CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"The Way Riz Look At Lofa" Trending, Kalahkan Mira Filzah-Emir

28-3-2021 11:12 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 28218| Komen: 182|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Obsesnya peminat terhadap artis pujaan mereka sememangnya wujud sejak dahulu lagi hingga mewujudkan peminat susah mati (die hard fan). Golongan ini lah yang memeriahkan dunia seni hiburan dalam mengan ...





Obsesnya peminat terhadap artis pujaan mereka sememangnya wujud sejak dahulu lagi hingga mewujudkan peminat susah mati (die hard fan).

Golongan ini lah yang memeriahkan dunia seni hiburan dalam mengangkat artis kegemaran mereka.

Antara trend yang dipopularkan netizen ialah 'The way he looked to her...." khas ditujukan kepada artis yang melangsungkan perkahwinan terutamanya mengusik peminat yang terlalu kagum ini.

Selepas Mira-Emir, kini Lofa-Haris pula trending. Maka, berduyun-duyun lah usikan terhadap peminat pasangan ini.


Foto : Twitter

Rupa-rupanya, komen-komen ini sudah berlangsung sebaik sahaja akad nikah selesai dengan Lofa dan Riz berada di pelamin.


Foto : Twitter

Ayat-ayat seperti “The way haris look at Lofa”, “The way Lofa pegang janggut Haris”, “The way they holding hand” memenuhi ruang media sosial.

Bagaimanapun, ada juga yang menyampah dengan kehangatan berita sebegini.

Foto : Twitter

Apa pun, peminat sebegini menceriakan dunia hiburan, jadi boleh bagi peluang kepada mereka meraikan hari bahagia bersama, ya tak? - CARI

1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote friedfishsoup 28-3-2021 11:13 AM
Dah mula dah
Quote kiah_mai_pulak 28-3-2021 11:15 AM
friedfishsoup replied at 28-3-2021 11:13 AM
Dah mula dah

kannnn.....
Quote Konahhh 28-3-2021 11:15 AM
Pandangan biasa macam pandang orang laku lalang je hahaha. Ada ke pandangan luar biasa?
Quote apedehal 28-3-2021 11:15 AM
Expected berita tahi mcm ni
Quote Plain-tif 28-3-2021 11:17 AM
Ateee dah halal punnnn lantak deme ler nak tenung ke nak usap mcm mana
Quote zuriey 28-3-2021 11:17 AM
Biasa je pun.kepala tahi btl benda ni pun nk buka benang..
Quote cikgojesss 28-3-2021 11:17 AM
typical lelaki macam pu abu dan daie perhan acah2 setaj setajah ni sebegitu lah khuenn perangainya... hujung2
Quote miss-optimus 28-3-2021 11:19 AM
Camna nak tahu couple mana menang pertandingan look at her look at him ni?
Quote tukul 28-3-2021 11:22 AM

mak aih masing2..peminat tegar nih
Quote KBW2 28-3-2021 11:22 AM
Dak dak twitter kalau tak over cringe depa punya post tak sahlah kan. Enjoyyy kehkehkeh
Quote Atiesha 28-3-2021 11:25 AM
Ingatkan dah jd nikah semlm,dah senyap la..xdak la brta merapu2 lagi...tp ada jugak......kemarin bru ksian kat jah...tp rasa annoying ngan brta cmni
Quote Masukkeluar 28-3-2021 11:25 AM
biasa je tgk..dh dua dua ada mata so pandang la each other..haha!! lol.
Quote Masukkeluar 28-3-2021 11:25 AM
tapi likers niqabis kt ig dah cecah sejuta mcm mira basic tak?? @hell0jennie
Quote Nurul_007 28-3-2021 11:26 AM
Jangan jadi macam miwa nanti awal2 the way he look lah sekarang ni bosan lah nak layan kau punya look
Quote dudaberhias 28-3-2021 11:28 AM
berita tahi lagi...
pandang2 gitu pun boleh jadi berita... apa ko tak pernah tengok orang pandang orang dik?
yang atas ni kaku je pandangan macam ternampak sosok bunian putih.... orang tengok burger mcdonald sampai terliur lagi nampak betul2 cinta pandangan pertama...
Quote AbukRokok 28-3-2021 11:28 AM
sebelum dimulai kan dengan salam
semekom mah....
Quote annehuda 28-3-2021 11:29 AM
Wedding MF pun mcm tu kan. Skali tu kuar kt bodgos gossip laki MF tak bayar epf staf
Quote akuchenta 28-3-2021 11:29 AM
Ambik la semua!!!
Quote MelahJanda 28-3-2021 11:31 AM
Aku takleh tengok perkataan usap
Teringat org kata usap fefet
Hahahahahaha

Lihat semua komen(182)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.073805 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top