CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 8622|Reply: 31

"Tunjuk Perut, Punggung! Sharifah Sakinah Tolong Jangan Tambah Dosa Orang&q

  [Copy link]
Post time 8-1-2020 05:07 PM | Show all posts |Read mode
Banyak kali dah kena kecam, tapi itu bukan satu masalah untuk Sharifah Sakinah.


Perangai 'gila-gila' rasanya semua orang dah tahu.


Baru-baru ini dia dikecam sekali lagi selepas memuat naik video di Instagram, mempromosikan produk 'push up pants'.


  



Dalam rakaman tersebut, Sakinah memakai baju kebaya sambil menunjukkan perut yang kempis hasil dari pemakaian produk tersebut.


Tak cukup dengan itu, siap tayang punggung yang didakwa kelihatan lebih seksi selepas memakainya.


  



  



Di ruangan komen, ramai yang mempertikaikan aksi tersebut kerana ia dianggap sebagai tak sopan.


Bukan itu sahaja, ia berjaya menarik perhtian lelaki yang bertindak meninggalkan komen nakal.



Antara komen:


"Tolong jangan ajar orang tambah dosa."

"Saya peminat awak tapi tak ada cara lain ke untuk menjual?"

"Ya Allah. Semoga terus dibukakan hati dalam menjaga adab berpakaian. Sesungguhnya kita adalah beragama Islam. Ada adab berpakaian, adab aurat. Jagalah itu semua. Hidup hanya sementara sahaja di dunia ini. Ingatan untuk diri sendiri juga."

"Asal tak tunjuk je satu badan? Taubat la dunia dah akhir zaman."

Kredit foto: IG


Bagaimanapun macam biasalah, tiada sebarang respon dari Sakinah. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin squat takpelah ada gak modal gak nak bincang kat Instagram
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan gila2 tp gila
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lpstu yg dia pegang2 tetek takut baju terbuka peheii pula selalu tak malu sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 05:24 PM | Show all posts
lawa bontot sheols. tu je. tapi sheols kan workout. harus la body lawa. yang makcik bawang ni jaga makan pun tak eksersais pun tak nak badan mcm si kinah ni kirim salam lerrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaq pi dia la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:22 PM | Show all posts
dah tahun 2020 pun perangai sama..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm kak km ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 06:36 PM | Show all posts
kena akui nampak mantap bontot dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:49 PM | Show all posts
tak suka jangan tengok..unfollow
laki i pun tak kisah

-public figure
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni xssuai ada anak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hellokitty123 replied at 8-1-2020 05:22 PM
Lpstu yg dia pegang2 tetek takut baju terbuka peheii pula selalu tak malu sgt....

Ada lovebite kot......hahhahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lari tajuk sikit.....kakak dia yg shiera tu....pergi up gambar lama seksi arwah ary malik knp? Kata sayang kawan....tapi pergi up gambar tak senonoh...Tak sensitif langsung....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 8-1-2020 06:52 PM
Dia ni xssuai ada anak..

Wow, who are to judge orang tu patut ada anak ke x? Tak tahu plak kinah ada abaikan anak, dera anak ke apa? Ke ada? Tak bagi anak makan ke? Ada ke? Tak cukup makan pakai ke anak die tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm.... Jangan sampai yg komen camtu jenis follow retis cam kim. k udah le.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 8-1-2020 06:22 PM
dah tahun 2020 pun perangai sama..

Uols pon sama
Nak komen je si kinah ni
So uols pon x berubah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dineo replied at 8-1-2020 08:44 PM
Uols pon sama
Nak komen je si kinah ni  
So uols pon x berubah

thread ni pasal Kinah kan? so?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Halahh2 so kira followers ig kinah ni baik sket lh tgk gtu pn dh kecoh...Klu dorg g ig yamimaummy30k mau pitam pengsan 44x bgn blk
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa ce bukak ig tu pants tu..terang2 siap lagi seksis dia show off..walaupn x tunjuk muke.tapi tau laa tu badan dia sbb sama bilik and gelang tangannya tu..anyway perut dia berbabat gk yee..tp much better laa dr perut iols
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 10:50 PM | Show all posts
Cun gak pakai pants tu..nak beli lah ehheheheh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 09:18 PM GMT+8 , Processed in 0.088246 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list