CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ditikam Kerana Keluarkan Rakan Dari Grup Whatsapp

9-6-2015 01:47 PM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 7598| Komen: 30

Description: Seorang lelaki diserang dan ditikam kerana tindakannya mengeluarkan dua orang rakan dari grup Whatsapps.
Oleh: Adib Za

Akibat mengeluarkan rakannya dari grup Whatsapps, seorang lelaki di India ditikam dan dibelasah teruk oleh dua lelaki yang diupah.


Menurut portal Sinar Harian, Bunty Kurseja diserang di kedai pakaian miliknya selepas membuang dua rakannya Anil Mukhi dan Naresh Rohra daripada grup Whatsapps.

Kedua-dua suspek itu dikatakan sering menghantar mesej berbaur lucah. Akibat tidak mempedulikan amaran dan nasihat, kedua suspek tersebut terus dibuang dari grup berkenaan. 

(Sumber foto: Sinar Harian)


Akibat tidak berpuas hati dengan tindakan itu, kedua suspek mengupah lelaki yang bertindak menikam dan memukul Bunty. - CARI Infonet

15

Bagus
13

Marah
19

Terkejut
23

Sedih
17

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (97 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MeghanK 8-6-2015 11:37 PM
sakai sungguh perangai yang menggedik melucah kat grup kenapa
Quote famri7 9-6-2015 12:00 AM
Xheran pon..sakai bagi apo pon diorang akan abuse...hidup xbertamadun.
Quote buttergal 9-6-2015 12:02 AM
Citer ni da lama. Aku pnah baca. Hindia ngan seks tarak bole dipisahkan
Quote spiderman80 9-6-2015 12:06 AM
Baru je Spidey joined group Kelab Suami-Suami Penyayang WhatsApp.
Quote Changa 9-6-2015 12:39 AM
sama jah dgn batak2 whatsapp kat tanah air ini,'menggelupor la kan kau nak share segala mak nenek info, tazkirah la bagai.
tak kuasa la dek nak baca benda2 hauk sebegini.
pukimak sangat kan nak menyemak benda2 gini kat whatsapp.
Quote cmf_premierleag 9-6-2015 12:43 AM
Ms zaman fesbuk ngetop dolu2, sapa2 yg kene unfriend/block mmg bleh bawak gaduh la.
la ni zaman whatsapp lak kalo kene remove/block pun sama siap bleh berbunuh2 lak..ditambah sadis dgn double bluetick tu pun bleh jd gadoh
Quote cmf_premierleag 9-6-2015 12:44 AM
Ummah2 yg sakai tak reti bertamadun ni selayaknya hanya layak pakai nokia 3310 jah
Quote kimsa-ra 9-6-2015 12:47 AM
jd cm iols xmint pn layan whatsapp ni.. klu dok tnya meleret anta mesej berantai brsyukur di buang group..
Quote merrissa 9-6-2015 01:03 AM
kahkahkah...sosial media yang memudaratkan
Quote ipes2 9-6-2015 04:41 AM
laaaa.. letak pics lucah buat apa.. bukan semua org ada mood sebagaimana kita.. pastu kena remove tension lak kat org.. ha ha gelak baca
Quote mbhcsf 9-6-2015 05:28 AM
cakap pasal whatsapp ni kan , i tak tahulah nak habaq ape, y nulber celcom 3G tu depa recycled ka yg tetiba ahli keluarga i ada ahli tambahan tetiba je. Jenuh my sister removed ahli itu.
Quote mizzmimi 9-6-2015 06:31 AM
Bodoh bertingkat
Quote mizzmimi 9-6-2015 06:32 AM
Buatlah group baru sembang sampai pitam pipi belasah orang buat apa. Tapi rasanya macam ada sebab lain jer.. Fishy
Quote bellaa 9-6-2015 06:58 AM
giler kentang
Quote DayangKirana 9-6-2015 07:47 AM
bukat kat hindia je yang hauk perangai suke mesej lucah2 kat whatsapp..kat sini pun same..
nak2 malam jumaat, melambak2 keluar..hadap sangat benda bodo tuh nk share ngan semua orang..
Quote aTiKah_aYuNi 9-6-2015 08:01 AM
macam2 hal laaaa            
Quote Cik_Andak 9-6-2015 08:37 AM
Sebab itu pun sampai nak bertikam..huduh sungguh perangai...
Quote delsmomm 9-6-2015 10:17 AM
Menurut laporan dna, kedua-dua rakannya itu dikatakan sering menghantar mesej lucah kepada grup berkenaan yang ditubuhkan bertujuan untuk berbincang mengenai industri pakaian.


laporan dna bleh dpt semer ni ek..
waa motip iols xtau...
hihihi
Quote uori 9-6-2015 11:41 AM
whatsapp dan sentap, berpisah tiada  

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 05:57 AM GMT+8 , Processed in 0.119037 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top