CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Safiey Illias Bakal Buat Pembedahan Kecilkan Pipi Di Klinik Rawatan Rambut?

8-7-2020 03:10 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 23519| Komen: 164|Original author: Oleh: kp5x

Description: Usahawan kosmetik kontroversi Safiey Illias katanya bakal menjalani pembedahan membetulkan pipinya setelah ramai yang memberikan komen memberitahu rupanya semakin pelik.
Kredit foto: IG Safiey Illias


Usahawan kosmetik kontroversi Safiey Illias katanya bakal menjalani pembedahan membetulkan pipinya setelah ramai meninggalkan komen mendakwa rupanya kelihatan semakin pelik.


Kredit foto: IG Safiey Illias

Memetik Gempak, Safiey berkata dia kini beralih kepada doktor estetik yang sah selepas serik menggunakan khidmat doktor yang tidak bertauliah.

"Esok akan jumpa doktor untuk rawatan mengecilkan pipi, "Nasib ada Dr Shah," katanya.


Sehari kemudian, Safiey memuat naik video di Instagram yang seakan-akan sedang mendapatkan rawatan di klinik Dr Shah dengan lokasi yang dikongsikan sebagai "Dr Shah Hair Restoration".

Melalui video sama, beliau mengadu sakit rahim sambil memanggil doktor.

Untunglah Safiey dapat berjumpa Dr Shah yang serba boleh, pakar kecantikan, pakar rambut dan pakar sakit puan sekali.

Sebenarnya, kalau mengikut carian, memang wujud klinik estetik Dr Shah menggunakan nama DRS Medical Group. Selain pakar rambut, DRS Medical Group juga ada memberikan khidmat rawatan kecantikan. 







Diharap aksi Safiey ini tidak ditiru sesiapa. 'Berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikul". Semoga Safiey beroleh kehidupan yang lebih baik. - CARI
2

Bagus
5

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • natrahn

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 8-7-2020 03:15 PM
boleh ke buat treatment pipi kat kedai rambut?
pipi berbulu tak nanti?
Quote Themilo 8-7-2020 03:16 PM
apsal muka pondan ni dah macam Kak KM terlebih isi filler?
Quote lattehazelnut 8-7-2020 03:18 PM
At least dia jujur.. xmcm lg sorg tu..
Quote slyfynx 8-7-2020 03:20 PM
Leh mampos pun xde sape kisah.
Oh, maybe Sepul akan terkesan kot

- CARI
Quote kaseh80 8-7-2020 03:23 PM
Kenapa tak pegi pakar plastic surgery kat Beverlywilshire kl?

Tak faham  napenbuat procedure kat pakar hair restoration?
Quote kucingitam 8-7-2020 03:28 PM
Melalui video sama, beliau mengadu sakit rahim sambil memanggil doktor.


dia ada rahim, meh?
Quote fadz84 8-7-2020 03:29 PM
Face job done wrong ni.. makin pelik nmpk..
Quote LadyCarefree 8-7-2020 03:31 PM
Themilo replied at 8-7-2020 02:16 PM
apsal muka pondan ni dah macam Kak KM terlebih isi filler?

Sebelom ni puteri zarith dengan dia twinnie muka
Quote zuriey 8-7-2020 03:33 PM
Hahahha rahim celah mana kedudukan nya dlm badan saipudin ni.  
Quote husna_amal 8-7-2020 03:35 PM
Entah jadi apa lah lepas ni semua dia nak ubah. Tak takut azab dari Allah ke ni.
Quote prettyuglybabe 8-7-2020 03:49 PM
bukan kata ritu dah insof ke?
ke insof nasi kandar jah?
Quote rosasen 8-7-2020 03:55 PM
sampai part sakit rahim aku mcm WHATTT?????
Quote sarah82 8-7-2020 03:55 PM
Sakit rahim? Erkkk.. Aku tak tau pulak rahim boleh implan
Quote kaoru44 8-7-2020 04:01 PM
Bengkak gle muka..xtakut la diorg ni..
Quote lonely_surina 8-7-2020 04:02 PM
tak sakit ke buat menda2 gini kat muka smp bengkak gitu?
iolss tgk pun mcm blh rasa sakitnya..
Quote misuke 8-7-2020 04:03 PM
kemehen dok puji doc shah...
Quote doubleA 8-7-2020 04:06 PM
Wow serba boleh duktur tu ye
Quote tokchik 8-7-2020 04:09 PM
Dah mcm flower horn
Quote jijilaaa 8-7-2020 04:11 PM
duit banyak tapi jiwa tak tenang. orang lain hidup sedarhana, berkahwin berkasih sayang. tp kau hidup jauh menyimpang. moga jumpa jalan taubat.

dari dulu dok guna alasan stress la anxiety la..muak dah dengar gaya mintak simpati kau tu

Lihat semua komen(164)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:53 PM GMT+8 , Processed in 0.153021 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top