CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Promosi RM1 'Seringgit', 7 Eleven Kecewakan Pelanggan?

11-11-2015 03:00 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 15744| Komen: 32

Description: Hanya RM1 sahaja. Tiada limit pembelian
Oleh Izzah Abbasy

Promosi jualan akhir tahun yang bermula 10 November 2015 oleh 7 Eleven mendapat maklum balas negatif apabila barangan dijual dengan harga promosi RM1 yang ditawarkan habis. Sekaligus mengundang kemarahan dan kekecewaan terhadap pelanggan setia 7 Eleven di seleruh Malaysia kecuali Langkawi.




Promosi yang dijangka akan berakhir pada awal Disember mendapat perhatian meluas oleh para pelanggan. Tersebar melalui medium media sosial WhatsApp dan Facebook memberi ruang kepada pelanggan untuk menyerbu kedai-kedai 7 Eleven ini.

Senarai barangan dengan harga RM1

10-11 November
- Air Kotak Vico
- Air Lipton
- Air Yeo's
- Mister Potato
- Maggi Hot Cup
- Kotex

17-18 November
- Kitkat 2 Fingers
- Mameebev Cool Tea
- Air Kotak Harshey's Soyfresh
- Nescafe
- Ubat Gigi Darlie

24-25 November
- Air Kotak Yeo's Yeogurt Drink
- Goodday Uht Milk
- Mister Potato Crisps
- Garnier Men
- Garnier Women
- Fumakilla

1-2 December
- Yeo's Laici
- Dutch Lady Uht Milk
- Mamee Monster
- Mamee Chef Cup
- L'oreal Shampoo


HANYA RM1 SAHAJA . TIADA LIMIT PEMBELIAN.


Berikut, komen - komen netizen yang kecewa dengan pihak 7 Eleven ; 





 
CARI Infonet



21

Bagus
9

Marah
7

Terkejut
12

Sedih
7

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote whadda 11-11-2015 12:03 PM
btol.. kawan aku borong dah
Quote buragazz 11-11-2015 12:10 PM
Ha ah.. adik ipar aku cakap.. dia kata 17hb ni atau dec ada lagi sekali
Quote Jagendas 11-11-2015 12:12 PM
promosi je ade
barang je memanjang out of stock
Quote espritvin 11-11-2015 12:15 PM
ada..smlm sempat beli...
Quote bellaa 11-11-2015 12:17 PM
semua barang ke?
Quote Lorra2411 11-11-2015 12:21 PM
Edited by Lorra2411 at 11-11-2015 12:52 PM

ada sesetengah barang bella. sebagai contoh air kotak Vico, Kotex, Maggi Cup dan etc


Quote Lorra2411 11-11-2015 12:21 PM
Promosi untuk 17 & 18 Nov nanti


Quote bellaa 11-11-2015 12:32 PM
Lorra2411 replied at 11-11-2015 12:21 PM
ada sesetengah barang bella. sebagai contoh air kota Vico, Kotex, Maggi Cup dan etc

pakai kotex gatai apam.

iols pakai libresse, kaler hijau
Quote Jagendas 11-11-2015 12:37 PM
ye ke gatal ?

hmm x penah try lagik
Quote alieyrina 11-11-2015 12:46 PM
Edited by alieyrina at 11-11-2015 12:47 PM

10-11 november .
-air kotak vico
-air lipton
-air yeo's
-mister potato
-maggi hot cup
- kotex

17-18 november
-kitkat 2 fingers
-mameebev cool tea
-air kotak harshey's soyfresh
-nescafe
-ubat gigi darlie

24-25 november
-air kotak yeo's yeogurt drink
-goodday UHT milk
-mister potato crisps
-garnier men
-garnier women
-fumakilla

1-2 December
- yeo's laici
-dutch lady UHT milk
-mamee monster
-Mamee chef cup
-l'oreal shampoo

HANYA RM1 SAHAJA . TIADA LIMIT PEMBELIAN. Kawan yg 4wd kt aku .
Quote chinta89 11-11-2015 12:47 PM
mmg ade. tp hari2 tertentu je. dan brg2 tertentu.

me sempat beli air tin teh herba, mountain dew dan ape ntah satu lagi.. kena cepat grab kalau tak habis. rajin2 kunjungi 7E dan tanya je cashier bila ade 'sale'
Quote Artemesiaa 11-11-2015 12:53 PM
Wah menarik boleh beli sesikit buat stock gi travel
Quote uori 11-11-2015 01:40 PM
alieyrina replied at 11-11-2015 12:46 PM
10-11 november .
-air kotak vico
-air lipton


Quote watie_na 11-11-2015 01:42 PM
aku gi semalam semua dah habis stok. budak 7E cakap tgh malam 9hb dah habis org borong.
Quote MissMamamia75 11-11-2015 01:51 PM
betul sesangat...
akak dah pegi beli..xde la sampai borong..
xlalu nak mkn maggi cup byk2..cukup la 2..
pas tu ksian pulak kat org lain nak beli jugakkan...

- patutnya 7E limitkan purchase atleast 5 pcs/item..
ksian kat org lain xdpt nak beli..-


Quote peningsokmo 11-11-2015 02:33 PM
bellaa replied at 11-11-2015 12:32 PM
pakai kotex gatai apam.

iols pakai libresse, kaler hijau


kenapa gatal... ke memang berkurap?

larikkkkkkkkkkkkk

Quote jejaka00 11-11-2015 03:20 PM
borong je sampai habis, nak perabihkan stok la tu
Quote crazypink 11-11-2015 03:42 PM
aku g 3 tempat 7E semua abis licin org ramai dah borong
Quote yayangmama 11-11-2015 03:58 PM
xsempat lagi nak membeli...

tp denga cerita kawan...ada 7e yang start 12tengahmalam lagi da ade orang g borong...

Lihat semua komen(32)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:24 AM GMT+8 , Processed in 0.075029 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top