CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Rimas Dikata Mengandung , Bipasha Basu Minta Peminat Hormat Kehidupan Peribadinya

9-11-2016 03:33 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4315| Komen: 11|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Bipasha Basu dah mengandung? Nampaknya khabar angin ini sudah tersebar luas!
Sumber Foto: Bollywoodcolor.com

Bipasha Basu dah mengandung? Nampaknya khabar angin ini sudah tersebar luas!

Ramai orang yang telah membuat spekulasi bahawa pasangan Bipasha dan suaminya Karan Singh Grover sekarang ini sedang menunggu kehadiran cahaya mata sulung mereka.

Menurut laporan dari SpotboyE, merpati dua sejoli itu sudah pun berulang alik ke klinik untuk berjumpa dengan doktor sejak beberapa bulan yang lepas.

Sumber Foto: IG Bipasha Basu


Namun, aktres jelita itu menafikan sekeras-kerasnya gosip itu dan menyatakan kepada MissMalini.com, "Orang di luar sana sepatutnya lebih menghormati kehidupan peribadi saya dan suami. Apa yang pasti semua benda yang dikatakan adalah tidak betul."

Penjelasan dari Bipasha dan Kiran ini membuatkan segala teka-teki selama ini terjawab dan nampaknya peminat perlu menunggu dan bersabar lagi untuk mendengar berita baik dari mereka berdua.


Masih lagi dalam 'mood' berbulan madu, pasangan yang baru sahaja berkahwin pada 30 April lepas banyak menghabiskan masa dengan bercuti bersama-sama.

Walaupun rimas dengan segala cerita yang tidak betul berkenaan hidupnya, namun Bipasha adalah seorang yang terbuka dan kerap memuat naik tentang momen hidupnya di dalam media sosial.

Biasalah bila sudah namanya artis, pasti setiap inci kehidupan peminat nak ambil tahu kan? -CARI




20

Bagus
19

Marah
14

Terkejut
19

Sedih
10

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fishcracker 9-11-2016 03:52 PM
sama padan theyol ni
Quote irwansuhadi 9-11-2016 06:00 PM
sebab buncit ke?
Quote merrissa 9-11-2016 08:04 PM
bagus deme ni kahwin sesama sendirik jah...tak macam trump....opsss
Quote shoyuna 9-11-2016 08:48 PM
Makin cantik la bipasha ni..
Quote dani-rox 10-11-2016 02:34 AM
body dia melerts hokeh...
sesekali ai suka sexercise dgn bideo2 bipasha kat YT... tapi yg jelesnya w/pun workout mcm nak rak gituh, sheols maintain glemer dan gojes jah, ai pulak mcm baru lepas dikejar hanjeng.
Quote batman_2007 10-11-2016 05:00 PM
So bipasahh dah kawin kau bila nk berhenti speedo jantan pulekk @terpaku
Quote -electrifying- 10-11-2016 05:22 PM
xde rezki lg tu
Quote mirandanicky1 11-11-2016 09:26 AM
Sukati ko la nk mgandung ka nk buncit ke.. ada ku kesah..tk mbantu ekonomi punnnn
Quote mieymiey 11-11-2016 04:36 PM
Tak boleh la rimas sis, dah nama pun selebriti
Quote Ferr_Remy 12-11-2016 05:32 AM
Ooo laki die ke ni.. skali berlakon sama die dlm citer Alone tu yg tiru cite thailand tu.. ensem gile laki die ni
Quote alieyrina 12-11-2016 10:23 AM
Mak aii lips laki dia..mcm mintak di cium2 gitewww

Lihat semua komen(11)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 08:21 PM GMT+8 , Processed in 0.124140 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top