CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gara-gara Dilarang Keluar Rumah, Bapa Ditikam Anak Sampai Mati

11-11-2016 03:21 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5234| Komen: 22

Description: Gara-gara dilarang keluar rumah, anak bongsu berusia 21 tahun bertindak kejam menikam bapa kandungnya beberapa kali di belakang bahu dan rusuk kiri menggunakan pisau.
Gara-gara dilarang keluar rumah, anak bongsu berusia 21 tahun bertindak kejam menikam bapa kandungnya beberapa kali di belakang bahu dan rusuk kiri menggunakan pisau.

Memetik laporan BH Online, Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Alzafny Ahmad memaklumkan mangsa maut di tempat kejadian yang terletak di Jalan Tengku Badar pada awal pagi tadi iaitu sekitar 1.30 pagi.

Jelas ACP Alzafny Ahamad, sebelum kejadian menikam berlaku, suspek yang juga merupakan seorang pesakit mental bergaduh dengan mangsa akibatnya suspek mengamuk dan kurungkan dirinya dalam bilik.

"Bagi mengelakkan suspek keluar dari rumah, mangsa tidur di ruang tamu berdekatan pintu utama."

"Bagaimanapun, kira-kira jam 1 pagi, kakak suspek terdengar pertengkaran dan melihat suspek keluar dari rumah sebelum menemui bapanya terbaring dalam keadaan berlumuran darah." 

Hasil siasatan mendapati mangsa ditikam beberapa kali di belakang bahu dan rusuk kiri menggunakan pisau. 


Suspek telah ditahan untuk siasatan lanjut dan kes tersebut akan disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan.- CARI

sumber foto: BH Online

23

Bagus
16

Marah
25

Terkejut
21

Sedih
20

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (125 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 11-11-2016 03:42 PM
Ramainya sakit mental....

Bg keluar malam nanti menyusahkn org pulak...tu yg ayahmya tido kat kat ruang tamu.....


Quote haryatie 11-11-2016 03:44 PM
giler apa niii...
dahsyat betul....
Quote nononcrux 11-11-2016 03:49 PM
ape lah yang dia pikir mase menikam tu .. dasyat btl gen Y ni
Quote kentel 11-11-2016 04:03 PM
itu baru kat dunia luar....kat dlm CI pun ramai gila...
Quote akujerangkung 11-11-2016 04:12 PM
kentel replied at 11-11-2016 04:03 PM
itu baru kat dunia luar....kat dlm CI pun ramai gila...

Plg gila Acong multinik berbelas2  
Quote leylapple 11-11-2016 04:25 PM
jazaa100 replied at 11-11-2016 03:42 PM
Ramainya sakit mental....

Bg keluar malam nanti menyusahkn org pulak...tu yg ayahmya tido kat kat ...

kadang2 mental tu bukan sebab penyakit genetik...

tapi mental atas penyalahgunaan dadah...
Quote mieymiey 11-11-2016 04:29 PM
suspek yang juga merupakan seorang pesakit mental

So, suspek ni boleh terlepas dari hukuman la kan?
Quote kentel 11-11-2016 04:33 PM
mieymiey replied at 11-11-2016 04:29 PM
suspek yang juga merupakan seorang pesakit mental

So, suspek ni boleh terlepas dari hukuman la ka ...

kalau psych evaluation confirm mental status dia..tapi takkan lepas...mesti masuk spital gila ambik treatment...
Quote kumbang7 11-11-2016 04:58 PM
kentel replied at 11-11-2016 04:33 PM
kalau psych evaluation confirm mental status dia..tapi takkan lepas...mesti masuk spital gila ambi ...

lepas ambik treatment n sihat lepas jugak kan
Quote -electrifying- 11-11-2016 05:09 PM
aku ckup takut klau org sakit mental dlm rumah... unexpected
Quote missinpiece 11-11-2016 05:48 PM
Mental x mental kewarasan org skarang mmg diragukan. Byk ngat penyumbang
Quote sukacactus 11-11-2016 05:48 PM
Kesian bapaknya
Tak tahan kang ank merayau ntah mana2
Dah tahan kena tikam sampai mati la pulak
Quote jazaa100 11-11-2016 06:30 PM
leylapple replied at 11-11-2016 04:25 PM
kadang2 mental tu bukan sebab penyakit genetik...

tapi mental atas penyalahgunaan dadah...

Iyalah tu apple....

Dulu jarang jumpa org mental...skrg ni gi mana-mana pun blh je nmpak ckp sesorg...gelak sesorg....byk amik dadah le tu....


Quote kentel 11-11-2016 07:10 PM
kumbang7 replied at 11-11-2016 04:58 PM
lepas ambik treatment n sihat lepas jugak kan

slalu nya org da masuk asylum lagi gila kot...   badi org lain
Quote ronapink 11-11-2016 07:15 PM
takziah...

kasihsayang bapa..
Quote Wal..Hal 11-11-2016 07:20 PM
Akak syaki ni mesti ummah chinkies, nmpk tokong kecik dlm rumah, cine2 byk yg stress lately dgn economy, politic,racism tu ramai yg jd gile meroyan
Quote sueburn 12-11-2016 01:12 AM
Byk sgt dah org malaysia ni yg sakit mental
Quote anakmak 12-11-2016 01:19 AM
Keluarga sedar ke suspect ada mental disorder ?
Quote xtravaganza 12-11-2016 08:43 AM
Scary gile.. skrg ni ramai yg luaran nmpk je normal.. tp psiko.

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 02:58 PM GMT+8 , Processed in 0.060463 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top