CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tunjuk Perut, Punggung! Sharifah Sakinah Tolong Jangan Tambah Dosa Orang"

8-1-2020 05:07 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10116| Komen: 31|Original author: Oleh: Saiful

Description: Banyak kali dah kena kecam, tapi itu bukan satu masalah untuk Sharifah Sakinah.
Banyak kali dah kena kecam, tapi itu bukan satu masalah untuk Sharifah Sakinah.

Perangai 'gila-gila' rasanya semua orang dah tahu.


Baru-baru ini dia dikecam sekali lagi selepas memuat naik video di Instagram, mempromosikan produk 'push up pants'.


Dalam rakaman tersebut, Sakinah memakai baju kebaya sambil menunjukkan perut yang kempis hasil dari pemakaian produk tersebut.

Tak cukup dengan itu, siap tayang punggung yang didakwa kelihatan lebih seksi selepas memakainya.



Di ruangan komen, ramai yang mempertikaikan aksi tersebut kerana ia dianggap sebagai tak sopan.

Bukan itu sahaja, ia berjaya menarik perhtian lelaki yang bertindak meninggalkan komen nakal.

Antara komen:

"Tolong jangan ajar orang tambah dosa."

"Saya peminat awak tapi tak ada cara lain ke untuk menjual?"

"Ya Allah. Semoga terus dibukakan hati dalam menjaga adab berpakaian. Sesungguhnya kita adalah beragama Islam. Ada adab berpakaian, adab aurat. Jagalah itu semua. Hidup hanya sementara sahaja di dunia ini. Ingatan untuk diri sendiri juga."

"Asal tak tunjuk je satu badan? Taubat la dunia dah akhir zaman." 

Kredit foto: IG
Bagaimanapun macam biasalah, tiada sebarang respon dari Sakinah. -CARI
3

Bagus
4

Marah
5

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (27 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KIM.K 8-1-2020 05:16 PM
Rajin squat takpelah ada gak modal gak nak bincang kat Instagram
Quote unguaurora 8-1-2020 05:18 PM
Bukan gila2 tp gila
Quote hellokitty123 8-1-2020 05:22 PM
Lpstu yg dia pegang2 tetek takut baju terbuka peheii pula selalu tak malu sgt....
Quote nanasno 8-1-2020 05:24 PM
lawa bontot sheols. tu je. tapi sheols kan workout. harus la body lawa. yang makcik bawang ni jaga makan pun tak eksersais pun tak nak badan mcm si kinah ni kirim salam lerrrrrr
Quote LadyCarefree 8-1-2020 06:09 PM
Biaq pi dia la.
Quote EvieWanKenobi 8-1-2020 06:22 PM
dah tahun 2020 pun perangai sama..
Quote September14 8-1-2020 06:25 PM
Dah mcm kak km ni
Quote Nt-ViruS 8-1-2020 06:36 PM
kena akui nampak mantap bontot dia.
Quote gekkou 8-1-2020 06:49 PM
tak suka jangan tengok..unfollow
laki i pun tak kisah

-public figure
Quote jargon 8-1-2020 06:52 PM
Dia ni xssuai ada anak..
Quote timah03 8-1-2020 07:54 PM
hellokitty123 replied at 8-1-2020 05:22 PM
Lpstu yg dia pegang2 tetek takut baju terbuka peheii pula selalu tak malu sgt....

Ada lovebite kot......hahhahahahaha
Quote timah03 8-1-2020 07:57 PM
Lari tajuk sikit.....kakak dia yg shiera tu....pergi up gambar lama seksi arwah ary malik knp? Kata sayang kawan....tapi pergi up gambar tak senonoh...Tak sensitif langsung....
Quote ashcroft86 8-1-2020 08:32 PM
jargon replied at 8-1-2020 06:52 PM
Dia ni xssuai ada anak..

Wow, who are to judge orang tu patut ada anak ke x? Tak tahu plak kinah ada abaikan anak, dera anak ke apa? Ke ada? Tak bagi anak makan ke? Ada ke? Tak cukup makan pakai ke anak die tu?
Quote belilies 8-1-2020 08:37 PM
Hmmmm.... Jangan sampai yg komen camtu jenis follow retis cam kim. k udah le.
Quote dineo 8-1-2020 08:44 PM
EvieWanKenobi replied at 8-1-2020 06:22 PM
dah tahun 2020 pun perangai sama..

Uols pon sama
Nak komen je si kinah ni
So uols pon x berubah
Quote EvieWanKenobi 8-1-2020 09:32 PM
dineo replied at 8-1-2020 08:44 PM
Uols pon sama
Nak komen je si kinah ni  
So uols pon x berubah

thread ni pasal Kinah kan? so?
Quote aechae 8-1-2020 09:33 PM
Halahh2 so kira followers ig kinah ni baik sket lh tgk gtu pn dh kecoh...Klu dorg g ig yamimaummy30k mau pitam pengsan 44x bgn blk
Quote rayray28 8-1-2020 10:10 PM
Alaaa ce bukak ig tu pants tu..terang2 siap lagi seksis dia show off..walaupn x tunjuk muke.tapi tau laa tu badan dia sbb sama bilik and gelang tangannya tu..anyway perut dia berbabat gk yee..tp much better laa dr perut iols
Quote Meiizu 8-1-2020 10:50 PM
Cun gak pakai pants tu..nak beli lah ehheheheh

Lihat semua komen(31)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:28 PM GMT+8 , Processed in 1.876015 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top