CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dato Hans Isaac Nasihat Jangan Poyo Kepada Pendatang Baru

13-2-2016 05:40 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 9843| Komen: 49

Description: Hans Isaac yang menerima Darjah Indera Mahkota Pahang (D.I.M.P) pada Ahad lepas...


Oleh : Fyruz Hanna


Pelakon, pengarah, penerbit dan bekas model Hans Isaac yang menerima Darjah Indera Mahkota Pahang (D.I.M.P) pada Ahad lepas menasihati pendatang industri baru supaya disiplin tak kira bidang muzik mahupun lakonan.

"Paling penting dalam industri seni ialah mereka mesti ada disiplin diri dan jangan poyo.
 
"Sejujurnya untuk menjadi seorang selebriti mahupun artis di zaman ini sungguh senang. Ini kerana adanya platform yang tidak terhad berbanding di zaman saya dahulu adalah terhad untuk menonjolkan diri jadi tolonglah hargai dunia seni," ujarnya.


Hans,44 tahun berpesan kepada pendatang baru  supaya mencermin diri dan lihat bakat yang ada bukan sekadar populariti. -CARI Infonet.

Sumber:mediahiburan
13

Bagus
18

Marah
17

Terkejut
9

Sedih
16

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (87 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote exclusive_vvip 13-2-2016 06:08 PM
Teringat time heols berlakon citer Mat Pizza..
Quote eyansss 13-2-2016 06:09 PM
datuk dari pahang?  tak heran la kalo cenggitu...
Quote kucen_miang 13-2-2016 06:10 PM
Ok nextttttt
Quote Munah_Spicy 13-2-2016 06:15 PM
dia pon cam poyo jah...
Quote toxicated 13-2-2016 06:22 PM
Dia pon poyo n belakon pun kayu smpai ke tua
Quote de_ikea 13-2-2016 06:25 PM
Klo tak lopa dah jd datin
Quote ezacbee 13-2-2016 06:50 PM
exclusive_vvip replied at 13-2-2016 06:08 PM
Teringat time heols berlakon citer Mat Pizza..

Cite mat pizza lagi kejung die berlakon kan.. hahaha
Quote hasniey 13-2-2016 06:59 PM
Tp dia pon harap muke je
Dulu2 hensem
Quote nur_firdaus 13-2-2016 07:02 PM
arwah bapa?????

Quote bangang4 13-2-2016 07:04 PM
boleh nmpk dgn jelas dia sindir neelofa, ex gf dia.
Quote shitakee 13-2-2016 07:06 PM
bukan patutnya mendiang bapa ke?
Quote mimi77 13-2-2016 07:09 PM
Arwah bapa?
Quote bobok_berhabok 13-2-2016 07:12 PM
de_ikea replied at 13-2-2016 06:25 PM
Klo tak lopa dah jd datin

Tkot lopa datang balik melekat kt dia.  
Quote primadonia 13-2-2016 07:46 PM
Dia pn populariti jgk dr bakat.
Dulu nmpk la hensem ms kapel ngn elaine daly tp lps tu cm busuk smpi la skrg..
Quote joey_mcintrye 13-2-2016 07:57 PM
Time Ringgit Kasorrga je npk handsome, Lps tu darjah kehandsomen menurun sampailah jd selekeh...
Quote cmf_premierleag 13-2-2016 09:33 PM
Dpt title datuk dr pahang
Booo booo booo murahan cheapskate punya gelaran datukship..taraf tapak kaki je title tu di mata aku
Quote Adelisa 13-2-2016 09:49 PM
Pg nasihat lopak dlu supaya berenti jd poyo la dato
Quote toxicated 13-2-2016 10:03 PM
Heshe ni kuat comolot ngn org istana budaya kan.iols g meeting istana budaya duk nampak dia jah..in real life can do lah jugak tp lately dia nampak busuk jah
Quote prettyuglybabe 13-2-2016 10:10 PM
esok-esok datuk dari negeri tu ada jual kat kedai eco rm2.. sapa nak gelaran datuk, gi je sana beli.. rm2.12 termasuk gst

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.064988 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top