CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Boleh Kaya Ke?" - Zoey Rahman Dipandang Rendah Ceburi Bisnes Kosmetik

27-11-2020 11:13 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5197| Komen: 30|Original author: Oleh: LilRose

Description: Zoey Rahman mendedahkan dia dipandang rendah rakan sekeliling ketika mula menceburi perniagaan kosmetik.
Zoey Rahman mendedahkan dia dipandang rendah rakan sekeliling ketika mula menceburi perniagaan kosmetik.


Kredit foto: IG


Malah, ada yang cuba menjatuhkan semangat pelakon dan usahawan itu.

"Mula-mula kawan-kawan gelakkan saya, 'betul ke Ko nak buat business cosmetic ni? Biasanya dunia cosmetic kan Untuk perempuan je, tak kan Ko nak pakai make-up Untuk promote? Boleh kaya ke buat cosmetic ni?'


Kredit foto: IG

"Diorang senyum sinis, seolah-olah memperlekehkan semangat saya," tulisnya.



Zoey bagaimanapun percaya rezeki sentiasa ada selagi dia berusaha dan bersyukur atas nikmat yang ada. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 27-11-2020 11:26 AM
xde siapa nak reply ker?
aku reply la ya... biar x sendu sgt gossip nih..
Quote anony-mous 27-11-2020 11:32 AM
Produk apa nama xpernah dgr tp boleh kaya raya. Aama ada cuci duit atau stokis bodoh duk tlg kayakan founder
Quote AshKetchum 27-11-2020 11:43 AM
kalo kaya ko takde masalah la kan nk bayor graphic designer takat 300 hengget jah dulu tu kan? so kesimpulan nya ko lagi hauk dari nenek oggy senduwati tersohor takat hutang 300 hengget jah pon liat sungguh nak membayor
Quote slyfynx 27-11-2020 11:48 AM
Huarrrgghhhhhh.
Dah la semua thread IG.
Pastu lak retis sendu.
And xde mende nk di gosipkan.

Bagus la wartawan cari LILROSE yang nama xde CARI di depan ni.
Bgs sgt.
Layak ko dok ngn Sepul kat mana2 pulau.
Pastu buat Hunger Games.
Sape bukak thread bodo, baling lintah 5 ekor.
Quote SR4tahun 27-11-2020 11:58 AM
strategi sama je penjual2 oem ni. mesti ada part dihina la susah la pelbagai onak duri la sebelum nak release product. yg bongoknya ada juga yg beli tu haiyaaaaaaa
Quote noor90 27-11-2020 12:00 PM
napa lah g cucuk dah x hensem mcm dulu...pelik tgk muka
Quote Kurex 27-11-2020 12:09 PM
Lainnya muka kau nyah
Quote fadz84 27-11-2020 12:10 PM
Another produk timbang kilo la ni kn
Quote ezacbee 27-11-2020 12:18 PM
Mulut cm pelik..
Quote merrissa 27-11-2020 12:19 PM
boleh ler....beli harga rm10...jual harga yahudi rm100....
Quote Cenderakirana9 27-11-2020 12:26 PM
Banyak je produk local masuk Watsons. Safi, Aiken, cosmoderm, koolit, Mary jardin, etc. Sendayu tinggi pun pernah masuk. Orang takkan rendahkan produk local kalau bukan timbang kilo dan betul2 berkualiti. Aku dah bertahun2 pakai Aiken. Murah dan berkesan untuk aku
Quote husna_amal 27-11-2020 12:29 PM
Mesti lah boleh jadi kaya. Tengok lah bukan main ramai jutawan usahawan kosmetik ni. #timbangkilo
Quote irish_ieka 27-11-2020 12:39 PM
apesal ko cucuk bibir ? ko ingt elok sgt ke ubah muke gitu? ko tu laki. yg sebok nak jd muke cm bapok tu dh kenapa? muke dlu dh ok ko gi ubah. dh rupa bapok ko tauuuuu tkkkk
Quote mamajawie 27-11-2020 01:51 PM
geli mat makin terserlah keponenan chuollss bila cucuk bibior..yuckkk
Quote Redmyvi 27-11-2020 02:54 PM
Laki kalau jual kosmetik mesti kena jd lembut ka..
Awat semacam ja muka dia... suntik kaa
Quote mieymiey 27-11-2020 02:59 PM
Esok lusa ada la tu keluar pula cerita 'dulu hanya ada 50 sen dalam poket', 'mak ayah berhutang untuk bagi kami makan', 'telur sebiji kongsi 7 orang'. Orang dah hafal sangat dah marketing strategy retis jual produk ni haaaa.
Quote liyamariska 27-11-2020 04:14 PM
Cuma nk komen yg rupa dia ni dh lain...
Quote depresio 27-11-2020 04:19 PM
Propala semua konon nak jadi inspirasi

So dah kaya dah ke?
Quote Normabaru 27-11-2020 06:23 PM
Kurex replied at 27-11-2020 12:09 PM
Lainnya muka kau nyah

Sila tunjuk before and after style joy repah kurex

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:11 PM GMT+8 , Processed in 3.572369 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top