CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fynn Jamal Berasa Diri Sudah Cukup Popular

27-7-2015 10:33 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 30358| Komen: 160

Description: Selebriti yang kian meningkat naik, Fynn Jamal yang sebelum ini terkenal dengan lagu Arjuna Beta ...
Oleh Izzah Abbasy


Selebriti yang kian meningkat naik, Fynn Jamal yang sebelum ini terkenal dengan lagu Arjuna Beta yang dicipta khas untuk anak kesayangannya berang bila ada peminat yang terlalu teruja dengan dirinya. Rasanya ramai lagi yang tidak kenal dengan Fynn Jamal ini. Jadi, kenapa mesti dia menasihati peminat agar tidak keterlaluan untuk meminatinya? Baru setahun jagung dalam industri, dah terasa diri popular serata dunia. Hak peminat untuk meminati mana-mana artis. Jika tidak mahu diminati, tidak perlu jadi artis barangkali.

Kredit Foto : eng.mynewshub.cc

Tidak salah rasanya mempunyai peminat yang terlalu teruja ini ia kerana ia adalah salah satu tulang belakang artis itu sendiri. Hargai peminat selagi masih dikenali. Tengah popular, bolehlah keluarkan status sedemikian. Esok-esok bila dah sendu, peminat inilah yang dicari.

Kredit Foto : www.utusan.com.my

Sungguhpun begitu, nak kongsikan bahawa setiap karya dan penulisan Fynn Jamal ini sangat mendalam jika dihayati. Selamat berjuang Fynn Jamal! - CARI Infonet

9

Bagus
10

Marah
17

Terkejut
15

Sedih
15

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote batrishia 26-7-2015 11:49 AM
Perasan tul minah ni
Quote fynnkakiblock 26-7-2015 11:51 AM
batrishia replied at 26-7-2015 11:49 AM
Perasan tul minah ni

Laju je uol Kan? Ai sanggup tak bukak benang pasal ni ingatkan @jefri90 nak bukak tapi maxim bukak pun okay.. kikikiki
Quote doubleA 26-7-2015 11:59 AM
Tak minat
Quote batrishia 26-7-2015 11:59 AM
Tulah kan.. Heran gak.pasal.tak kat benang yg ada. Tp kokping.mmg perasan sesangat cam.pelakon holiwud  klas A
Quote aderaderker 26-7-2015 12:09 PM
Kalau benci keterlaluan boleh?
Quote miabebe 26-7-2015 12:09 PM
Seriously mia tasangka pinjamal ni ade peminat...jgn pndg org xdep mata hoccay...pepon mia xwembes dia..lol...
Quote jayzzie 26-7-2015 12:11 PM
Laju ka thread pinjamol ni natii
Quote sepitsiput 26-7-2015 12:28 PM
First time dgr retis cakap camni...diva AA pun x pernah ckp camni okeh
Quote mobic 26-7-2015 12:43 PM
Klu bukan sbb forum ni, iols x kenal pun siapa pin jamal ni.. Rasanya follower dia lagi ramai peminat juna daripada peminat dia..
Quote friedfishsoup 26-7-2015 12:46 PM
Sejak ajip kucing dia da takde, peminat dia ramai da tak comment gambar gambar dia..  
Quote sgbuloh 26-7-2015 12:46 PM
hukaloh muka hukum tembak, perasan jer lebih.
Quote mhamirol 26-7-2015 12:48 PM
verangan fofular la ko ni kokspin. nyampah
Quote trexxxxxi 26-7-2015 12:54 PM
errr fynn jamal who?

cc @kakasotong
Quote chinta89 26-7-2015 12:54 PM
aderaderker replied at 26-7-2015 12:09 PM
Kalau benci keterlaluan boleh?

soklan uols buat i tgelak tbahak2.... tsembur plk biskut raya di syawal mulia ini
Quote jefri90 26-7-2015 12:59 PM
fynnkakiblock replied at 26-7-2015 11:51 AM
Laju je uol Kan? Ai sanggup tak bukak benang pasal ni ingatkan @jefri90 nak bukak tapi maxim bukak ...

kikikiki...ingatkan sambung kat thread yg sedia ada tu je...

Quote aTiKah_aYuNi 26-7-2015 01:25 PM
Perasan               
Quote LiveYourLife 26-7-2015 01:25 PM
Tak minat. Suka tgk juna dulu je hihi
Quote skymania 26-7-2015 01:41 PM
Poyo!!! Walhal tu yg ko arapkan ngan bbnu takde otak yg minat ko...dasar fake!
Quote hanamunir 26-7-2015 01:51 PM
okkayy..
nak muntahh..

Lihat semua komen(160)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 04:51 PM GMT+8 , Processed in 0.192358 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top