CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 11825|Reply: 34

(Edisi Trend Parents To Be) Jaclyn Victor Raikan Majlis Baby Shower

[Copy link]
Post time 28-7-2015 04:50 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi bersuara lantang, Jaclyn Victor baru-baru ini telah mengadakan majlis baby shower yang dihadiri oleh keluarga dan teman rapatnya bertempat di Ratatouille La Gourmet Publika. Majlis baby shower Jaclyn dianjurkan oleh teman rapat beliau iaitu Ning Baizura Dalton dan Camora Arts merupakan jurugambar rasmi untuk majlis tersebut. Menerusi gambar-gambar yang dimuatnaik di laman Instagram @jaclyn_victor, majlis serba ringkas itu sangat meriah dan Jaclyn serta Shawn nampak begitu bahagia.

Kami semua mendoakan agar Jaclyn selamat melahirkan tak lama lagi. Mari kita enjoy gambar-gambar sempena majlis baby shower Jaclyn.




















Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2015 05:19 PM | Show all posts
nyah mana yg hazab tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 05:21 PM | Show all posts
kelab2 laki kokesen ke? nampak laki Ning, ning dah sah sah ada, nurul pun ada.. untunglah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ensem lak laki ning...manis je..nampak baik
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
xnmpk sgt perut dia, menten kurus
huntunglah
kuar baby  mst terus flat perut
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 06:33 PM | Show all posts
kecik je perut dia... badan pun maintain
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 09:40 PM | Show all posts
kecik perut eh .. tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia bangsa apa? Latino ke atau Caribbean
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2015 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 28-7-2015 09:47 PM
Laki dia bangsa apa? Latino ke atau Caribbean

Hispanic klu x silap.


Iols jumpa dia dgn hubby last week kat midvalley. They look so in love together. Siap tali kasut pun Jac sanggup cangkung ikat kat kasuf laki dia. In person laki dia mmg hensem la. Klu build body konfem hot
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 10:35 PM | Show all posts
nampak cam simple je.kalo melayu berkerak buat baby shower..beriya-iya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Baby Sheol mesti muka exotic habis
Plus rambut Kernting
Mesti comeyy
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kukukatablog replied at 28-7-2015 09:19 AM
nyah mana yg hazab tuh?

nyah ke tu.. igtkan pregnant jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 09:52 AM | Show all posts
alahai..hazab sgt harimau bintang itu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 10:27 AM | Show all posts
jac ni memang betul2 dah kahwin ke? ada gamba wedding dia tak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 10:57 AM | Show all posts
sapa sapa yg kawin ngan kokesen mesti di jemput hadir.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:54 PM | Show all posts
kurusnya jac..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ngeri gile babun nengok rimau bintang jadi jadian yg xbrape nk menjadi tuu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
weirdwaniey replied at 28-7-2015 05:31 PM
Ensem lak laki ning...manis je..nampak baik

Nampak baik jer.....tapi selisih kat supermarket pun pandang2 pompuan juga.....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:48 AM | Show all posts
tahniah jac...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 11:15 AM | Show all posts
cantek nya jack skg berambut pendek sesuai dgn dia
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 09:36 PM GMT+8 , Processed in 0.142455 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list