CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Warga Palestin Beragama Kristian, Yacoub Shaheen Muncul Sebagai Arab Idol

27-2-2017 12:26 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6751| Komen: 46

Description: Yacoub Shaheen berusia 23 tahun iaitu anak kepada tukang kayu keturunan Syria beragama Kristian berjaya muncul sebagai juara dalam pertandingan Arab Idol disambut meriah dan menggembirakan seluruh rak ...

Yacoub Shaheen anak kepada tukang kayu keturunan Syria beragama Kristian berjaya muncul sebagai juara dalam pertandingan Arab Idol disambut meriah dan menggembirakan seluruh rakyat Palestin. 


Rata-rata penyokongnya meraikan kemenangan itu sepanjang malam selepas Shaheen disahkan sebagai pemenang sambil mengibarkan bendera Palestin.

Memetik laporan Aljazeera, dalam pertandingan nyanyian yang diadakan di Lubnan malam Sabtu lalu, kemenangan kali ini adalah hasil persembahan menarik yang ditujukkannya sekaligus mengalahkan dua finalis yang juga rakan senegara dan warga Yaman. 

Dilaporkan Shaheen yang berasal dari bandar Tebing Barat merupakan warga Palestin kedua yang memenangi pertandingan itu selepas Mohammed Assaf, yang dibesarkan di kem pelarian dekat Semenanjung Gaza, memenangi Arab Idol pada 2013 pada usia 23 tahun juga. 

Ratusan penduduk termasuk datuk bandar berhimpun di depan skrin besar di Dataran Manger, Baitulmaqdis untuk menonton Shaheen menyanyi pada pertandingan akhir pertandingan menyanyi popular itu. - CARI




sumber foto: http://www.aljazeera.com

sumber foto: http://www.aljazeera.com



24

Bagus
16

Marah
17

Terkejut
25

Sedih
20

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (127 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bedah.Cun 27-2-2017 12:27 PM
Yang bukak baju takde ke?
Quote jahcomel 27-2-2017 12:29 PM
Bedah.Cun replied at 27-2-2017 12:27 PM
Yang bukak baju takde ke?

sis...rembes ke sis
Quote OmJualGas 27-2-2017 12:48 PM
Edited by OmJualGas at 27-2-2017 12:49 PM

mati-mati aku ingat selama ni pelestin tu semua isalam sebab yg datang kutip derma semuanya isalam.
Quote hayati_hassan 27-2-2017 12:55 PM
kebykan penyanyi dunia erab berugama kristen
Quote eiman 27-2-2017 12:58 PM
warga palestin berkawan dgn warga yahudi/kristian, itu biase
kat malaysia ni sentap lebih dengar yahudi dan nasrani
Quote Changa 27-2-2017 12:59 PM
Bedah.Cun replied at 27-2-2017 12:27 PM
Yang bukak baju takde ke?

Dah berair ke sis
Quote tripleid 27-2-2017 01:08 PM
eiman replied at 27-2-2017 12:58 PM
warga palestin berkawan dgn warga yahudi/kristian, itu biase
kat malaysia ni sentap lebih dengar ya ...

biasalah dasar melayu lebih kuah dari sudu ni
Quote ohnoLia 27-2-2017 01:26 PM
Ohh kalau kat sama base on nama jha.. xleh determine agama nya apa iye?  Yaakob shaheen. Hmm
Quote eLiaD 27-2-2017 01:36 PM
nape lagi erab ni sepesen je mcm xde genre.. kuat btul jati diri
Quote kucen_miang 27-2-2017 01:40 PM
Bedah.Cun replied at 27-2-2017 12:27 PM
Yang bukak baju takde ke?

renungan buat bedah


Quote seramado 27-2-2017 02:01 PM
Wow berair sudah
Quote Bedah.Cun 27-2-2017 02:21 PM

Lecakk nehh haaa, chupps
Quote Bedah.Cun 27-2-2017 02:22 PM

Merewwcikkkk perisa kebabbb
Quote alieyrina 27-2-2017 02:26 PM
Uiii rembesnya..video lum klik
Quote Changa 27-2-2017 02:28 PM
tripleid replied at 27-2-2017 01:08 PM
biasalah dasar melayu lebih kuah dari sudu ni

ramai jah melayu2 bimbo sunni ini tak tahu penduduk negara suci israel around 20% adalah moslems.
Quote -electrifying- 27-2-2017 02:56 PM
tahniah la uolsss
Quote zjen 27-2-2017 03:28 PM
org arab ni cuma muka ok sikit,  badan berbulu cam sabut
Quote LaksamanaBentan 27-2-2017 03:50 PM
zjen replied at 27-2-2017 03:28 PM
org arab ni cuma muka ok sikit,  badan berbulu cam sabut

Arab Sado/Popeye   
Quote zjen 27-2-2017 03:54 PM

disgusting

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 12:25 AM GMT+8 , Processed in 0.467686 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top