CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 9402|Reply: 51

Peminat Dah Mula Panggil Neelofa ‘Mommy’

  [Copy link]
Post time 5-8-2021 10:58 AM | Show all posts |Read mode
Tahun ini sahaja, nama Neelofa tidak terhapus dari radar sensasi ‘seisi alam’.


Bermula dengan kisah perkahwinannya, kisah langgar prosedur operasi standard (SOP) dan terbaharu semakin hebat pula dakwaan ramai tentang status kehamilannya yang masih dizip kemas daripada terbocor ke pengetahuan umum.




Foto: IG




Paling mendapat perhatian ialah foto-foto dimuat naik suaminya, Haris Ismail yang memaparkan isterinya itu turut turun padang menyertai aktiviti bantuan kepada golongan memerlukan.


Bukan itu subjek utamanya tetapi kemunculan Neelofa lah yang diperhatikan. Ramai sibuk ‘zoom’ bahagian perut dan mata tajam memerhati bentuk fizikal bekas pengacara MeleTOP itu.




  



Dalam ruangan komen, hampir 80 peratus netizen memperkatakan kehamilan dan seri wajah ibu mengandung sudah ketara di wajah Neelofa.


Memang ketara dan wajahnya semakin berseri-seri walaupun terlindung di balik niqab.




Foto: Kosmo




Ada pula yang mengandaikan usia kandungan Neelofa kini antara tiga hingga empat bulan dan membahasakan wanita cantik kelahiran Kelantan itu sebagai ‘mommy’.


“Alhamdulillah mengandung.


“Dijangka dalam tiga atau empat bulan (usia kandungan) agaknya. Masih boleh ‘cover’ (sorok),” komen seorang pengikut Instagram Haris.




  



  



Selain itu, ada juga yang memerhatikan tangan dan aksi Neelofa yang berjaket sebagai cubaan menyembunyikan bahagian perut dan fizikal semakin berisi.


Walaupun tuan punya badan masih diam membisu 1,001 perkataan, netizen sudah tidak sabar untuk melihat Neelofa dan Haris junior. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2021 11:00 AM | Show all posts
lawa neelofa
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
gila terdesak fans niqabis nk tgk niqabis buntinggg..tak heran dan tak excited mana pn niqabis bunting sbb ramai je retis lps nikah trus bunting. lain la ctdk yg org tertggu tggu sbb lama naw nk bunting..hahha lol.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Baper byk benang baby bump kena up ni?
Reply

Use magic Report

Làlisá This user has been deleted
Post time 5-8-2021 11:05 AM | Show all posts
kenapa macam tak ada orang excited?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:23 AM | Show all posts
Eh, perlu ke bukak thread untuk mende ni?
Kalau orang panggil retis SAMPAH pun leh la bukak thread.
Kuota x cukup lg ke?
Bile cut-off tiap2 bulan?
10 hb?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-8-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampahnya. Over giler. Takyah la banyak thread pasal dia ni. Entah confirm ke tidak tu pregnant
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:34 PM | Show all posts
mulaa dahhh mulaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya benang dibuka
{:dot
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:40 PM | Show all posts
kalau si tini mama kentut? kalau jah mommy kontot? mommy ketot?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sejokkkk bak freezer tak perut nya?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Over betholll peminatnye ponnnn
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:37 PM | Show all posts
apoooo nii..... biasa la wat projek ade rezeki dpt baby
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang sah dah takde keje nak dibuat peminat jahlop ni.  Asyik nak berteka teki idola diorang tu ngandung ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
fan jahlop taknak tanya ke camne si pu bird henjut sampai bunting...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-8-2021 11:04 AM
gila terdesak fans niqabis nk tgk niqabis buntinggg..tak heran dan tak excited mana pn niqabis bunti ...

Ye la kan, depa kan pernah mengata kaka jura mandul..x nak le kata2 tu berbalik semula pada idola depa yg baik sangat ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
delulu sungguh fans jahlop ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:52 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-8-2021 11:04 AM
gila terdesak fans niqabis nk tgk niqabis buntinggg..tak heran dan tak excited mana pn niqabis bunti ...

sebab pentaksub lopak pernah memandulkan fazura...  tu yang menggelitat takut lopak kena atas kata2 jahat diorang...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 02:28 PM | Show all posts
hajlop asyik bagi hint berbaloi la byk benang psl dia bunting.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mengandung pun kenapa? Bukan project luar pun. Cuba buat biasa2 tak payah tutup2  perut dgn bag, tak payah buat org spekulasi nanti jadi dosa org yg terburuk sangka. Kalau nak org tahu, terus terang je, org boleh doakan yg baik2 kalau tidak tak perlu tarik perhatian, buat biasa2 je. Ubah lah perangai pelik mintak perhatian tu sikit.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 01:50 PM GMT+8 , Processed in 0.316409 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list