CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Sorok Arak, Nenek Maut Dibelasah Cucu

9-11-2016 02:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3044| Komen: 16

Description: Seorang remaja dari Amerika Syarikat ditahan atas dakwaan membunuh neneknya hanya kerana mangsa menyembunyikan arak ketika dia sedang mandi.
Seorang remaja dari Amerika Syarikat ditahan atas dakwaan membunuh neneknya hanya kerana mangsa menyembunyikan arak ketika dia sedang mandi.


Sumber foto: Daily News

Menurut laporan Yahoo News, polis mendakwa Dylan Brougham, 18, memukul neneknya sehingga mati.

Dylan pada asalnya hanya didakwa melakukan kekerasan, namun dia kemudian didakwa atas tuduhan membunuh selepas neneknya, Joyce Ann Courson, 69, dilaporkan meninggal dunia lapan hari selepas dirawat di sebuah hospital di Florida.

Menurut laporan, pihak polis menemui mangsa dalam keadaan terbaring berlumuran darah sebelum dihantar ke hospital.

Polis menyerbu kediaman mangsa selepas saksi membuat laporan terdengar jeritan meminta tolong, 10 Oktober lalu.

Saksi mengatakan Dylan tergesa-gesa meninggalkan lokasi kejadian sebelum ketibaan pihak polis.

Walau bagaimanapun, Dylan berjaya ditemui pihak polis tidak jauh dari kediamannya. - CARI
22

Bagus
29

Marah
22

Terkejut
27

Sedih
9

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (120 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Manjahati 9-11-2016 02:49 PM
Mereput lah
Quote fox. 9-11-2016 02:51 PM
dear dylan,

mohon meninggal sekali ya
Quote ronapink 9-11-2016 02:53 PM
mental di mana2
Quote pyropura 9-11-2016 02:59 PM
...kena tambah tajuk "ini sebab Isle haromkan arak"
Quote nononcrux 9-11-2016 03:15 PM
18 mcm 28 tahun muka ko ..
Quote HazeLJoseph 9-11-2016 03:28 PM
Mahal sangat ke booze kau. Sampai nak ganas ganas
Quote jejaka00 9-11-2016 03:44 PM
banyak sangat main grand thief auto   
Quote chinta89 9-11-2016 04:01 PM
kejamnya...
Quote FOTHER-MUCKER 9-11-2016 04:29 PM
pyropura replied at 9-11-2016 06:59 AM
...kena tambah tajuk "ini sebab Isle haromkan arak"

100% setuju. Sebab itu isle haramkan arak!
Quote -electrifying- 9-11-2016 05:02 PM
psl arak je... bodoh
Quote Modngengade 9-11-2016 05:04 PM
muka pun dah mcm iblis....sesuai sgt dgn perangai
Quote FARRAZOOL 9-11-2016 09:13 PM
Idiot...:
Quote merrissa 10-11-2016 08:08 AM
perangai macam haram...minom pon air haram....k bye!
Quote sueburn 10-11-2016 10:58 AM
Syaitonnirrojim betul.. semoga disumbat dalam jel dan mereput la ko di sana
Quote Keledek.kepam 10-11-2016 11:09 AM
Sila mereput
Quote mirandanicky1 11-11-2016 09:26 AM
Kuang ajo punya cucu

Lihat semua komen(16)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 02:18 PM GMT+8 , Processed in 0.332495 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top