CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Robot Pemuas Nafsu Seks Mula Dicipta Dan Bakal Trending

8-1-2016 10:02 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 15758| Komen: 93

Description: Perkembangan teknologi yang kian pesat membuatkan kehadiran robot dalam kehidupan sehari-hari semakin menjadi kenyataan.

Oleh : Dean BZ


Perkembangan teknologi yang kian pesat membuatkan kehadiran robot dalam kehidupan sehari-hari semakin menjadi kenyataan. Salah satu jenis robot yang dikembangkan adalah robot pemuas seks, dimana dicipta khas untuk mereka yang kesunyian dan "sangap".

Memetik dari mynewshub, robot ini dicipta dengal pelbagai versi dan boleh bercakap serta memberi respon yang baik ketika melakukan hubungan seks.

Seorang pakar psikologi seks dan perhubungan,  Dr. Helen Driscoll berkata, penghasilan robot sebegini akan menjadi satu trend di masa depan dan mungkin manusia akan lebih cenderung memilih untuk melakukan seks dengan robot berbanding manusia.


Selain itu, CEO Love Doll, Matt McMullen di California, Amerika Syarikat, berkata, syarikatnya kini sedang membangunkan teknologi terbaharu pada robot seks keluarannya. Syarikatnya kini memfokuskan kepada penciptaan robot yang boleh membuka mulut dan bercakap seperti manusia biasa.

Tambahnya lagi, teknologi terbaharu pada robot seks keluarannya juga akan memastikan setiap robotnya akan memberi tindak balas yang baik sewaktu mengadakan hubungan seks dengan pasangan mereka.

Sementara itu, Kathleen Richardson, seorang pakar robot dari De Montfort University di Leicester menyatakan sikap penolakkannya terhadap pengembangan robot pemuas seks.

“Penggunaan teknologi yang tak penting dan tak diinginkan,” katanya. - CARI Infonet.










18

Bagus
18

Marah
19

Terkejut
18

Sedih
16

Lawak
31

Bosan

Friends Rank (120 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote stania83 8-1-2016 09:08 AM
Robot Lelaki takde pulak
Quote putehkundor 8-1-2016 09:12 AM
Nak beli lah satu...kak teh sering kesunyian
Quote hest 8-1-2016 09:12 AM
stania83 replied at 8-1-2016 09:08 AM
Robot Lelaki takde pulak

nampak sangat la lelaki je yg slama ni pikir pasal seks
Quote kucen_miang 8-1-2016 09:14 AM
stania83 replied at 8-1-2016 09:08 AM
Robot Lelaki takde pulak

akak-akak dah byk mainan lain, tak yah pakai robot dah.
Quote all4rez 8-1-2016 09:15 AM
hest replied at 8-1-2016 09:12 AM
nampak sangat la lelaki je yg slama ni pikir pasal seks

Lelaki ada dua kepala.. dua dua kepala kena aktif barulah lelaki namanya....
Quote ice_sky92 8-1-2016 09:15 AM
stania83 replied at 8-1-2016 09:08 AM
Robot Lelaki takde pulak

Amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Quote ice_sky92 8-1-2016 09:17 AM
putehkundor replied at 8-1-2016 09:12 AM
Nak beli lah satu...kak teh sering kesunyian

Cari anak ikan je kak teh. Mat rempit pun boleh. Haha.
Quote AGSA 8-1-2016 10:27 AM
all4rez replied at 8-1-2016 09:15 AM
Lelaki ada dua kepala.. dua dua kepala kena aktif barulah lelaki namanya....

hahaha....btol2
Quote mizkajura 8-1-2016 10:28 AM
anak ikan, gay, lesian jangan lupa cipta sekali yea. nanti mak nak borong, nak jual kat mudah.com.my
Quote sukacactus 8-1-2016 10:30 AM
Pics yg kat ats ni robot ke patung sj
Tp mmg dlm keadaan siap siaga
Quote AGSA 8-1-2016 10:31 AM
tp klu aku tetap nk yg tulen baru best
Quote -electrifying- 8-1-2016 10:47 AM
sama ke rasanya bersenggama mcm dgn manusia?
Quote CikguZara 8-1-2016 10:58 AM
molek lah buat robot sex camni..dalam pepet robot ni letak gunting la..bila agak agak tiba masa, gunting je pelir mana mana yang tukang jolok tu.
Quote rospinki 8-1-2016 11:01 AM
orang sakit otak je buat keje bodo ni..senseless..touch to touch..the passionate xdok..
Quote bellaa 8-1-2016 11:02 AM
-electrifying- replied at 8-1-2016 10:47 AM
sama ke rasanya bersenggama mcm dgn manusia?

kene purchase dulu.. nnt ceritakan pengalaman anda disini
Quote dragger 8-1-2016 11:04 AM
ada waranti tak ni?

mane la tau.. terbuat seks ganas.. patah pulak peha robot tu

Quote qronaldo7 8-1-2016 11:06 AM
kalau murah dari langgan pelacur why not. sekali invest sajok..

elakkan dorg rogoi budak2
Quote crazecousa 8-1-2016 11:34 AM
Berapa harga robot ni seketoi?
Quote -electrifying- 8-1-2016 12:22 PM
bellaa replied at 8-1-2016 11:02 AM
kene purchase dulu.. nnt ceritakan pengalaman anda disini

Tak mo la sis.... Nk tggu khwin bru merasa yg real punya

Lihat semua komen(93)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:34 PM GMT+8 , Processed in 0.114141 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top