CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Robot Menjadi Pasangan Impian Bukan Manusia Buat Wanita Ini

29-12-2016 01:25 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6249| Komen: 44

Description: Memetik laporan Daily Mail, baru-baru ini, seorang wanita Perancis dikatakan mahu berkahwin dengan sebuah robot yang dihasilkan sendiri menerusi teknologi pencetakan tiga dimensi (3D).

Memang tidak dinafikan, hasil kecanggihan teknologi zaman sekarang, rekaan robot semakin hari semakin kelihatan seakan menyerupai manusia sebenar. 


Mungkin disebabkan itu, sebilangan manusia mulai menjalin perasaan dengan robot sehinggakan terjatuh cinta ke atas bahan yang sebenarnya hanya rekaan manusia itu sendiri. 

Memetik laporan Daily Mail, baru-baru ini, seorang wanita Perancis dikatakan mahu berkahwin dengan sebuah robot yang dihasilkan sendiri menerusi teknologi pencetakan tiga dimensi (3D). 

Wanita yang hanya dikenali sebagai Lily itu mengakui dia hanya tertarik dan jatuh hati kepada robot ciptaannya yang dikenali sebagai 'InMoovator' dan tidak suka menjalinkan hubungan dengan manusia.

"Hubungan saya dengan lelaki sekadar berkomunikasi dan tidak melibatkan sentuhan fizikal." 

Menurutnya, dia gemar mendengar suara robot ketika zaman kanak-kanak dan tidak menyangka dirinya tertarik dengan teknologi tersebut apabila meningkat dewasa.


Dengan kewujudan teknologi pencetakan 3D, impian Lily untuk memiliki "pasangan robot" semakin tercapai apabila menggunakan khidmat syarikat Perancis untuk menghasilkan robot InMoovator.

Pasangan tersebut dilaporkan telah bertunang dan Lily berkata, dia akan berkahwin dengan robot tersebut apabila Perancis meluluskan undang-undang yang membenarkan manusia berpasangan dengan robot.- CARI

sumber foto: Daily Mail
sumber foto: Daily Mail

10

Bagus
12

Marah
20

Terkejut
22

Sedih
20

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (95 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 29-12-2016 01:27 PM
Kawin je la , x yyah nk gitau satu dunia
Quote spiderman80 29-12-2016 01:44 PM
Bukan apa, tapi zakar pasangan dia tu boleh menegang tak?
Quote pocongkiutss 29-12-2016 02:04 PM
Forever alone
Quote shanshero 29-12-2016 02:08 PM
wanita ni mesti minat pasangan pasif
Quote ronapink 29-12-2016 02:09 PM
manusia sakit jiwa sampai tahap tu
Quote spiderman80 29-12-2016 02:11 PM
Kalau pasangan kita manusia sakit, kita bawa dia ke klinik atau hospital.
Tapi kalau pasangan kita tu robot dan ia sakit, kita bawa dia ke workshop?
Quote ronapink 29-12-2016 02:14 PM
spiderman80 replied at 29-12-2016 02:11 PM
Kalau pasangan kita manusia sakit, kita bawa dia ke klinik atau hospital.
Tapi kalau pasangan kita ...

macam kete kita la kut mod,

kena bawa pergi pusat servis..
Quote spiderman80 29-12-2016 02:21 PM
ronapink replied at 29-12-2016 02:14 PM
macam kete kita la kut mod,

kena bawa pergi pusat servis..

Tak dapat bayangkan mekanik masukkan minyak pelincir atau WD-40 dalam tubuh 'orang' kesayangan kita.
Quote nexusys 29-12-2016 02:43 PM
Edited by nexusys at 29-12-2016 02:44 PM

first come to mind, stamina robot ni pasti takkan semput selagi ada bateri yg  mampu supply henjutan paradigma pada perempuan ini. Perempuan ini juga tentu design alat kelamin robot yang unik dan boleh mencapai klimaks wanita ditahap maksima.

TU jek motip wanita ni, ye la kan, nak carik laki, tak jumpa yg berkenan ke dia
nanti nak anak, air mani gak dia carik. sama ler kes lesbian gak... air MANI gak dia carik...
Quote cHimo 29-12-2016 02:52 PM
Bagus la daripada kawin dgn dinding..
Quote ronapink 29-12-2016 03:01 PM
spiderman80 replied at 29-12-2016 02:21 PM
Tak dapat bayangkan mekanik masukkan minyak pelincir atau WD-40 dalam tubuh 'orang' kesayangan kit ...

hehehe..

anggap je 'orang' kesayangan kita tu di injek collagen..

orang sakit jiwa fikiran dia xsama mcm kita
Quote chinta89 29-12-2016 03:07 PM
ko kawin je syp2.. x pyh nk jd bodOh bgtau semua org.

nampak sgt ko nk perhatian duniaaaa...
Quote mbhcsf 29-12-2016 03:36 PM
hmm.robot ? macam video clip  one japanese singer with a robot ( yg comel tu HERO ) ...i think teringat  nama dia  ...something  hickory ? hickaroo? dunno really japanese  singer nice song ...
Quote trisnalovezul 29-12-2016 04:02 PM
moga wanita ini bahagia walopun ga serono sebenarnya seks sama robot..
Quote Emperor95 29-12-2016 04:11 PM
spiderman80 replied at 29-12-2016 05:44 AM
Bukan apa, tapi zakar pasangan dia tu boleh menegang tak?

Itu boleh dinaik taraf.
Quote sebu 29-12-2016 04:19 PM
asalkan bahagia
Quote Teru2Bozu 29-12-2016 04:43 PM
trisnalovezul replied at 29-12-2016 08:02 AM
moga wanita ini bahagia walopun ga serono sebenarnya seks sama robot..

sudah terang bersuluh statement di atas. tiada hubungan fizikal, hanya perasaan. tak reti membaca kah??
Quote kemaruk 29-12-2016 04:49 PM
bangkem pernah tanye member bangkem lesbian

dia kata totey asli, walaupon kecik, lagi sedap dari totey tiruan
Quote FanTasyCreaTioN 29-12-2016 04:53 PM
beruntung nya kalau boleh camtu

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 06:19 PM GMT+8 , Processed in 0.067291 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top