan Rich juga mengharapkan agar masyarakat dapat memeberi peluang kepada wajah-wajah baharu untuk mewarnai industri muzik.

"Saya harap orang ramai terus menyokong dia untuk terus menyanyi dan memeriahkan industri muzik tempatan," ujarnya.

Ternyata, Rich dan kumpulannya Estranged tidak pernah memandang rendang dengan bakat yang ada pada diri Fazura. Baguslah jika berfikiran begitu, kan? -CARI

25

Bagus
22

Marah
27

Terkejut
31

Sedih
24

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (158 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kaklehot 11-11-2016 05:40 PM
baik ko amik velvet binik ko senirik duet dgn ko rich dpd amik fazura ni...
Quote elorna 11-11-2016 05:52 PM
Mek suka Fazura nyanyi lagu ni.. Sedap jah.. Mek enjoy.. Go Fazura.. Mek doakan lagu ni masuk AJL..
Quote pocongkiutss 11-11-2016 05:59 PM
Tau tau nak komen apa
Quote mokcikKSKB 11-11-2016 06:00 PM
Edited by mokcikKSKB at 11-11-2016 06:02 PM
CARI-MRO replied at 11-11-2016 05:33 PM
Sumber Foto:  Berita Harian



Mcm ni lah komen yg bagus...professional xde nk sentapkau hengat estranged ni bodow ke amik mekjura?

Depa tau depa dh sendu nk naikkan populariti haruslah colaborate ngan fazura.even kalau colab ngan tokti pon belum tentu lagu ni akan hits..mekjura mmg menyumbang kepada kenaikkan popularity estranged ni.
Good moves rich!
Quote mokcikKSKB 11-11-2016 06:02 PM
kaklehot replied at 11-11-2016 05:40 PM
baik ko amik velvet binik ko senirik duet dgn ko rich dpd amik fazura ni...

Kau rasa kalau amik velvet kepam tu boleh hits ke lagu ni?i dont think so
Quote -electrifying- 11-11-2016 06:04 PM
xkisah la apa org nk kata, yg penting aku rapat dgn dia, untung bdn dpt la kan bdn tu
Quote WhiskeyScotch 11-11-2016 06:05 PM
Nanti lepas ni tolong duet dengan NEELOFA pula.
Quote lolz91 11-11-2016 06:12 PM
Hi mek jura
Quote bambimo 11-11-2016 06:23 PM
kaklehot replied at 11-11-2016 05:40 PM
baik ko amik velvet binik ko senirik duet dgn ko rich dpd amik fazura ni...

Velvet x eye candy cm fazura  
Quote idakamaruddin 11-11-2016 06:26 PM
mokcikKSKB replied at 11-11-2016 06:02 PM
Kau rasa kalau amik velvet kepam tu boleh hits ke lagu ni?i dont think so

choii baru je nak komen mcmtu
nnt kang amik bini netizen komplen obses bini pulok




Quote pr3ttytw33ty 11-11-2016 06:29 PM
idakamaruddin replied at 11-11-2016 06:26 PM
choii baru je nak komen mcmtu
nnt kang amik bini netizen komplen obses bini pulok

obses ke obes ( obesiti ) ke dua2?  
Quote GigaMom 11-11-2016 06:41 PM
pr3ttytw33ty replied at 11-11-2016 06:29 PM
obses ke obes ( obesiti )  ke dua2?



Harus velvet terluka
Quote mokcikKSKB 11-11-2016 06:42 PM
idakamaruddin replied at 11-11-2016 06:26 PM
choii baru je nak komen mcmtu
nnt kang amik bini netizen komplen obses bini pulok

Hahaha....Netizen dengki ngan mekjura bersuara karok jamban
Quote mokcikKSKB 11-11-2016 06:43 PM
-electrifying- replied at 11-11-2016 06:04 PM
xkisah la apa org nk kata, yg penting aku rapat dgn dia, untung bdn dpt la kan bdn tu

Kau rapat ngan sapa?mekjura ke kimk
Quote taksukapeanut 11-11-2016 06:43 PM
iols sarankan si fazura ni pegi la ambik kelas vokal.. kasi up kan lagi suara yang sedikit sendu tu..
Quote idakamaruddin 11-11-2016 06:44 PM
pr3ttytw33ty replied at 11-11-2016 06:29 PM
obses ke obes ( obesiti )  ke dua2?

hahahah choii sgt uolss
tu pn ye gak mau berbakul2 cacian dpt kt bini dia..padahal bini dia xde salah pape pn


Quote idakamaruddin 11-11-2016 06:45 PM
mokcikKSKB replied at 11-11-2016 06:42 PM
Hahaha....Netizen dengki ngan mekjura bersuara karok jamban

bg iols mek jura ni ok ok je la dia nyanyi lagu ni sbb xde tarik2 high note ke apa

iols maafkan je la sbb sheols cantik

taste sgt iols ngn dia ni..mcm lessy pulok


Quote sharlenetexas 11-11-2016 06:51 PM
WhiskeyScotch replied at 11-11-2016 06:05 PM
Nanti lepas ni tolong duet dengan NEELOFA pula.

jgn lupa kak lina pompom
Quote ninnakarinna 11-11-2016 07:11 PM
Suara dia memang lemah skit..tp dia ada vibrato hokey..ingat semua org bleh dpt ke vibrato ni..

Lihat semua komen(93)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 11:10 AM GMT+8 , Processed in 0.100756 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top