CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bermasalah Nafsu Seks, Lelaki Minta Doktor Buang Kemaluannya

27-2-2017 01:27 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5103| Komen: 29

Description: Berikutan bernafsu seks yang kuat sehingga tidak dapat mengawalnya, seorang lelaki di China meminta bantuan doktor untuk membuang kemaluannya.
Berikutan bernafsu seks yang kuat sehingga tidak dapat mengawalnya, seorang lelaki di China meminta bantuan doktor untuk membuang kemaluannya. 

Menurut laporan Mail Online, lelaki yang berusia 40-an yang tidak dinamakan itu, mendakwa dirinya pernah mengikuti kursus dalam talian anjuran Dr. Wu Yin dari unit kesuburan. 

Justeru mengambil keputusan hadir ke Hospital l Changsha Sunshie untuk mendapatkan bantuan kepakaran Dr Wu Yin berhubung masalah berkaitan lelaki yang dihadapinya. 

Bagaimana pun, lelaki itu dinasihat tidak melakukan pembedahan kerana ia boleh menjejaskan masa depan peribadinya. 

Disebabkan dia bersikap degil dan tetap mahu membuang kemaluannya, jadi pihak hospital terpaksa menghubungi polis untuk penyelesaian. 

Bagaimana pun, difahamkan sebelum pihak polis tiba, lelaki berkenaan telah menghilangkan diri. - CARI

sumber foto: pbs.twimg.com & mstar


6

Bagus
2

Marah
3

Terkejut

Sedih
16

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (36 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 27-2-2017 02:57 PM
Nanti dia potong sendiri pulak.....

Bagus Ah Beng ni....dah tau tu masalah dia, mintak Dr buang je sbb dia tak de wife kot....kat sana pompuan sikit...

Tak mcm lelaki msia ..umur 40an ni lah tengah sibuk cari ubat kuat, ubat pjg, ubat tegang
Quote rotibai 27-2-2017 03:00 PM
Buang sungai kotek tu kalau tak berani kasi bini bunting peter woiii.
Quote Andyscenes 27-2-2017 03:00 PM
Mulianya hati kau bang.
Quote Andyscenes 27-2-2017 03:01 PM
Mulianya hati kau bang.
Quote neo_5050 27-2-2017 03:02 PM
Sure dah selamat dipotongnya sendiri.

Tapi baguslah dia ni. Atleast dia cari solution untuk hilangkan napsu serakah dia.
Quote sebu 27-2-2017 03:04 PM
Kirenye kehendak kote mmg lelaki x boleh kontrol ke
Quote eiman 27-2-2017 03:04 PM
kalau tak tahan sgt, kasi tuceng buang air la,apa daaa ngok
Quote rotibai 27-2-2017 03:05 PM
ada konek pun takut kasi bini bunting apa guna peter woiii. kasi potong habis la.



Quote cknoriz 27-2-2017 03:10 PM
bodowwwwww ngok betoii guling2 iols gelak
Quote spiderman80 27-2-2017 03:23 PM
sebu replied at 27-2-2017 03:04 PM
Kirenye kehendak kote mmg lelaki x boleh kontrol ke

Haah... Kote lelaki sentiasa dalam standby mode. Depa bersedia berkhidmat bila tuan mereka perlukannya tanpa banyak soal.  



Quote Gadis_sarawak 27-2-2017 03:41 PM
Lagi haru bila dah buang benda tu tapi nafsu masih ada..lagi sakit jiwa mana mau menala itu barang...
Quote sssf83 27-2-2017 03:46 PM
kesiannya dia ni
Quote Dwdrum 27-2-2017 03:47 PM
Lol... @Redskin apa comment u tentang ini
Quote terpaku 27-2-2017 03:59 PM
kalau saiz congo boleh awet jadikan dildo.kalau saiz HB boleh buat penyapu lidi jelah
Quote Bedah.Cun 27-2-2017 03:59 PM
Meh kat ai, yang. Ai hade ubat ntok kau tapi pastikan kau kendoo dulu yea. Bukannye gemok buruk macam North Korea
Quote shernazz 27-2-2017 04:10 PM
hurm...kalau hensem cam pic ai ni xpe juga
Quote devilito2 28-2-2017 08:05 AM
extreme betul ni...
Quote bangcak 28-2-2017 08:12 AM
shernazz replied at 27-2-2017 04:10 PM
hurm...kalau hensem cam pic ai ni xpe juga

shernazz nih mesti peminat
citer scooby doo kan??


Quote mieymiey 28-2-2017 09:22 AM
Tak cuba apply jadi pelakon porno?

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 10:26 PM GMT+8 , Processed in 0.059185 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top