CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Persis Google, RedQ Air Asia Buat Ramai Berangan Nak Hantar Resume

9-11-2016 01:56 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8408| Komen: 28|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Serius sangat teruja bila melihat gambar-gambar pejabat korporat AirAsia Bhd dan AirAsia X Bhd di klia2 yang telah dirasmikan baru-baru ini.
Serius sangat teruja bila melihat gambar-gambar pejabat korporat AirAsia Bhd dan AirAsia X Bhd di klia2 yang telah dirasmikan baru-baru ini.

Dinamakan sebagai RedQuarters atau RedQ, pejabat tersebut menempatkan  seramai 2000 kakitangan AirAsia yang dikenali sebagai Allstars.

Mempunyai keluasan 18,000 meter persegi, pejabat ini sebenarnya telah mula dibina pada Disember 2014.

Menggabungkan dekorasi yang sangat santai tetapi tetap menjaga profesionalisme ini akan membuatkan anda kagum, rasa bersemangat mahu bekerja malah akan membuatkan anda mahu menjadi sebahagian dari mereka.

Ini buktinya!

Ruang legar yang cantik dan kondusif

Sumber Foto: FB Air Asia

Ruang makan yang selesa dan cantik

Sumber Foto: FB Allan Phang

Pilihan makanan yang 'best', bersih dan berkualiti


Dekorasi dinding yang ceria dan berwarni-warni pasti menaikkan semangat bekerja


Bilik mesyuarat yang sangat santai, boleh kurangkan tekanan kerja


Ruang kerja yang selesa


Ramai netizen yang turut berkongsi gembira dan keterujaan mereka di laman Twitter.

Bagaimana pula dengan anda, kalau diberi peluang nak tak bekerja di sini? Mestilah semua jawab ya, kan? -CARI
16

Bagus
10

Marah
18

Terkejut
24

Sedih
20

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (98 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Shashashamsudin 9-11-2016 02:05 PM
Cantik office diorang
Quote caramellatte 9-11-2016 02:21 PM
huaaaa berkenannyaaaaa. aku pun tetiba rasa macam nak update resume!
Quote lasagnaklcc 9-11-2016 02:59 PM
Wkt study dulu selalu berangan betapa cool nya kalau dpt keje dgn GOOGLE. Sbb tgk ofis cun gilaaaa.
Quote mujer_in_espejo 9-11-2016 03:03 PM
Sepatutnya semua ofis di msia ni camni!
Quote -electrifying- 9-11-2016 03:08 PM
cantiknyaa.... nmpk santai
Quote mieymiey 9-11-2016 03:23 PM
Waaaaaaaaaah bestnyaaaaa
Quote chinta89 9-11-2016 04:04 PM
ohsem... rse nk jugak!
Quote CrowneGlory 9-11-2016 04:12 PM
gaji sebesar google ke? kalau harap ofis je cantik gaji x cantik apala maknanya...makan pun kena bayar kan...google malaysia tu ko melantak la byk mana pun maintain free...
Quote appelmerah 9-11-2016 04:15 PM
cantiknya.. nak juga ofis macam ni..
Quote Artemesiaa 9-11-2016 05:41 PM
Office cantik cam ni boleh motivate worker jadi rajin kerja
Quote amirezu 9-11-2016 06:24 PM
Pergh terbaik  Rasa nak submit resume jugak ni hehe
Quote ReginaBeauty 9-11-2016 09:04 PM
Wowser tis is cool
Quote WhiskeyScotch 9-11-2016 11:02 PM
Menariknyaaaa. Terus hilang stress bila tgk!
Quote kentel 10-11-2016 08:02 AM
gaji ciput kot AA...
Quote sueburn 10-11-2016 12:27 PM
Cantik, nampak santai.. huntong la
Quote GigaMom 10-11-2016 12:31 PM
Ramai beno suka #Red
Dato Red
Red blogger
Red riding hood
Bla2
Quote tipuware 10-11-2016 04:11 PM
woo cantiknyee... nak tau gak job security kat sni camne..  kalau setakat indah di mata, tapi bab2 lain lauk, erm..
Quote Diann 10-11-2016 05:28 PM
Cantiknyaaaa!
Quote awaynepian 15-11-2016 06:17 AM
CrowneGlory replied at 9-11-2016 04:12 PM
gaji sebesar google ke? kalau harap ofis je cantik gaji x cantik apala maknanya...makan pun kena bay ...

Ya lor...aku rasa opis je cantik...gaji besa2 ajer...
So still can't impress..

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 04:31 AM GMT+8 , Processed in 0.081554 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top