CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Haiza Disunting Stesen Radio Baharu?

13-2-2016 06:02 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8484| Komen: 42

Description: Saya sedang mempertimbangkan tawaran yang datang...


Oleh Fyruz Hanna

Penyanyi dangdut yang terkenal dengan lagu Dag Dig itu mengakui menerima beberapa tawaran daripada stesen radio terkemuka selepas kontrak bersama Best FM tamat.

"Memang benar saya menerima tawaran daripada beberapa stesen radio, termasuk stesen penyiaran swasta. Saya sedang mempertimbangkan tawaran yang datang dan belum memberi kata putus. 

"Secara peribadi, saya masih berminat untuk meneruskan kerjaya sebagai penyampai radio kerana sudah jatuh cinta dengan kerjaya itu. Tidak mustahil saya akan kembali ke konti radio apabila menemui pilihan yang terbaik," katanya.


Selain itu buat masa terdekat ini, dia bakal ke studio rakaman untuk merakan single terbaharu bertajuk Tentang cinta ciptaan sepenuhnya kompiser Asfan.

Keputusan Haiza juga nampaknya tepat untuk kembali ke Kuala Lumpur selepas rezekinya makin bertambah kerana banyak stesyen televisyen yang berminat menjadikan lagu barunya sebagai runut bunyi drama yang bakal ditayangkan. -CARI Infonet.

Sumber: Beritaharian

23

Bagus
20

Marah
26

Terkejut
13

Sedih
20

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (119 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kucen_miang 13-2-2016 06:10 PM
Ok nextttttt
Quote merahrose 13-2-2016 06:31 PM
lg dj smpah
Quote hyunniesSS501 13-2-2016 06:49 PM
Dag dig dug laa
Quote hasniey 13-2-2016 07:01 PM
Nyanyi je lah balik
Kalo lgu ok leh glamer balik
Quote bobok_berhabok 13-2-2016 07:05 PM
Ikot la kak. Asalkan akak bahagia
Quote sepitsiput 13-2-2016 07:19 PM
Meola dgr sheols menDJ kt best fm... okay jah. Bagus lagi sheols drpd dj2 merapu radio era/hot.. tp x taulah klu pindah stesen baru sheols nk kene merapu.

Meols perasan sheols ni suara serak2 yg klu lagi lama bcakap mcm bertambah serak.
Quote sepitsiput 13-2-2016 07:21 PM
Apapun bagi meols penyanyi jd deejay radio adalah sgt degrading.

Palinh degrade ialah Adibah Nor.. bekas pemenang AJL tp end up jd dj radio putar lagu sendiri. Tp nk wat camne khuenn, nk hidup..klu x dapur x berasap.
Quote putehkundor 13-2-2016 07:24 PM
sepitsiput replied at 13-2-2016 07:19 PM
Meola dgr sheols menDJ kt best fm... okay jah. Bagus lagi sheols drpd dj2 merapu radio era/hot.. tp  ...

Teringat lagu beliau tahun 2002 dulu....kekasihku belum mandi.
Kat youtube x ada...harap beliau sudi pasang lagu sendiri nanti.
Quote xixin5230 13-2-2016 07:37 PM
dia ok la jd dj best fm
x merapu dan x syok sndri
aku lg bingit dgr hot dan sinar
Quote zeed 13-2-2016 07:40 PM
Dj2 best fm ok..yg hauk era hot sinar (kecuali kak bed)
Quote cm_matjawasp 13-2-2016 08:38 PM
Ok la tu sekolah tingkatan dua ja
Quote DahliaTulip 13-2-2016 09:42 PM
sepitsiput replied at 13-2-2016 07:19 PM
Meola dgr sheols menDJ kt best fm... okay jah. Bagus lagi sheols drpd dj2 merapu radio era/hot.. tp  ...

Btl..die jd dj mmg okay.ber info lah jugak..xlah merapu meraban mengilai kedak ponti smpi pendengar naik meluat.
Quote nazurah 13-2-2016 10:04 PM
sepitsiput replied at 13-2-2016 07:21 PM
Apapun bagi meols penyanyi jd deejay radio adalah sgt degrading.

Palinh degrade ialah Adibah Nor ...

tak menahan bila sheols buat lawak yang tak lawak lepas tu ketawa macam jin...

I mmg x dgr suria pepagi uols... hazab!
Quote aiskrimpelangi 13-2-2016 10:30 PM
Aku suka haiza ni jadi dj takdekla merepek2. Best je. Dia bkn kategori dj syok sendiri, compare dgn dj era , hotfm tu haiza ni jauh la bagus berdeejay nyeeee
Quote cikmouse 13-2-2016 10:55 PM
Sukaaa jerrr dia ms jdk dj kt bestfm tuuu..mmg x layan dh hotfm pastu..apertah lgk radio lain..
Quote Duta lover 14-2-2016 12:17 AM
Better dia keje radio kl la
Dia pjj kan dgn laki dia skang

Dok je la kl dah ada peluang depan mata
Quote rosmahisham 14-2-2016 09:24 AM
kan..iols pon dengar best fm sheol mendeejay ok je..bkn mcm fafau,adi fashla,dina yg syok sendiri tu.
Quote katibism 14-2-2016 10:17 AM
So gosipnya...stesen radio mana offer sheols?
Quote tomatome 14-2-2016 11:39 AM
Ok je dia kat radio johor tu.. Pagi2 layan gak bestfm byk info dan byk lagu.. Dr dengar dj bebel kat hitz era dan suria.. Pening bingitt sama gak hot fm tu.. Dlm 15 min pg2 nk ke tnpt keja  nk dgr satu lg pun payah

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:07 AM GMT+8 , Processed in 0.074723 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top