CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Cukup Menyeramkan"- Lama 'Bercuti', Dr Say Kini Bertugas Bersama Frontliners

22-4-2020 03:50 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10742| Komen: 79|Original author: Oleh: LilRose

Description: Doktor selebriti Dr Say Shazril membuat pengumuman mengujakan di Instagramnya bahawa dia kembali bertugas sebagai doktor setelah lama 'bercuti'.
Kredit foto: IG


Doktor selebriti Dr Say Shazril membuat pengumuman mengujakan di Instagramnya bahawa dia kembali bertugas sebagai doktor setelah lama 'bercuti'.

"Akhirnya! Setelah puas menunggu, akhirnya hari ni (Selasa) bakal menjadi hari pertama saya memulakan tugas sebagai seorang sukarelawan bersama Mercy Malaysia," tulisnya.



Kelihatan Dr Say sangat teruja dapat bertugas bersama barisan hadapan.

Dalam kemas kini terbarunya pula, Dr Say memaklumkan dia akhirnya dapat mengalami sendiri situasi di 'medan perang' lengkap dengan sut perlindungan diri (PPE) di Pasar Borong Kuala Lumpur.

Benar-benar seperti medan perang dengan kawat berduri di sekeliling kawasannya dikawal ketat tentera dan polis. 

"Cukup menyeramkan."



Sehubungan itu, Dr Say mengambil kesempatan meluahkan rasa bertuahnya dikelilingi pasukan yang banyak membantu.

Syabas dan terima kasih diucapkan kepada Dr Say! - CARI
1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KIM.K 22-4-2020 04:09 PM
All the best Dr.Say
Boleh bagi sinopsis TWOTM tak..nape org kata best
Quote fealefea 22-4-2020 04:14 PM
Camnilah. Walau da x minat jadi Dr kerajaan masih sumbang tenaga dlm bidang perubatan. Semoga diberi kekuatan dan kesihatan dlm menjlnkan tugasss.
Quote Andyscenes 22-4-2020 04:20 PM
KIM.K replied at 22-4-2020 04:09 PM
All the best Dr.Say
Boleh bagi sinopsis TWOTM tak..nape org kata best

apa tu? nk tau
Quote jasmeen 22-4-2020 04:24 PM
Andyscenes replied at 22-4-2020 04:20 PM
apa tu? nk tau

the world of the married noks.
Quote orglama 22-4-2020 04:28 PM
Dia lama 'bercuti' tu dia buat apa?
Quote KIM.K 22-4-2020 04:29 PM
Andyscenes replied at 22-4-2020 04:20 PM
apa tu? nk tau

TWOTM = ovari
Tulah Kita nak tau kenapa best
Quote Tinot7 22-4-2020 04:48 PM
All the best Dr Say
Quote Duta lover 22-4-2020 05:22 PM
Nampak susut badan heolss sejak pkp ni. Aku suka je dia laki bini. Positive vibes..
Quote sharlenetexas 22-4-2020 05:26 PM
Edited by sharlenetexas at 22-4-2020 09:59 PM

Hari tu mengada2 tak nak pakai face mask.
Quote beatgirlX 22-4-2020 05:48 PM
Sebelum ni dia kerja apa?
Quote Anne.W 22-4-2020 05:50 PM
Kenapa nk viralkan kisah dia yg batak likes and followers?
Quote electricopop 22-4-2020 06:06 PM
sharlenetexas replied at 22-4-2020 05:26 PM
Hari tu mengada2 tak bak pakai face mask.

Kannnnnn, la ni dh berdepan takut la kut.
Quote nefnefnef 22-4-2020 06:06 PM
Tahniah, doc. At least you're putting your skill and knowledge to a good use
Quote imanda 22-4-2020 06:16 PM
tduduk saya peeps.. ayat dramatik xbleh blah. sll sgt tulis caption camtu. hati2 doc. takut slh landing ddk thentak sll xsubur lak t.
Quote lattehazelnut 22-4-2020 06:27 PM
Korg kutuk2 ni apa sumbangan korg kpd masyarakat?
Quote rosannazmia 22-4-2020 06:33 PM
Aku nak tnya gak apa ke best the world of married ni? Kim heechul tgk pon kata nya serammm, dia bukan penakut tp tgk drama ni sorang2 sereemm katanya.. Ahkak mmg idokla tgk ceta seram sorang2..
Quote GegarVaganja 22-4-2020 06:40 PM
Edited by GegarVaganja at 22-4-2020 08:52 PM
lattehazelnut replied at 22-4-2020 06:27 PM
Korg kutuk2 ni apa sumbangan korg kpd masyarakat?

Ada sis. Duduk di rumah supaya takde la jangkit menjangkit kalau kita ni pembawa Covid19. Huhu.
Quote Lailerthee 22-4-2020 06:40 PM
Tahniah dan terima kasih. Next
Quote Adm89 22-4-2020 06:49 PM
rosannazmia replied at 22-4-2020 06:33 PM
Aku nak tnya gak apa ke best the world of married ni? Kim heechul tgk pon kata nya serammm, dia buka ...

Tk seram pun. Tapi mmg best. Sakit hati rasa nak mengamuk tengok. Terkesan sgt wlaupun aku belum kawen. Pi la tengok

Lihat semua komen(79)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 04:10 AM GMT+8 , Processed in 0.075001 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top