CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Semoga Allah Sentiasa Memilihmu Adikku Sayang" - Neelofa Minta Doakan LMK

27-3-2021 09:08 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11900| Komen: 65|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sebelum Neelofa selamat diijabkabulkan dengan Pencetus Ummah Haris Ismail atau PU Riz, adiknya iaitu Ameera Khan atau Little Miss Khan mencuri perhatian warganet.
Sebelum Neelofa selamat diijabkabulkan dengan Pencetus Ummah Haris Ismail atau PU Riz, adiknya iaitu Ameera Khan atau Little Miss Khan mencuri perhatian warganet.


Kredit foto: IG


Mana tidaknya, dia yang dikenali dengan penampilan seksi tampil sopan menutup aurat dengan bertudung dan berpakaian longgar.

Gambar itu dimuat naik di Instastory dengan kapsyen 'First day of my new journey. Finally feel so at peace and complete. Alhamdulillah.'


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG


Malah, ia turut dikongsi di Ig Story Neelofa yang gembira dengan perubahan pada adiknya itu dan meminta orang ramai mendoakan Ameera selalu.


Kredit foto: IG

Terdahulu, Ameera membuat kejutan di laman sosial apabila sering dilihat mengikuti kelas agama bersama Neelofa dengan memakai tudung.

Semoga Ameera istiqamah bertudung ya. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 27-3-2021 09:17 PM
Motippp nak feeling2 on my journey? Berapa tahun dulu dia dah katup kepala dah pun malah lagi herlok katup dulu2 tu sebab tak nampak jambul.

Ada produk baru nak keluar ke tu? LMK cosmetics dah kambus, dengan stok2 kat agen pun terkambus  Chocojar tu pun takkan dah kambus jugak?
Quote Normabaru 27-3-2021 09:18 PM
Maafla.xde masa.. Fmly ko sendiri la doa..

Kaka nk doakan msia cpt settle isu covid isu politik.. Perang kat palestin tu.. Byk lagi benda lain nk doa.. Ni ctdk nk bersalin pon kaka kena doakan jugak. Dah mcm valet doa plak gamaknya. Ahaks!
Quote nesloice 27-3-2021 09:29 PM
for what?? LMK pulak tuh
Quote Nenasketum 27-3-2021 09:34 PM
Kalau satu hari tak mintak perhatian dari random strangers, diorang ni boleh mati agaknya.
Quote kakakpositifker 27-3-2021 09:41 PM
Cantik 0ula dia bertudung. Tapi jambol tu dik. Acane
Quote laradelara 27-3-2021 09:52 PM
Hmmmmmm...
Sebelum ni mmg dah elok bertudung kan.
Pastu dibukak.. Seksi seksa sgt.

Kalau tak ready nk berhijab, its ok. Take ur time. Tak nk berlitup pun takpe. Ur life, ur choice.
Tapi jgn lah cam persendakan agama pulak ye

Susah nk bersangka baik & doakan bdk ni lah..
Dgn history dia & family yg camtu..
Haihhh
Quote Aneem 27-3-2021 09:53 PM
Yeayyy ada bahan baru nak kecam..
Hahahahaha
Quote mamajawie 27-3-2021 10:08 PM
Masa skolah dulu elok je pakai tudung litup..new journey your asssshhhh
Quote bungarose 27-3-2021 10:13 PM
Yer kerr
Atau nak cover peel2 hauk posing dengan baju tak cukup kain
Another jahlop in the making
Quote beatgirlX 27-3-2021 10:18 PM
Walaupun aku x berkenaan Kat dia ni tapi bab yang baik aku aminkan...
Quote aemon 27-3-2021 10:18 PM
takde maknanya la.mamatut tengah training dia utk masuk industri dan cari golongan kayangan
Quote aemon 27-3-2021 10:19 PM
dudaberhias replied at 27-3-2021 09:17 PM
Motippp nak feeling2 on my journey? Berapa tahun dulu dia dah katup kepala dah pun malah lagi herlok ...

kan ade ameeraxyoungandglow kaka
Quote dudaberhias 27-3-2021 10:23 PM
aemon replied at 27-3-2021 10:19 PM
kan ade ameeraxyoungandglow kaka

Oooo ni berapa lama agak2 boleh bertahan.
Mesti mamazat dah siap sedia strategi sebelum kambus, now dia suruh anak bertudung balik. Walaupun dah bertudung dulu.
Quote sukacactus 27-3-2021 10:34 PM
Family diorang ni arggghhh!!!
Malas la plak aku nak komen
Quote Cocoais 27-3-2021 10:35 PM
Kalau nak bertudung tu biar betul2..nanti tertanggal balik..tak payah cakap kat orang pun tu baru betul
Quote aemon 27-3-2021 11:06 PM
dudaberhias replied at 27-3-2021 10:23 PM
Oooo ni berapa lama agak2 boleh bertahan.
Mesti mamazat dah siap sedia strategi sebelum kambus, n ...

mcm baru lagi dua tiga bulan ni..tp takde sambutan pon.kalau tak mesti hari2 promot
Quote knbzz 27-3-2021 11:31 PM
Buat je la apa kau nak buat
Quote heartlesssoul 28-3-2021 12:44 AM
Apakata kasitau je terus kat kami ni LMK oi apa produk yg ko nak suruh kami beli Dik...x yah propa sgt. Family ko ni susah org nak bersangka baik sbb dah banyak kali terkena dah
Quote rainbowrainz 28-3-2021 12:52 AM
Nexttttttttt

Lihat semua komen(65)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 05:07 AM GMT+8 , Processed in 0.074049 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top