CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Meriah, Majlis Baby Shower Jaclyn Victor

29-7-2015 11:04 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 16653| Komen: 34

Description: Meriah, begitulah sambutan baby shower yang meraikan bakal kelahiran bayi sulung penyanyi bersuara lantang, Jaclyn Victor.
Oleh Adib Za

Meriah, begitulah sambutan baby shower yang meraikan bakal kelahiran bayi sulung penyanyi bersuara lantang, Jaclyn Victor.


Kelibat penyanyi itu dan suaminya, Shawn rivera yang merupakan anggotan kumpulan AZ Yet tampak begitu ceria dan bahagia. Pasangan ini turut dirai bersama rakan artis, keluarga dan teman rapat di Publika.

Difahamkan majlis ini dianjurkan oleh Ning Baizura, selaku teman rapat Jac dan mendapat sentuhan Camora Arts sebagau jurugambar rasmi. 

Bagaimanapun, Jac masih merahsiakan jantina bayinya itu daripada umum. - CARI Infonet





















42

Bagus
16

Marah
19

Terkejut
31

Sedih
15

Lawak
44

Bosan

Friends Rank (167 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kukukatablog 28-7-2015 05:19 PM
nyah mana yg hazab tuh?
Quote sayang_mulut 28-7-2015 05:21 PM
kelab2 laki kokesen ke? nampak laki Ning, ning dah sah sah ada, nurul pun ada.. untunglah..
Quote weirdwaniey 28-7-2015 05:31 PM
Ensem lak laki ning...manis je..nampak baik
Quote Suchi 28-7-2015 06:32 PM
xnmpk sgt perut dia, menten kurus
huntunglah
kuar baby  mst terus flat perut
Quote LiveYourLife 28-7-2015 06:33 PM
kecik je perut dia... badan pun maintain
Quote tomet05 28-7-2015 09:40 PM
kecik perut eh .. tahniah
Quote melinda_kerr 28-7-2015 09:47 PM
Laki dia bangsa apa? Latino ke atau Caribbean
Quote enchikfitz 28-7-2015 10:22 PM
melinda_kerr replied at 28-7-2015 09:47 PM
Laki dia bangsa apa? Latino ke atau Caribbean

Hispanic klu x silap.


Iols jumpa dia dgn hubby last week kat midvalley. They look so in love together. Siap tali kasut pun Jac sanggup cangkung ikat kat kasuf laki dia. In person laki dia mmg hensem la. Klu build body konfem hot
Quote alesandra 28-7-2015 10:35 PM
nampak cam simple je.kalo melayu berkerak buat baby shower..beriya-iya..
Quote naina 29-7-2015 12:03 AM
Baby Sheol mesti muka exotic habis
Plus rambut Kernting
Mesti comeyy
Quote kimsa-ra 29-7-2015 02:35 AM
kukukatablog replied at 28-7-2015 09:19 AM
nyah mana yg hazab tuh?

nyah ke tu.. igtkan pregnant jugak..
Quote kecikgurl 29-7-2015 09:52 AM
alahai..hazab sgt harimau bintang itu..
Quote chinatsu 29-7-2015 10:27 AM
jac ni memang betul2 dah kahwin ke? ada gamba wedding dia tak?
Quote coco 29-7-2015 10:57 AM
sapa sapa yg kawin ngan kokesen mesti di jemput hadir.....
Quote Sayaaa 29-7-2015 02:54 PM
kurusnya jac..
Quote Felycya 29-7-2015 04:15 PM
ngeri gile babun nengok rimau bintang jadi jadian yg xbrape nk menjadi tuu.
Quote slavehunter 30-7-2015 01:51 AM
weirdwaniey replied at 28-7-2015 05:31 PM
Ensem lak laki ning...manis je..nampak baik

Nampak baik jer.....tapi selisih kat supermarket pun pandang2 pompuan juga.....hehehe
Quote kokocrunch 30-7-2015 08:48 AM
tahniah jac...
Quote voiletiris 30-7-2015 11:15 AM
cantek nya jack skg berambut pendek sesuai dgn dia

Lihat semua komen(34)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 02:41 PM GMT+8 , Processed in 0.068719 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top