CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Syatilla Melvin Berimej Maskulin?

24-7-2015 10:29 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 36054| Komen: 102

Description: Masih ingatkah pada pelakon jelita yang popular dengan drama Ramadhan Yang Hilang membawa watak Delisha yang ditayangkan di sebuah televisyen swasta ...
Oleh Izzah Abbasy

Masih ingatkah pada pelakon jelita yang popular dengan drama Ramadhan Yang Hilang membawa watak Delisha yang ditayangkan di sebuah televisyen swasta? Dia yang sentiasa membawa watak antagonis ini juga pernah dikaitkan dengan pelakon popular Sahizie Sam.  Baru-baru ini kelibat Syatilla Melvis dikatakan sudah memakai hijab tetapi kini, berambut pendek dan tampak lebih berani.


Apa yang sudah terjadi? Adakah Syatilla Melvis berambut pendek gara-gara putus cinta?  - CARI Infonet

Kredit Foto : syatilla 7.jpg

Lagak gaya seperti lelaki dan aktres Kpop. Syatilla Melvis tampak lebih selesa dan maskulin dengan gaya barunya.

Kredit Foto : syatilla 3.jpg


Kredit Foto : syatilla 5.jpg

Kredit Foto : syatilla 2.jpg

26

Bagus
18

Marah
25

Terkejut
13

Sedih
17

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (113 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CrowneGlory 24-7-2015 12:54 AM
Rambut ke berus dawai tu

yasmin hani nmpk smooth je rambut dia compare to her..
Quote miabebe 24-7-2015 01:13 AM
Ape komen chuolls @qronaldo7 terhadap kekaseh hati chuolls neh...kechewa spt janna nick kah...
Quote malaywood.NET 24-7-2015 01:13 AM
Aku tak suka perempuan buat rambut pendek gini..buruk.
Quote malaywood.NET 24-7-2015 01:16 AM
miabebe posted on 24-7-2015 01:13 AM
Ape komen chuolls @qronaldo7 terhadap kekaseh hati chuolls neh...kechewa spt janna nick kah...

Mia jgn pernah buat rambut gini tau.
Quote miabebe 24-7-2015 01:19 AM
malaywood.NET replied at 24-7-2015 01:16 AM
Mia jgn pernah buat rambut gini tau.

Uiks...

Hihihi..rambut mia pnjg ala2 rambut britney sasau dlm music vid dia I'm a slave for you tuh...kihkihkih...
Quote malaywood.NET 24-7-2015 01:21 AM
miabebe posted on 24-7-2015 01:19 AM
Uiks...

Hihihi..rambut mia pnjg ala2 rambut britney sasau dlm music vid dia I'm a slave for you ...

Bagus lah.. Baru ayu gitu..hehe
Quote miabebe 24-7-2015 01:28 AM
malaywood.NET replied at 24-7-2015 01:21 AM
Bagus lah.. Baru ayu gitu..hehe




Ayu kew...owhhhssssss... *blushing2...



Quote malaywood.NET 24-7-2015 01:49 AM
miabebe posted on 24-7-2015 01:28 AM
Ayu kew...owhhhssssss... *blushing2...

Perempuan mcm mana pun still nampak indah kalau rambut panjang ..
Quote merrissa 24-7-2015 02:11 AM
nampak ganas sangat......kalo aku yg muke lembut ni sesuai la kot.wakakakkaa
Quote merahjambubatu 24-7-2015 02:58 AM
Budget agness monica ke cik kak
Quote bedahmenjuyah 24-7-2015 04:47 AM
Yayy or nayy
Yaynade
Quote munchkin 24-7-2015 06:20 AM
Kalau potong rambut sebegitu kena tukar karakter ala boyish eh? Hmnmm
Quote fifie_olin 24-7-2015 07:18 AM
mmg aku x ske...tanjat aku tgk rmbt dia dh mcm ni...
dh mcm toboi lak.,...
dia kapel ngan sam lg x
Quote makton 24-7-2015 07:30 AM
nampak macam pelakon Aku Bukan Tomboi.. si zarina tu kot...
Quote alieyrina 24-7-2015 07:31 AM
Mcm miley dah...
Quote putehkundor 24-7-2015 07:40 AM
mak teh suka jah pixie cut ni....
cuma tampak agak maskulin sikit stylenya...

kalau lebih soft mcm halle berry lagi cantik rasanya.....
tak pun cam carey mulligan


atau michelle williams
Quote AshkieLa 24-7-2015 07:47 AM
Shailene Woodley ngan Lily Collins comel je potong rmbut pendek dari rambut panjang. Dan tak perlu dress up ala2 boyish pun.  Retis Msia ni kalo potong rmbut pendek, terus nk dress up macam tomboi dah kenapa...
Quote watachiwa 24-7-2015 07:52 AM
tuntutan watak gamaknya.. kui kui kui
tapi terserlah gen chinese dia bile rambut pendek cenggitu
Quote ladida 24-7-2015 07:54 AM
Saper dia nie?  Yg berlakon DILB tu ker?  Melayu Islam ke nama tak mcm Isle jah.....

Sorry aku baru balik Syria dan bertapa dlm gua

Lihat semua komen(102)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 12:33 AM GMT+8 , Processed in 0.061764 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top