CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kegiatan Suami Terdedah Melalui Google Street View

29-7-2015 11:24 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 6291| Komen: 13

Description: Siapa sangka kegiatan tersorok seorang lelaki yang berjanji tidak lagi merokok didedahkan isterinya sendiri melalui aplikasi Google Street View.
Oleh Adib Za

Siapa sangka kegiatan tersorok seorang lelaki yang berjanji tidak lagi merokok didedahkan isterinya sendiri melalui aplikasi Google Street View.


Dek kerana tidak percaya si suami sudah berhenti merokok, Julie membuka aplikasi Google Street View dan mendapati imej suaminya, Dony Riding sedang merokok di luar rumahnya.


(Sumber foto: ITV)


Memetik laporan BBC, wanita tersebut berasa seperti tidak percaya namun akhirnya telah menerima hal ini. Kini suaminya dibenarkan mengambil rokok namun dengan kuantiti yang minimum sahaja.

Satu insiden yang melucukan pastinya. Bukan begitu? - CARI Infonet







12

Bagus
23

Marah
11

Terkejut
16

Sedih
23

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tepisket.. 28-7-2015 07:58 PM
Positif. Bagus!
Xde nak berparang bagai. Simbah asid ke.
Good luck la bro. Smokin' is killin'
Quote Steelheart 28-7-2015 08:01 PM
Ok la tu isap rokok je.....kot kantoi tgh tawar menawar dpn pusat cikcur lg haru
Quote miabebe 28-7-2015 08:10 PM
Sap kok luuuuuuu
Quote mokcikKSKB 28-7-2015 08:17 PM
Citer camni pon boleh jd berita
Quote myvios 28-7-2015 08:33 PM
bukan ke gambar street view tu gambar lama?
Quote rayonronie 28-7-2015 08:35 PM
kan dah kantoi
tp act cool je die
Quote pittjie 28-7-2015 08:56 PM
eksaited bkk benang ni ingat laki dia terkantoi tgh melepak rmh awek dia ke hapa.
Quote sgbuloh 29-7-2015 12:25 AM
ah, benda macam tu pun nak jadi hal.
Quote hanakikan 29-7-2015 12:28 AM
So sweet. Kena tido luar
Quote shamsadis 29-7-2015 03:09 AM
jangan ingat Allah tak nampak
Quote ella. 29-7-2015 06:50 AM
tak sihat ka biskut oat?
Quote BlueEagle 29-7-2015 10:09 AM
kalau kat sini, ada peluang kena tinju nih...
Quote naswakaya 29-7-2015 10:35 AM
he..he...

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 09:53 AM GMT+8 , Processed in 0.080831 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top