CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mira Filzah Ditegur Lakon Babak Cinta Dengan MK K-Clique

28-3-2021 11:13 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 12597| Komen: 78|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: "Mira awak tu dah kawin jadi kurangkanlah bawa watak yang mengejar cinta."Sedutan drama terbaharu lakonan aktres, Mira Filzah dan penyanyi MK beredar di laman Instagram. Adegan MK membalut tangan ...



"Mira awak tu dah kawin jadi kurangkanlah bawa watak yang mengejar cinta."


Sedutan drama terbaharu lakonan aktres, Mira Filzah dan penyanyi MK beredar di laman Instagram.

Adegan MK membalut tangan Mira dengan sekumpulan produksi di dalam video tersebut mencetuskan tanda tanya dalam kalangan peminatnya.

Selain teruja dengan drama baru tersebut, ada netizen yang mempersoalkan aksi Mira dan MK yang disifatkan tidak sesuai dengan status Mira sekarang.



Bagi netizen yang prihatin dengan status Mira, lakonan tersebut tidak menepati syariah.

Foto :IG

Bagaimanapun, ada netizen yang menyatakan drama Melayu memang topiknya menjurus kepada cinta. Jika filem bertema seram atau aksi sekalipun, pasti ada elemen cinta diselitkan. Mengapa pula perlu menghalang Mira?

Foto :IG

Selain itu, ada juga netizen turut menyatakan yang Mira tidak menjaga syariah muslimah seperti tidak memakai sarung lengan.

Foto :IG

Foto :IG

Apa pula pendapat anda? Tak okey ke Mira berlakon genre cinta sekarang? - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 28-3-2021 11:17 AM
Abis tu, dia nak lakon jadi apa? Nenek kebayan ke?
Quote kiah_mai_pulak 28-3-2021 11:18 AM
juling air ni sibuk nk curi limelight mk.. sedar kot diri tu dh sendhuuu..
Quote dudaberhias 28-3-2021 11:21 AM
dua2 muka asas...
sooo iols takkan tengok...

bye2... baik aku tengok show diva AA yang jauh berkualiti...
Quote Jemahjemah 28-3-2021 11:29 AM
Dah nama pun pelakon apooo
Quote afidahoney27 28-3-2021 11:41 AM
Not interested.
Casting MK mesti sebab kononnya jd crowd puller utk audience bbnu. Production mike pulak dh boleh predict marketing cemana choii
Quote TerataiMelur02 28-3-2021 11:43 AM
kiah_mai_pulak replied at 28-3-2021 11:18 AM
juling air ni sibuk nk curi limelight mk.. sedar kot diri tu dh sendhuuu..

Baru tau namanya juling air.. Kadang tu ketara sangat julingnya. Mesti kena ambik shoot yang banyak atau angle kena betul
Quote Guccibamboo 28-3-2021 11:43 AM
X minat...ngantuk...xpnah  tertarik nak tgk migha berlakon
Quote anony-mous 28-3-2021 11:56 AM
Makin basic pulak muka sheol sejak dah kahwin ni
Quote rosmahisham 28-3-2021 12:03 PM
Igt dh kawen hilang terus dr radar..ni makin byk berlakon drama..pitamm!!!tak lalu nk ngadap tv setakat tgk si basic ni berlakon.
Quote True-X 28-3-2021 12:16 PM
pesen ape kt kepala  dia tuh
Quote roserouen 28-3-2021 12:17 PM
Hmm. Relevant lagi ke basic ni kat tv. Lama dah tak tgk tv {:question
Quote iraizz 28-3-2021 12:24 PM
Ape fashion tu migha basic ni pakai... Huduhh
Quote nashrudean 28-3-2021 12:31 PM
lps MF ni kawin ..ingtkan Hannah Delisha bakal jd malysian sweetheart drama queen sekali apoooo minah tu kawin awal pulak..so dua2 cancelled !!  haha.. si Mimi Lana x sesuai sbb seksi x mencapai piawaian acik2 bawang
Quote cutestars 28-3-2021 12:33 PM
GELI. THANK U, NEXT.
Quote sehirkedi 28-3-2021 12:50 PM
Edited by sehirkedi at 28-3-2021 01:22 PM

Buruknya tudung pesen gitu..
Tak panas busok kepam ke pakai berlapis lapis?
Gaya bandana hippies ni sesuai untuk orang free hair je.
_20210328_124528.JPG
_20210328_124551.JPG
Peace
Quote krustykrab 28-3-2021 01:11 PM
Tinot7 replied at 28-3-2021 11:17 AM
Abis tu, dia nak lakon jadi apa? Nenek kebayan ke?

Tak perlu berlakon lagi la..sb sheol kan bawa imej muslimah..
Quote krustykrab 28-3-2021 01:12 PM
TerataiMelur02 replied at 28-3-2021 11:43 AM
Baru tau namanya juling air.. Kadang tu ketara sangat julingnya. Mesti kena ambik shoot yang banya ...

Janna nick pun juling air..tp shomellll
Quote chandrahusin 28-3-2021 01:19 PM
Laki dia pun tak marah
Netizen plk sibuk
Klu laki dia marah takdenya dia msh berlakon
Quote ReginaGeorge 28-3-2021 01:39 PM
Untung mk dapat sentuh {:handsome

Lihat semua komen(78)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 06:57 AM GMT+8 , Processed in 0.076243 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top