CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bibir, Pipi Kiri Budak Koyak Kena Tombol Pintu

9-11-2016 01:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4170| Komen: 14

Description: Nyeri apabila melihat gambar seorang murid darjah empat yang kelihatan seperti disiat bibir dan pipi kirinya.
Nyeri apabila melihat gambar seorang murid darjah empat yang kelihatan seperti disiat bibir dan pipi kirinya. 


Sumber foto: Harian Metro

Mohd Haziq Mohammad Nazi, 10, menerima lebih 50 jahitan pada wajahnya akibat terjatuh sebelum mengenai tombol pintu dalam kejadian di sebuah sekolah agama di Taman Kajang Jaya, khamis lalu.

Menurut Harian Metro, pada jam kira-kira 4.30 petang itu, mangsa dikatakan terjatuh ketika sedang bermain dengan rakannya di sebuah dewan di sekolah itu.

Ibu mangsa, Zamila Basir, 34, difahamkan semua murid sekolah itu ke dewan untuk menyempurnakan solat fardhu Asar ketika kejadian berlaku.

Menurut Zamila, anak sulangnya itu memaklumkan dia sedang bermain berdekatan pintu dewan bersama rakannya sebelum ditolak dari belakang.


“Kejadian menyebabkan kaki anak saya tersadung sebelum jatuh mengenai tombol pintu.

“Pihak sekolah menghantar anak saya ke Hospital Kajang dan memaklumkan kejadian kepada saya.

“Haziq menerima lebih 50 jahitan di bahagian luar dan dalam selepas bibir serta pipi terkoyak,” katanya kepada Harian Metro. - CARI

12

Bagus
23

Marah
21

Terkejut
27

Sedih
14

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Darien_Fawkes 9-11-2016 01:23 PM
nampak aje gambaq tu teringat ''Why So Serious''
Quote haryatie 9-11-2016 01:24 PM
aduhaiiiii sakitnyaa...
bertabah lah dik...smoga cpt sembuh
Quote nononcrux 9-11-2016 01:29 PM
adoi main panjat-panjat ke dik
Quote meklalala 9-11-2016 02:31 PM
cantik bulu mata adik ni..haha..
Quote chinta89 9-11-2016 02:33 PM
kesiannya kat adik ni
Quote Manjahati 9-11-2016 02:36 PM
Siannya adik ni
Quote fox. 9-11-2016 02:40 PM
moga jadi pengajaran dik
Quote cutieslilies 9-11-2016 02:44 PM
aku bukan nak ckp apa aaaa

nakal budak mmg biasa.. tp kalau sekolah2 agama ni dah byk kali sbnrnya berlaku camni...

biasa jd camtu ustaz ngan ustazah xde dlm kelas...dan kadang2 tu ada ustaz ngan ustazah..tp dibiarkan budak2 tu berlari dr kelas ke kelas.. dlm surau...

mmg dibiarkan ker??..


kalau zaman aku dulu...mmg siaplaaaaa
Quote missinpiece 9-11-2016 03:08 PM
Dlm group kate langgar meja. Gambar x bertapis ngeri . Cikgu2 bukan x larang budak2 berlari bermain sana sini. Baru je depan mata i last week,  sorg student tolak kawan die, kena bucu meja, luka sikit. Padahal tengah beratur tu. Insiden x dijangka2 ni buat cikgu lebih berjaga2, tapi mcm biasa la hero-hero ni akal dia lagi berjela dari kita
Quote elnor_81 9-11-2016 04:09 PM
cutieslilies replied at 9-11-2016 02:44 PM
aku bukan nak ckp apa aaaa

nakal budak mmg biasa.. tp kalau sekolah2 agama ni dah byk kali sbnrny ...

Sbb kebykn setad setazah ni x cakna.nk2'kebykn lpsan spm je.x kontrol bdk.ni bkn aku ckp aa..kwn2 aku yg anta ank skolah agama.
Quote kenarihitam 9-11-2016 04:14 PM
Sian kt adik ni..
Quote Artemesiaa 9-11-2016 04:55 PM
Ngerinya 50 jahitan tu semoga cepat sembuh dik
Quote amylopectin 9-11-2016 05:17 PM
50 jahitan tu
Quote mirandanicky1 11-11-2016 09:27 AM
Bahayaaaaa rupanya

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 03:52 AM GMT+8 , Processed in 0.094721 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top