CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Video: Orang Korea Sukakan Selebriti Malaysia?

23-7-2015 10:42 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 22982| Komen: 94

Description: Baru-baru ini video mengenai pandangan orang Korea terhadap selebriti Malaysia tersebar dan menjadi viral.
Oleh Adib Za


Baru-baru ini video mengenai pandangan orang Korea terhadap selebriti Malaysia tersebar dan menjadi viral.


Video yang dimuatnaik oleh Korean Star TV itu antara lainnya memaparkan beberapa selebriti wanita di Malaysia seperti Emma Maembong, Hanis Zalika, Shila Amzah, Nora Danish dan Amyra Rosli.

Tujuan utama adalah bagi mereka ini meneka usia selebriti tersebut dan memilih wajah yang menjadi kegemaran mereka.


Ternyata video tersebut sangat menarik kerana banyak babak atau adegan lucu yang berlaku secara spontan. 

Banyak usia yang telah tersalah teka dan tidak kurang juga yang menyamakan beberapa wajah yang mirip dengan artis Korea. 


Ini termasuklah Nora Danish yang diakui sendiri oleh orang Korea mirip dengan Song Ji Hyo, bintang Running Man. - CARI Infonet

9

Bagus
8

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
8

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote khailya 22-7-2015 04:25 PM
takleh tgk video la..
bape umor yg diaorg teka tuu??
Quote doubleA 22-7-2015 04:39 PM
emma maembong dgn nd paling femes
Quote cammie1711 22-7-2015 04:39 PM
khailya replied at 22-7-2015 04:25 PM
takleh tgk video la..
bape umor yg diaorg teka tuu??

emma maembong - 16hanis zalikha - 26
nora danish - 16  
shila amzah - 30's
amira rosli - late 20's


Quote batman_2007 22-7-2015 04:44 PM
Rugi tak letak muka rita rud dlm vid tu. Nk tau komen org luar macam mna.
Quote khailya 22-7-2015 04:45 PM
cammie1711 replied at 22-7-2015 04:39 PM
emma maembong - 16hanis zalikha - 26
nora danish - 16  
shila amzah - 30's

tq

wahhhhhh emma ngn ND umor 16 gitu... hihihi
Quote timahterung 22-7-2015 04:47 PM
Kenapa Che Ta  takde??  Agaknya bape umur diorang teka??
Quote cik_tonggek 22-7-2015 05:03 PM
kesian keknis
dorang ckp sheols taklah cantik sgt like how they described nowa and cik timah
tak takut kena langgar lori herol ke bebudak korea nih
keknis hot ok

Quote CrowneGlory 22-7-2015 05:07 PM
Bahaha... Kesian yg lain2 tu...
Quote stania83 22-7-2015 05:08 PM
Saje nak pedajal hanis zalikha ke apa
Quote bambimo 22-7-2015 05:10 PM
Waaaa...
Nd dan emma 16 tahun
Huntong lah
Quote miabebe 22-7-2015 05:16 PM
Ok menanges lah shila amzah n keknis pasni...
Quote miabebe 22-7-2015 05:16 PM
Ok menanges lah shila amzah n keknis pasni...
Quote razfira0707 22-7-2015 05:20 PM
knape diorang x suka Amyra Rosli? tu paling cantik rasenye
Quote Suchi 22-7-2015 05:32 PM
timahterung replied at 22-7-2015 04:47 PM
Kenapa Che Ta  takde??  Agaknya bape umur diorang teka??

che ta kalo dorg teka tetap umur lewat juga
sbb mekap tebal.
kalo tgk video tu dorang lebih berminat pd yg kurang mekap
yg mekap tebal depa teka lebih tua dr umur sebenar.
Quote xtahumenahu 22-7-2015 05:44 PM
razfira0707 replied at 22-7-2015 05:20 PM
knape diorang x suka Amyra Rosli? tu paling cantik rasenye

gambar yg diorg letak tuh x lawa...
Quote clara_nur 22-7-2015 05:45 PM

korean pon ckp nora danish ni ada iras song jihyo..hehe
Quote Orix 22-7-2015 05:46 PM
nangis la shilalat
Quote user2012 22-7-2015 05:50 PM
miabebe replied at 22-7-2015 05:16 PM
Ok menanges lah shila amzah n keknis pasni...

Motif nanges? Dah mmg betul pon xberapa
Quote clara_nur 22-7-2015 05:58 PM

tgk shila amzah baru ni kt astro tak silapp..
citer psl ramadan dan syawal shila kat china..
mak aihh terkejut tgk badan dia makin kembang

bila shila duduk sebelah mak dia,seriously nmpk mak shila lagi muda dan cantek dr shila sendiri

Lihat semua komen(94)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 01:24 PM GMT+8 , Processed in 0.202711 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top