CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Siti Nurhaliza Sambut Raya Di Kediaman Tengku Zawyah

24-7-2015 10:06 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 47214| Komen: 131

Description: Bersempena Syawal ini, Datuk Siti Nurhaliza dan suaminya Datuk K telah bertandang dan menyambut hari mulai itu di kediaman Tengku Zawyah.
Oleh Adib Za

Bersempena Syawal ini, Datuk Siti Nurhaliza dan suaminya Datuk K telah bertandang dan menyambut hari mulia itu di kediaman Tengku Zawyah.


Semua sedia maklum Tengku Zawyah merupakan bekas isteri kepada Datuk K dan ternyata gambar tersebut memberi seribu satu makna yang sangat indah buat mereka sekeluarga.

"Alhamdulillah, bergambar kenangan selepas beraya bersama.. tqsm Kak @teezac & @rayyanjk for the lovely dinner...slalu ct datang tak lupa buatkan roti keca fav ct." ujar Siti melalui laman Instagramnya.



Nampaknya kedua-dua gambar tersebut 'memercikkan' aura positif keluarga besar ini dan mendapat respon yang baik di kalangan peminat dan netizen. -CARI Infonet

15

Bagus
25

Marah
22

Terkejut
12

Sedih
29

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (126 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote damian_lee 23-7-2015 09:51 PM
motif Izara asyik mengendeng kesana kemari ... tau dia GF anak tok ti ... tp mcm rimas plak asyik mengendeng ...
Quote miabebe 23-7-2015 10:09 PM
Huntung nya jd izara aisyah...mia pon nk jd izara aisyah lah...buleyh???montok skali
Quote Nham22 23-7-2015 10:10 PM
Anas awat mcm tu skali jambang nyer...pandai anas didik isteri bertudung..ibunye belom bertudung
Quote chazey 23-7-2015 10:10 PM
And golongan perampas pun mula berimaginasi liar moga diberkati Allah punya happy ending seperti ini bila terlibat dengan hubungan sulit bersama suami orang.

Khe.

Quote perembes 23-7-2015 10:11 PM
Edited by perembes at 23-7-2015 10:13 PM

dgn memaafkan hati kita boleh jumpa bhagia...
btapa humblenya siti
dan baiknya tz
dk..bwekk
Quote perembes 23-7-2015 10:13 PM
chazey replied at 23-7-2015 10:10 PM
And golongan perampas pun mula berimaginasi liar moga diberkati Allah punya happy ending seperti ini ...

haha.. susa juga mo ckp kna rampas.. sbb tu lelaki pun mau... lainla klau lelaki tu xmau
Quote qqOfficial 23-7-2015 10:16 PM
Meols terus teringat lagu Kak Ecah ..."kemaafan dendam yang terindah" ...
Heheehhh..
Quote hambaallah1709 23-7-2015 10:37 PM
mohtip izara ade dalam pic family tok t?
bile nak kawen?kehulu kehilir ada kat mana2..
kang frust menonggeng mcm adira & her ex baru tau...
Quote mixed 23-7-2015 11:00 PM
Muka anak angkat tz cam ct plk
Quote Makcik^Kau 23-7-2015 11:05 PM
Uniknyaaa famili ni. Siap gf pun bawak merata...
Quote kukukatablog 23-7-2015 11:11 PM
adib dah gemuk
Quote alieyrina 23-7-2015 11:15 PM
Mcm badan suma pun dah kembang p noh..silap mata ka apa...Adib tu bukan kurus ka..hampir xleh cam dah...

nampak sgt la bhagia nya kalau badan montok2 suma  
Quote one_aiman 23-7-2015 11:17 PM
Untung la bakal menantu dibawak ke sana sini..jgn xjadi sudah
Quote nazurah 23-7-2015 11:21 PM
apapun... aku rasa janggal bila tengok gambor tu.
Quote addamnor 23-7-2015 11:35 PM
Motip sangat cikki izara aishah duk menempel padahal sheol orang luar jah... Choi dia tak terpikir ke tindakan sebegitu tidak beri kesan positif pada imej dia?
Quote becir 23-7-2015 11:59 PM
one_aiman replied at 23-7-2015 11:17 PM
Untung la bakal menantu dibawak ke sana sini..jgn xjadi sudah

Well aku kawen thn lepas pun xpasal2 gf anak buah aku pakai baju sedondon ngan family aku...akak aku punya aku keje, excited terlebih..aku pengantin pun tak tau...mcm ko cakap, jgn xjadi sudah..
Quote aireen24 24-7-2015 12:35 AM
Nham22 replied at 23-7-2015 02:10 PM
Anas awat mcm tu skali jambang nyer...pandai anas didik isteri bertudung..ibunye belom bertudung

anas mmg lain sikit. antara anak2 dk, dia paling low profile. yg selalu enter frame si adib ngan ashraff...
Quote stania83 24-7-2015 12:40 AM
Tz ade pengganti yg hot dan functional
Quote CrowneGlory 24-7-2015 12:52 AM
Tz dh dpt huby baru cuba xde mmg selamatla ko ctot...

Lihat semua komen(131)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 06:20 PM GMT+8 , Processed in 0.095334 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top