CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Selamba Berbikini, Sajat Makin Kerap Tayang Aset

8-7-2020 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 35875| Komen: 207

Description: Lama tidak mendapat perhatian, usahawan kosmetik kontroversi Nur Sajat Kamaruzzaman memenuhi ruangan Instagramnya dengan menayang ‘aset’ tubuh badannya.
Lama tidak mendapat perhatian, usahawan kosmetik kontroversi Nur Sajat Kamaruzzaman memenuhi ruangan Instagramnya dengan menayang ‘aset’ tubuh badannya.




Kali ini, Sajat tanpa segan silu semakin kencang menayang punggung dan buah dada untuk tatapan ramai. 

Ramai orang panas hati dengan tindakan Sajat yang semakin berani mendedahkan bahagian tubuh walaupun untuk tujuan mempromosikan produknya.






Dalam masa sama, mereka mempersoalkan tindakan Sajat kononnya menunaikan umrah dalam keadaan tidak ikhlas kerana buktinya, dia masih tidak berubah, malah tingkah lakunya semakin menjengkelkan.


Kredit foto: IG Sajat

Ramai meluat dengan Sajat yang semakin berani mencabar sensitiviti agama, selain mendoakan agar Sajat segera berubah sebelum terlambat. - CARI
1

Bagus
7

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • TaeKookers

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nazzse 8-7-2020 12:48 PM
Tengok kat memespuaka..
Keras kejung tek jantan ni, tak bouncy langsung..
Pet dah macam highway timur barat, lurus mendatar
Quote miemiecha 8-7-2020 01:01 PM
hanya kerana sajat berlakon mengandung
dah layak jd retis malaya eyh?
Quote RatuDunia94 8-7-2020 01:13 PM
Apa yg heshe cuba buktikan???
Quote ellejo 8-7-2020 01:13 PM
tayanglah selagi boleh. nanti dah mati kena tutup pulak.
Quote salamon 8-7-2020 01:16 PM
muhamad sajad ni makin terok dah
Quote lattehazelnut 8-7-2020 01:16 PM
Mcm baru operate boobs sbb tu menunjuk..
Quote MissyMolly 8-7-2020 01:18 PM
nazzse: Tengok kat memespuaka..Keras kejung tek jantan ni, tak bouncy langsung..Pet dah macam highway timur barat, lurus mendatar


Nangis kalau baca ni u{:cryrun{:smile
Quote Nazneenz 8-7-2020 01:20 PM
cakap apa kutuk apa pun tak hadam dia ni
Quote sha21 8-7-2020 01:21 PM
Muka pun makin pelik. Tang mata tu pelik sgt tibe sepet sikit.

Kalau perempuan tulen takde nak show off semua aset. Lek2 je. Sajat ni entah apa dia nak buktikan.
Quote awenda507 8-7-2020 01:27 PM
Gigih lg nak ckp dia pompuan.wakakkaka
Quote cupu 8-7-2020 01:28 PM
Aku selalu doa biar tuhan tunjuk dkt dia ni..tak pun biar dia umir pjg...tgk la hari tua dia nanti mcm mn...aku pcyaa je klu tua nanti mungkin dia insaf...tp ms tu br dia kenal erti penyesalan.
Quote mamapea 8-7-2020 01:30 PM
lawa mcmana pun jantan tu tetap nmpk ketara...
Quote SherryZass 8-7-2020 01:30 PM
Nanti kalau dah lanjut usia, apa jadi kat filler implant bagai tu ye?
Quote Normabaru 8-7-2020 01:31 PM
Org sakit otak mmg mcm ni..

Kasihannnn....
Quote Normabaru 8-7-2020 01:34 PM
sha21: Muka pun makin pelik. Tang mata tu pelik sgt tibe sepet sikit. Kalau perempuan tulen takde nak show off semua aset. Lek2 je. Sajat ni entah apa dia na ...


Ye betul.. Org yang ada apa yang dia ada.. Xkan cakap apa yang dia ada.. Cth mcm raja2 kerabat2 jutawan2 etc.. Mana pernah show off..

Tp org yang berapa nak ada apa apa ni gigih la tunjuk ke sana ke mari ibarat tin kosong je selalu berbunyi bising tp abuk pon xada.. Hehehe
Quote melati00 8-7-2020 01:39 PM
Dah terpesong jauh dah dia nie..harap sempat bertaubat sblm ajal menjemput...
Quote makton 8-7-2020 01:41 PM
yg bergambar dgn mak bapak tu, masing2 dah takde perasaan malu ye?
mak, bapak, anak sama je takde rasa malu dlm diri
Quote katak hijau 8-7-2020 01:42 PM
Makin dia tunjuk body mcm tu, makin terserlah kebusukan. Lelaki ni dia ada satu scent yg perempuan xda. Alu terbayang bau maskulin peluh lelaki la di celah2 cikki n cikpet dia
Quote Leonclay 8-7-2020 01:51 PM
Mmg nk kena besar mcm tembikai ye..pelik pulak tgknye

Lihat semua komen(207)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.085174 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top