CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4542|Reply: 13

[Dunia] Suami Kantoi dengan Isteri di Google Street View

[Copy link]
Post time 28-7-2015 07:51 PM | Show all posts |Read mode
Suami Kantoi dengan Isteri di Google Street View



Dek hanya kerana sekeping gambar di Google Street View, seorang suami terkantoi masih menghisap rokok walaupun sebelum ini dia mengaku sudah berhenti dari tabiat itu kepada isterinya.

Dony Riding, dari Merseyside, memberitahu isterinya, Julie, yang dia sudah berhenti apabila doktor menasihatkannya supaya cuba mengubah cara hidupnya termasuklah merokok setelah dia mengalami serangan jantung.

Julie mula mengesyaki suaminya tidak mendengar nasihat doktor apabila mendapati sejumlah biskut Hobnot dalam kuantiti yang banyak di dalam kereta suaminya.



Julie cuba memberi amaran kepada suaminya supaya berhenti memakan biskut yang tidak menyihatkan itu tetapi suaminya berang dan bertindak keluar dari rumah.

Keesokan harinya, mereka mendengar berita bahawa kereta Google Street View telah datang ke perumahan mereka untuk mengambil gambar jalan.

Teruja dengan perkara tersebut, Julie kemudiannya memeriksa gambar baharu persekitaran rumahnya yang dijana di Google Street View tetapi terkejut apabila mendapati terdapat gambar suaminya sedang menghisap rokok di dalam aplikasi web itu.

"Apabila saya memeriksanya(Google Street View) online, saya terkejut dan tidak percaya - semua sudah terbukti sekarang yang dia masih merokok", katanya.



Walaubagaimanapun, kini pasangan itu sudah pun melupakan perkara tersebut.

Tambahnya : "Sejak perkara itu berlaku, kami memanggilnya hari "Hobnob" dan apabila seluruh ahli keluarga berkumpul bersama, kami membuat lawak mengenainya. Memang dia didenda tidur di sofa malam itu tetapi dia mengambilnya sebagai perkara positif dan sekarang ia sudah menjadi perkara yang melucukan".




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2015 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Positif. Bagus!
Xde nak berparang bagai. Simbah asid ke.
Good luck la bro. Smokin' is killin'
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu isap rokok je.....kot kantoi tgh tawar menawar dpn pusat cikcur lg haru
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sap kok luuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer camni pon boleh jd berita
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 08:33 PM | Show all posts
bukan ke gambar street view tu gambar lama?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 08:35 PM | Show all posts
kan dah kantoi
tp act cool je die
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
eksaited bkk benang ni ingat laki dia terkantoi tgh melepak rmh awek dia ke hapa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 12:25 AM | Show all posts
ah, benda macam tu pun nak jadi hal.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
So sweet. Kena tido luar
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 03:09 AM | Show all posts
jangan ingat Allah tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 06:50 AM | Show all posts
tak sihat ka biskut oat?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 10:09 AM | Show all posts
kalau kat sini, ada peluang kena tinju nih...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 10:35 AM | Show all posts
he..he...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 06:21 AM GMT+8 , Processed in 0.119621 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list