CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Jadi Kembang, Hampir Tak Cam- Muka Tom Cruise Berubah

12-10-2021 11:54 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4340| Komen: 15

Description: Apa jadi dengan wajah Tom Cruise?Itu persoalan netizen selepas gambar terbarunya yang agak mengejutkan sewaktu hadir menonton satu perlawanan besbol, baru-baru ini.Wajah Cruise, 59, kelihatan kembang ...
Apa jadi dengan wajah Tom Cruise?

Itu persoalan netizen selepas gambar terbarunya yang agak mengejutkan sewaktu hadir menonton satu perlawanan besbol, baru-baru ini.


Wajah Cruise, 59, kelihatan kembang dan hampir tidak dicam ketika dia duduk di kerusi penonton. Dia turut ditemani anaknya, Connor Cruise, 29.

Pada mulanya, kehadiran Cruise mengundang perhatian ramai. Namun, tiba-tiba keadaan wajah terbarunya itu turut mencuri perhatian kerana dilihat seperti bukan dirinya.

Netizen turut berdebat sama ada perubahan wajah itu disebabkan berat badannya naik mendadak.

Ada juga berpendapat Cruise mungkin menyuntik bahan kosmetik pada wajahnya.

Ada juga mempertahankan Cruise mungkin menikmati kehidupan normalnya sehingga berat badan bertambah.

Apatah lagi dia kini berehat daripada menjalani sebarang penggambaran.


Malah, ada yang secara sinis membandingkan wajahnya dengan mendiang Norm MacDonald kerana pelawak itu pernah bergurau mahu mengubah wajahnya menjadi seperti Cruise.



Dalam pada itu, filem lakonan Cruise, Top Gun: Maverick yang sepatutnya ditayangkan pada 19 November ini kini ditunda ke 26 Mei tahun depan.

Penggambaran Mission: Impossible 7 pula dihentikan seketika pada Jun lalu berikutan berlaku jangkitan Covid-9 di set penggambaran. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote musangbodoh 12-10-2021 12:06 PM
anda rasa sy ade masa utk sakit kepala??amiklah panadol
Quote Thunderclouds 12-10-2021 12:19 PM
Between projects kot. He let himself go. Move on people.
Quote helicornia 12-10-2021 12:42 PM
memang berat badan bertambah atau kesan ubat? cth steroid
Quote chinta89 12-10-2021 01:19 PM
mmg x cam .......
Quote KamikuP 12-10-2021 01:28 PM
Jgn jadi mcm Mickey Rourke terus jadi hodoh yaach
Quote RatuDunia94 12-10-2021 01:32 PM
Dulu masa iols sekolah pernah tertengok cite Cocktail kat TV5 singapore pukul 10 malam. Merenyut nyut2 iols tgok hensemnya hero dia.. dh besar baru tau rupanya Tim Cruise. dh la ada byk scene 18sx. Tengok sesorang lak tu..
Quote mawarkhayalan99 12-10-2021 02:03 PM
masa tengok worldcup england lawan tu elok je kejadian heols duduk sebelah beckham. cepat nau kembangnya
Quote mdhelmi 12-10-2021 02:49 PM
ini biasa
diorang bukan atlet atau penyanyi kene jaga macam2
time takde offer berlakon diorang takde pantang
tapi bila dapat offer berlakon diorang boleh turunkan berat badan sekelip mata
lagi2 untuk 5 star actor
gemuk pon pengarah cari jugak pastu suruh diet

Quote nakkomenjugak 12-10-2021 05:33 PM
Heol kan udah tuaaa...
Tapi deme banyak duit cari trainer/makanan yang bagus
Apa dehalll gitu
Quote mizzmimi 13-10-2021 11:35 PM
Kembang nya.. Sakit & on steroids ke.. Or just gemok? {:nose
Quote slavehunter 14-10-2021 11:08 PM
Lamanye nak tunggu TopGun2.
Quote gideoncross 14-10-2021 11:36 PM
mdhelmi replied at 12-10-2021 02:49 PM
ini biasa
diorang bukan atlet atau penyanyi kene jaga macam2
time takde offer berlakon diorang takde ...

Yg ni btul, mcm gmbr Van Diesel hri tu. Kmain lgi kmbang stu badan.
Quote Artemesiaa 15-10-2021 12:44 PM
Cucuk tang sana cucuk tang sini went wrong ke macam mana
Quote Revolver 15-10-2021 11:56 PM
Uish...dh gemok? Tp dorg kalau nk kurus kejap je bleh kurus. Tp mmg lari ensemnya bila gems...
Quote Pak.Maun 16-10-2021 04:51 PM
tu orang tua2 pesan jangan main dalam semak.banyak sarang tabuan tanah

Lihat semua komen(15)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:50 PM GMT+8 , Processed in 0.083750 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top