CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jangan Berani Kacau, ARMY Memerhati!- Peminat Obses K-Pop Serang Fatin Afeefa

26-3-2019 02:19 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18530| Komen: 149|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kesian Fatin Afeefa, kena serang dengan peminat fanatik K-Pop!
Kesian Fatin Afeefa, kena serang dengan peminat fanatik K-Pop!

Kredit foto: Twitter

Katanya sebelum ini ada netizen yang kata muka Fatin mirip artis K-Pop Jo Bo-Ah.

Fatin (kiri), Jo Bo-Ah (kanan)
Disebabkan itulah ramai pula yang tak puas hati dengan pelakon ini.

"Fatin Afeefa jangan perasan muka macam orang Korea! Tak sama langsung okay!"

Kredit foto: Twitter

Tapi masalahnya bukan Fatin yang kata mukanya mirip artis K-pop itu Kenapa dia pula yang diserang?

Kredit foto: IG
Paling lawak bila ada yang beri amaran supaya Fatin berhati-hati kalau nak bercakap tenTang isu yang membabitkan K-pop.

Kredit foto: Twitter
"Jangan sampai hidup awak musnah kerana isu ARMY."

Boleh tahan garang juga peminat-peminat obses ini ya. Takut! -CARI
5

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
7

Sedih
8

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (39 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote afidahhb 26-3-2019 02:26 PM
Kiter pun takut..
Quote Shinichikudo 26-3-2019 02:29 PM
Kpoopers vavi.sekian.
Quote lolita737 26-3-2019 02:30 PM
hahahha..kalah tentera bawang malaysia..

dahsyat benor..
Quote mixed 26-3-2019 02:32 PM
giler babi punya army kpop pemujaan sungguh

dah cam bole sembah tohan sekor2 yg minat tu
tah muka lg lawa dr kpop yg byk dah operate

agaknya klu viral muka kpop yg di minati hodoh sblm operate mau terjun klcc
Quote rosannazmia 26-3-2019 02:33 PM
Fatin ni yg belkun jd bini remy ye? Jo bo ah? Kpop mano ni? ARMY ni mcm2 jenis, hakak jenis yg dgn podcast dr murray stein the author of map of the soul yg mengupas isu2 yg berkaitan dgn psychology yg bts jd kan theme dlm album2 depa. Yg berlawan dgn fatin ni jenis2 golongan umur anak2 meols. Gituhhh.. Kpoppers plak kbykan nya multis.. Kesah kan lah ahkak nak gadoh ngn fatin ni.. Budus jer.. Dah fatin ni dia x claim pon muka dia cam kpop idol.. Xde keje tul la angpas..
Quote chicozinn 26-3-2019 02:36 PM
cm sial je dak2 wechat kpoppers..gi skola sana dekkk..hape ko dpat bila obses ngn kpoop lelagi jantan yg berwajah gayah??
Quote ruffboyz 26-3-2019 02:38 PM
kpop = tahi
Quote hyunniesSS501 26-3-2019 02:41 PM
lah .. bangangnya stan army ni.
apa yg hadap sangat tak tau la korang
bwk2 bertobat la weiiii
sangkak nau berarmy army
sat lagi keluar skandal aneh2 baru korang tau langit tinggi ka rendah
Quote cupu 26-3-2019 02:52 PM
Kpopers ni fanatik gila kan...agaknya sejenis peminat zamani. Byk sguh serangan klu kutuk idolat mereka.
Quote nanny_1 26-3-2019 02:55 PM

ziziknya dengan kpoppers ni.
beria ria menangis la apa la
tak kuasa aku
selamat adik aku tak jadi gini
kalau tak mau penampor aku bagi
Quote Kyra_Lydia 26-3-2019 03:01 PM
maksum sgt ke artis kpop korang tu?
ni jenis budak skolah la ni

aku kenal yg dh matang ni relax je minat pastu bli ticket flight g konsert settle.
Quote inspektoremos21 26-3-2019 03:03 PM
Hazabedah betul puak2 army ni. Ni mesti sejenis fans yg 24/7 bertunggu tangga dkt medsocs dok melayan pasal bts/kpop je. Iols pun minat kpop jua tapi tidak la sampai kemaruk mcm tu sekali. Bawak2 mengucap sikit
Quote zehra2 26-3-2019 03:04 PM
Sangap sangat fanatik ni.. mati esok mengucap dlm bhsa korea ke
Quote kikiharris 26-3-2019 03:10 PM
Mcm cilakak siap nk suruh berhati hati bicara psl kpop,army..
Pi la ambik tahu pasal hal ehwal dunia, ada gak faedah, bertambah knowledge tu. Koserlah golongan penyembah ni, idol ko silap hbulan nak retweet ko punya tweet pun tak ingin
Quote myakayina 26-3-2019 03:27 PM
army bbnu la tu yg menggelupur..
Quote nh83 26-3-2019 03:32 PM
Gile bdk2x skrg.. Blum dajal dtg lagik Sudah begini tempiass..
Quote Shirley23 26-3-2019 03:33 PM
Acah-acah jer so called army . Tiba time buat national services mula la mengelak. Konon x tahan dikerah. Overrated la bts ni. Muka ponen sekor-sekor .
Quote Shirley23 26-3-2019 03:34 PM
zehra2 replied at 26-3-2019 03:04 PM
Sangap sangat fanatik ni.. mati esok mengucap dlm bhsa korea ke

Ahahaha...yang ni win. Talkin pun maunye dalam bahasa korea kalau gitu dah fanatiknya.
Quote dua_chzy 26-3-2019 03:37 PM
Army bbnus seluruh dunia memang babs. Bukan takat yang serang Fatin jalang ni jah.

Lihat semua komen(149)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 10:11 AM GMT+8 , Processed in 0.088419 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top