CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lebam Di Kepala Dan Muka, Bayi Yatt Hamzah Jatuh Ke Lantai Buat Kali Ketiga

22-4-2020 04:39 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 35729| Komen: 332|Original author: Oleh: Saiful

Description: Suci Hawa Zulaikha yang baru berusia tiga bulan dah jatuh buat kali ketiga.
Suci Hawa Zulaikha yang baru berusia tiga bulan dah jatuh buat kali ketiga.

Perasaan sedih itu diluahkan oleh Yatt Hamzah di Instagram.



Menurutnya dia dah 'mengepung' anaknya itu dengan bantal supaya tak jatuh ke bawah.

Namun malangnya, ia tetap berlaku.

Yatt kata bayinya terjatuh di atas jubin semasa dia sedang berehat selepas menunaikan solat Dhuha.


"Sedar-sedar dengar bunyi berdentum jatuh serentak Hawa menangis kuat," tulisnya.

Dia turut memohon peminat di luar sana untuk sama-sama mendoakan anaknya agar tak terjatuh lagi.

"Dia ada lebam di bahagian kepala dan muka. Sebak Bonda tengok, tak sampai hati," tambahnya.

Foto: IG
Sebelum ini bayi tersebut dirawat di hospital selepas terlepas jatuh ke lantai semasa didukung oleh anak sulungnya. -CARI


Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (5 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote annadonna 22-4-2020 04:41 PM
Cuai. Letak ajelah kat lantai dah tau budak tu dah start nak move around. Ko ingat selama lama ke bayi tu diam tak bergerak atas katil.
Quote Acikgomen 22-4-2020 04:45 PM
Polis plis dakwa makbapak atas sebab kecuaian
Quote doubleA 22-4-2020 04:45 PM
Adoi siannya baby, ni anak ketiga dah pun kan takkan tak reti. Baby dah 3 bulan ada boleh berguling2 dah. Kena selalu tengokkan, kalau sendiri tak boleh tengok minta tolong orang lain time takda kat situ. Tak pun solat je sebelah katil
Quote jelitayu 22-4-2020 04:46 PM
aduhai laa....nak kata anak sulung takde pengalaman, dah berderet anaknya. ini mmg totally ignorance...sendiri mengaku dan pernah jatuh 2 kali sebelum2 ni, masih la tak de rasa curiga anak letak atas katil dlm keadaan kau nak terlelap. dah lah anak jatuh, sebok nak update kat IG, lps tu nak pesan pulak komen murni2 je....hmm....seriously, menyampah pulak rasa....
Quote VespaSilbe 22-4-2020 04:47 PM
Semalam baca mencarut aku lam hati
Dah 3 kali jatuh p tanya camna boleh jatuh lagi???
Fon melekap kat jari sgt
Boleh dak jaga anak hg helok2
Baby coat takdak ka?
Nak kata anak first dak pun
Selama ni mak mertua Ka jaga?
Quote ellejo 22-4-2020 04:47 PM
dah kali ketiga memang cop tak reti jaga anak je
Quote wanzulina 22-4-2020 04:50 PM
Allahuakbar tak tahu nak kata apa. Kesian kt baby.
Quote belilies 22-4-2020 04:52 PM
Apesal iols baca je gosip dia ni selalu pasal anak dia jatuh. Sheols pun satu. Takyah nak up post kat ig. Iols sumpah nanti org ripot chuols sengaja jatuhkan baby sbb nak attention. Bengang btollah iols ngan sheols!! Sempat lagi nak post anak jatuh
Quote MissVixen 22-4-2020 04:53 PM
3x kot. Bukan 2. Dia ni otak tertinggal atas sejadah ke?
Quote nuno 22-4-2020 04:53 PM
Ini mungkin petanda yang sejadah lama tak melekat kat dahi time sujud
Quote mirandanicky1 22-4-2020 04:55 PM
Kalau dah masuk 3 kali... hmm
Quote Tinot7 22-4-2020 04:56 PM
Ig update dia ni mcm sesuatu sgt.. iols musykil
Sblm ni sapa jaga anak?
Byk kali jatuh tu, iols harap takde pape pada baby la.. skang tak nampak tapi bila dah besar baru nampak kesannya.
Quote cap_ayam 22-4-2020 04:57 PM
Apa kena ni? Jaga baby tak boleh cuai. Kesian anak tu.
Quote sofyayra 22-4-2020 04:59 PM
baby kalu sekali ja jatuh, patutnya dh ambik extra precaution.  Dalam kes ni dah 3x. Ada baby cot tu letaklah,  lantaklah baby nak nangis ka apa. Hang nak dengaq dia nangis sekarang ka atau hang yg nak menangis kemudian hari.
Quote kuzaime 22-4-2020 05:01 PM
Dia aman2 update anak jatuh kali ke 3 kat ig..x bawak pegi hospital ke?? Baby pnya kepala lembut lagi, takut ada pendarahan dalaman ke apa.

Katil baby mmg cukup luas, selesa n selamat dh utk baby. Bnyk sgt alasan dia..
Quote fadz84 22-4-2020 05:02 PM
doubleA replied at 22-4-2020 04:45 PM
Adoi siannya baby, ni anak ketiga dah pun kan takkan tak reti. Baby dah 3 bulan ada boleh berguling2 ...

Kannn.. kelakuan mcm bbnu baru beranak je.. pelik la dia ni..
Quote munchkin 22-4-2020 05:03 PM
Belum cukup sempurna auratnya? Belum meninggalkan maksiat?
Quote munchkin 22-4-2020 05:05 PM
Tiada kena mengena live dengan apa jadi pada baby? Moron !!!!. Sebab kau mengejar dunia kau tolak ketepi anak kau.
Quote febreze 22-4-2020 05:05 PM
motif nanges pon nk amek gamba..mental ke

Lihat semua komen(332)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 07:10 AM GMT+8 , Processed in 0.077489 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top