CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Bangjat Kembali Mengganas," - PU Amin Gesa Boikot Sajat

9-7-2020 10:34 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8690| Komen: 54|Original author: Oleh: LilRose

Description: Tindakan usahawan kosmetik kontroversi Sajat yang semakin kerap menayang 'aset' di laman sosia turut mendapat perhatian Pencetus Ummah (PU) Amin.
Tindakan usahawan kosmetik kontroversi Sajat yang semakin kerap menayang 'aset' di laman sosia turut mendapat perhatian Pencetus Ummah (PU) Amin.


Kredit foto: IG


Menerusi Instagramnya, PU Amin meluahkan rasa kesal dan terkilan dengan perbuatan tidak senonoh Nur Sajat Kamaruzzaman.


Kredit foto: IG

Kecewa kerana masih tidak berubah dan semakin menjadi-jadi, beliau menyeru orang ramai supaya memboikot Sajat.


"Bangjat mengganas kembali. Sebenarnya aku malas dah nak buat benda sama, sejak 2018 benda sama berulang dan tak ada perubahan.

"Kecam, ugut, ancam semua aku dapat dulu sebab tegur benda macam ni, tapi disebabkan tanggungjawab dan sayangkan anak keturunan aku, maka aku minta netizen dan seluruh pengguna media sosial boikot dan buat laporan terhadap IG bangjat," tulisnya.


Kredit foto: IG

Malah, PU Amin terus mengecam tindakan Sajat yang sering meminta maaf konon tiada niat mengguris hati mana-mana pihak terutama umat Islam.



Dalam hantaran terbarunya, PU Amin berharap semua orang tidak berhenti berdoa agar Sajat dilembutkan hatinya. - CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote budakshinchan 9-7-2020 10:41 AM
Selain hidayah Allah.. hanya azab je boleh tolong sajat ni.. bg sedo skit.. semoga di percepatkan lah salah satunya #degilnakmampos
Quote KIM.K 9-7-2020 10:44 AM
Bangjat ni ilu melayu
Takleh nak buat apa. Dia nak stop nanti mason ugut pancung
Quote KarinaKapur 9-7-2020 10:49 AM
Aku xpaham la sapa yg masih support bisnes mangkuk ni.. Semua spesis2 dia je ke yg dok support tu..
Quote Boomibulat 9-7-2020 10:54 AM
Dah mati nti jgn ada waris merayu mntk tolong delete gambar dan video..
Quote makadek 9-7-2020 11:01 AM
So apa geng2 menteri agama nk buat..org tk puasa sebuk tgkp bapok bertelenjang tk kan cuci mata gak...sambil melancip
Quote innocent_me 9-7-2020 11:05 AM
Aku dh pelik dah awat senyap ja dia ni baru ni. Al maklum dh lama unfolo IG dia.
Rupanya duk mengganas barang tak laku sebab PKP kut, sampai telanjang nk promot barang.
Yg beli tu bodo, takkan tak tau dia tempah kat China je semua ni. Dalam alibaba tu kau pilih je produk apa kau nak, siap boleh customized kotak2 tu semua. Murah2 je. Bukan kata produk dia tak bagus, tp byk produk sama yg lebih murah.
Yalah kau khunsa konon bangjat oiii. Tapi itu ke alasan utk kau menggarik kat online? Bodo piang sama ngan makbapak pun sama duk sokong.
Quote meya 9-7-2020 11:06 AM
Minta maaflah dengan apa yang saya nak tulis ni.  Saya selalu tertanya-tanya dan selalu terlintas dalam hati saya ‘Allah tak murka ker kat negara kita ni?  Ada manusia macam ni di negara kita lepas tu macam di puja-puja pulak...macam selebriti’ memanglah ada yang mengutuk tapi cukupkah sekadar mengutuk saja?’
Quote Orix 9-7-2020 11:17 AM
mati idop balik pun baik iols boikot ko dlu PU Amin pstu bru Sajat.
Quote bakingsoda 9-7-2020 11:18 AM
kat mekah pon dia selamba mempermainkan tuhan, kat malaysia lagi la menjadi2 kalau takde tindakan. sajat ni tahap kna amik tindakan keras, nasihat tak jalan dah
Quote salamon 9-7-2020 11:20 AM
bangjat ke kamjat ni
Quote meteorspeed 9-7-2020 11:22 AM
tayang la bang jat buntut  dada n semua yang silikon tue. geli aku tgk buntut sajat mcm tak normal. tayang pun tetap bukan yg ori. giigh nak tayang aset selikon
Quote meteorspeed 9-7-2020 11:23 AM
KarinaKapur replied at 9-7-2020 10:49 AM
Aku xpaham la sapa yg masih support bisnes mangkuk ni.. Semua spesis2 dia je ke yg dok support tu..

aku pun tak paham. biz bang jattt tue ramai jer org lain yg jual. bengkung la apa la ramai lagi seller. yg bodoh g beli ngan bang jattt buat apo.
Quote tuberoses 9-7-2020 11:24 AM
ntah da berapa kali da, bang jat tetap begini...sama la dgn pudin...skrg pudin masih dlm construction   esok da siap haaa tgk ler makin galak
Quote meteorspeed 9-7-2020 11:25 AM
innocent_me replied at 9-7-2020 11:05 AM
Aku dh pelik dah awat senyap ja dia ni baru ni. Al maklum dh lama unfolo IG dia.
Rupanya duk mengg ...

khunsa celah mana nok.. jantan pure.. aka pondan
Quote djzara81 9-7-2020 11:28 AM
Yg beli produk bengkung brojat pon kene tipu hidup2. Pinggang kerengge dia tu sbb operate. Xde maknanya sbb pakai bengkung jd lagu tu.
Makin parah brojat. Ritu tunjuk gambar anak angkat twin mengaji dgn sorang ustaz yg aku rasa ustaz yg bawa brojat pi umrah ritu. Kapsyen berdoa nak anak2 jadi soleh dah elok tp x seiring dgn perangai & body show off kt ig.
Quote Kurex 9-7-2020 11:34 AM
Esok2 PUihh couple dgn bangjat
Quote sarah82 9-7-2020 11:36 AM
Aku pernah baca komen kat sini yg jangan layan si Muhammad Sajjad ni. Sejak dari tu aku malas nak komen ttg Mohamad Sajjad ni.. Ye la.. Komen mcm bagi perhatian kat dia.
Quote RatuDunia94 9-7-2020 11:47 AM
Sajat ni pun.. g je la pindah Venezuela sana.. xdeorg marah ko hidup mcm mana sekalipun..
Quote aotearoa 9-7-2020 11:55 AM
makadek replied at 9-7-2020 11:01 AM
So apa geng2 menteri agama nk buat..org tk puasa sebuk tgkp bapok bertelenjang tk kan cuci mata gak. ...

heheheh..kalau menteri agama sblm ni, memang kena berdas das dh ni..sbb tak ambik tindakan.

Lihat semua komen(54)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:42 PM GMT+8 , Processed in 0.080379 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top