CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Uncle Maniam' Perisa Terbaharu Vape

11-11-2015 10:59 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 6325| Komen: 28

Description: Tidak puas hati dengan tindakan Kementerian Kesihatan merampas cecair elektronik
Oleh Izzah Abbasy

Tidak puas hati dengan tindakan Kementerian Kesihatan merampas cecair elektronik mengandungi nikotin, cecair baru yang diberi nama 'Uncle Maniam' yang perisanya tidak diketahui dikeluarkan oleh pihak yang memarahi tindakan kementerian tersebut.

Botol cecair elektronik berperisa Uncle Maniam itu disaluti label hitam dengan tertera perkataan ‘Uncle Maniam Flava' iaitu Perisa Uncle Maniam jelas tertera gambar seiras Menteri Kesihatan, Datuk Seri S. Subramaniam.




Kementerian mengeluarkan peraturan baharu untuk mengawal penjualan cecair elektronik mengandungi nikotin yang tertakluk di bawah Akta Racun 1952.

Menerusi peraturan baharu itu, hanya ahli farmasi dan pengamal perubatan berdaftar boleh menjual cecair berperisa mengandungi nikotin dan penjualannya perlu direkodkan. - CARI Infonet

Baca selanjutnya : Free Malaysia Today



21

Bagus
8

Marah
13

Terkejut
29

Sedih
23

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote qronaldo7 11-11-2015 09:32 AM
hahaha. terbaik lah
Quote bluehedgehog 11-11-2015 09:42 AM
klau menteri kesihatan ialah najib razak?
Quote DaisyD 11-11-2015 09:45 AM
famous uncle maniam. sila minta royalti
Quote masa_lalu 11-11-2015 10:04 AM
farmasi owner geng dia tu sebab nak suruh jual kat farmasi ja
bisnes vape ni dah mantap mana boleh tahan tgk
Quote chinta89 11-11-2015 10:15 AM
adoi... hahah..sape reka  ni weH?
Quote bluehedgehog 11-11-2015 10:17 AM

klau uncle najib apa flava dia?
Quote Mary_jane 11-11-2015 10:20 AM
Uncle maniam flava. Lava juga dapat nama.
Quote kucen_miang 11-11-2015 10:21 AM
bluehedgehog replied at 11-11-2015 10:17 AM
klau uncle najib apa flava dia?

ankel najib perisa sirap ros
Quote lazim 11-11-2015 10:23 AM
sekarang ni kt tempat aku drg dok beli filter rokok tu.. nnt isi sendri tembakau.. cara nk berjimat la. jap lagi thu pasal filter ni mau drg rampas pulak,
Quote nevberg 11-11-2015 10:32 AM
lazim replied at 11-11-2015 10:23 AM
sekarang ni kt tempat aku drg dok beli filter rokok tu.. nnt isi sendri tembakau.. cara nk berjimat  ...

nak justify apa plk kalau filter ni...
Quote azharariff 11-11-2015 10:37 AM
bluehedgehog replied at 11-11-2015 10:17 AM
klau uncle najib apa flava dia?

urine flava, perisa kencing mengencing

Quote Lorra2411 11-11-2015 12:08 PM
lulz, cepatlah haramkan rokok sekali. baru adil.
Quote drivethru 11-11-2015 12:18 PM
keling - jasmine flavour
Quote ecahaha 11-11-2015 12:24 PM
bau tentuit..
Quote Abangspek 11-11-2015 04:37 PM
unknown flavor?
uncle maniam??

sperma ke hape dalam tu?
Quote asyriqa 11-11-2015 04:39 PM
Bau ketiak tengit ke atau bau kari...
Quote jejaka00 11-11-2015 04:41 PM
xsanggup abe nak try ahakzzzz
Quote ChildrenOfBodom 11-11-2015 04:50 PM
flavor samsu ka todi ka ayaq pinang?
Quote cmf_conan 11-11-2015 04:51 PM
masa_lalu replied at 11-11-2015 10:04 AM
farmasi owner geng dia tu sebab nak suruh jual kat farmasi ja
bisnes vape ni dah mantap mana boleh  ...

itu aje la modal korang bila tak puas hati...
mcm la vape tu aje barang bole buat bisnes...
nampak sangat yg bisnes vape tu tahu buat bisnes dr vape aje..

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:16 PM GMT+8 , Processed in 0.076129 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top