CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Sekat Lebih 1,000 Laman Sesawang Lucah! SKMM Pelihara Nilai Murni

11-11-2015 10:05 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 5073| Komen: 17

Description: Maklumat itu boleh dimajukan kepada pihak SKMM di aduanskmm@cmc.gov.my
Oleh Izzah Abbasy

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sehingga Oktober tahun ini, menyekat 1,074 laman sesawang lucah di bawah Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak berkata,"Penting untuk SKMM ambil tindakan kerana ini adalah punca kepada masalah sosial di negara kita," ketika beliau menghadiri Rumah Terbuka Deepavali 2015 anjuran Badan Perhubungan MIC Sabah di Dewan Serbaguna Kompleks Sukan Likas, Kota Kinabalu Sabah.

Masyarakat awam juga disaran memberi maklumat mengenai mana-mana laman sesawang yang dipercayai menyebarkan kandungan berunsur lucah.

Maklumat itu boleh dimajukan kepada pihak SKMM di aduanskmm@cmc.gov.my (http://aduan.skmm.gov.my).

Baca selanjutnya : Bernama

1

Bagus
26

Marah
2

Terkejut
5

Sedih
10

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (52 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bedah.Cun 11-11-2015 08:17 AM
Punde la weii, sekarang neh dah tak sabar2 jadi North Korea dah ker?? Heeeee, vengangg I tauuu!
Quote (=_=) 11-11-2015 08:20 AM
Thread dah ada
Quote kyleril 11-11-2015 08:33 AM
sekat ja...bukan ada faedah pon...ni yang dok tgk gf semua tangan...kesian.........
Quote HannahMontana 11-11-2015 08:36 AM
internet xlaris kalau xde web lucah....

nak tengok mary org tu org ni....international mary pun ada

johnny yg mcm roti john ada....johnny hangit metsi ada juga kannnn

nak bendung gejala ,jgnlah pilih menteri bodoh

kita mesti belai internet

Quote famri7 11-11-2015 08:37 AM
Habistuh puki gf ada? Mcm mana pula sis? Nak ban cekpit kah?
Quote razzmat 11-11-2015 09:07 AM
Pelacur ,rumah urut bersepah apa cerita , SIAPA YANG KENYANG
Quote qronaldo7 11-11-2015 09:36 AM
jangan la block. utk tujuan pembelajaran sesuai
Quote abgkuloploden 11-11-2015 09:50 AM

dah berpuloh taun dah abg kulop dengar nak block web porno ni, tapi makin bertambah lagik ada...tutup 1 web, 10k mari....tak dpt buat kat web, whatsapp/telegram/wechat dll ada...buat lenguh jari je
Quote chinta89 11-11-2015 10:13 AM
razzmat replied at 11-11-2015 09:07 AM
Pelacur ,rumah urut bersepah apa cerita , SIAPA YANG KENYANG

jom teka
Quote atai 11-11-2015 10:20 AM
please no for education purpose..
Quote pestol 11-11-2015 10:49 AM
alamak... vape nak serbu.. laman nk tutup... rumah pelacur rumah pondan siapa pun nampak
Quote ultra78 11-11-2015 10:53 AM
http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1

@spiderman80

Quote dubuk 11-11-2015 11:06 AM
memang pun

patut lah dua tiga hari ini dah tak dapat view
Quote dubuk 11-11-2015 11:06 AM
yang jepun itu pun dah tak ada
Quote mdhelmi 11-11-2015 11:12 AM
paper yg ada unsur lucah pon banned sekali
Quote batu_bergolek 11-11-2015 01:07 PM
La, bukan susah sangat nak bypass pun. Sesetengah orang ni lagi dilarang lagi dibuatnya  
Quote matamata 11-11-2015 01:10 PM
Nak kena demo ke tak ni?

Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 04:41 PM GMT+8 , Processed in 0.077781 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top