CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Peminat Dah Mula Panggil Neelofa ‘Mommy’

5-8-2021 10:58 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10456| Komen: 51

Description: Tahun ini sahaja, nama Neelofa tidak terhapus dari radar sensasi ‘seisi alam’.
Tahun ini sahaja, nama Neelofa tidak terhapus dari radar sensasi ‘seisi alam’.

Bermula dengan kisah perkahwinannya, kisah langgar prosedur operasi standard (SOP) dan terbaharu semakin hebat pula dakwaan ramai tentang status kehamilannya yang masih dizip kemas daripada terbocor ke pengetahuan umum.



Foto: IG

Paling mendapat perhatian ialah foto-foto dimuat naik suaminya, Haris Ismail yang memaparkan isterinya itu turut turun padang menyertai aktiviti bantuan kepada golongan memerlukan.

Bukan itu subjek utamanya tetapi kemunculan Neelofa lah yang diperhatikan. Ramai sibuk ‘zoom’ bahagian perut dan mata tajam memerhati bentuk fizikal bekas pengacara MeleTOP itu.




Dalam ruangan komen, hampir 80 peratus netizen memperkatakan kehamilan dan seri wajah ibu mengandung sudah ketara di wajah Neelofa.

Memang ketara dan wajahnya semakin berseri-seri walaupun terlindung di balik niqab.


Foto: Kosmo

Ada pula yang mengandaikan usia kandungan Neelofa kini antara tiga hingga empat bulan dan membahasakan wanita cantik kelahiran Kelantan itu sebagai ‘mommy’.

“Alhamdulillah mengandung.

“Dijangka dalam tiga atau empat bulan (usia kandungan) agaknya. Masih boleh ‘cover’ (sorok),” komen seorang pengikut Instagram Haris.




Selain itu, ada juga yang memerhatikan tangan dan aksi Neelofa yang berjaket sebagai cubaan menyembunyikan bahagian perut dan fizikal semakin berisi.

Walaupun tuan punya badan masih diam membisu 1,001 perkataan, netizen sudah tidak sabar untuk melihat Neelofa dan Haris junior. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote NazRysha 5-8-2021 11:00 AM
lawa neelofa
Quote Masukkeluar 5-8-2021 11:04 AM
gila terdesak fans niqabis nk tgk niqabis buntinggg..tak heran dan tak excited mana pn niqabis bunting sbb ramai je retis lps nikah trus bunting. lain la ctdk yg org tertggu tggu sbb lama naw nk bunting..hahha lol.
Quote Tinot7 5-8-2021 11:04 AM
Baper byk benang baby bump kena up ni?
Quote Làlisá 5-8-2021 11:05 AM
kenapa macam tak ada orang excited?
Quote slyfynx 5-8-2021 11:23 AM
Eh, perlu ke bukak thread untuk mende ni?
Kalau orang panggil retis SAMPAH pun leh la bukak thread.
Kuota x cukup lg ke?
Bile cut-off tiap2 bulan?
10 hb?
Quote woven11 5-8-2021 11:35 AM
Sampahnya. Over giler. Takyah la banyak thread pasal dia ni. Entah confirm ke tidak tu pregnant
Quote mummydarling 5-8-2021 12:34 PM
mulaa dahhh mulaaaa
Quote bebba 5-8-2021 12:39 PM
Banyaknya benang dibuka
{:dot
Quote doubleharmonic 5-8-2021 12:40 PM
kalau si tini mama kentut? kalau jah mommy kontot? mommy ketot?
Quote nakkomenjugak 5-8-2021 12:53 PM
sejokkkk bak freezer tak perut nya?
Quote awenda507 5-8-2021 01:30 PM
Over betholll peminatnye ponnnn
Quote ihtisyam1 5-8-2021 01:37 PM
apoooo nii..... biasa la wat projek ade rezeki dpt baby
Quote SherryZass 5-8-2021 01:37 PM
Memang sah dah takde keje nak dibuat peminat jahlop ni.  Asyik nak berteka teki idola diorang tu ngandung ke tak.
Quote incess.my 5-8-2021 01:40 PM
fan jahlop taknak tanya ke camne si pu bird henjut sampai bunting...
Quote asudau 5-8-2021 01:48 PM
Masukkeluar replied at 5-8-2021 11:04 AM
gila terdesak fans niqabis nk tgk niqabis buntinggg..tak heran dan tak excited mana pn niqabis bunti ...

Ye la kan, depa kan pernah mengata kaka jura mandul..x nak le kata2 tu berbalik semula pada idola depa yg baik sangat ni
Quote sunnylicious 5-8-2021 01:48 PM
delulu sungguh fans jahlop ni
Quote eyansss 5-8-2021 01:52 PM
Masukkeluar replied at 5-8-2021 11:04 AM
gila terdesak fans niqabis nk tgk niqabis buntinggg..tak heran dan tak excited mana pn niqabis bunti ...

sebab pentaksub lopak pernah memandulkan fazura...  tu yang menggelitat takut lopak kena atas kata2 jahat diorang...
Quote Kepot 5-8-2021 02:28 PM
hajlop asyik bagi hint berbaloi la byk benang psl dia bunting.
Quote Hypothetically 5-8-2021 02:33 PM
Kalau mengandung pun kenapa? Bukan project luar pun. Cuba buat biasa2 tak payah tutup2  perut dgn bag, tak payah buat org spekulasi nanti jadi dosa org yg terburuk sangka. Kalau nak org tahu, terus terang je, org boleh doakan yg baik2 kalau tidak tak perlu tarik perhatian, buat biasa2 je. Ubah lah perangai pelik mintak perhatian tu sikit.

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 08:05 AM GMT+8 , Processed in 0.045812 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top