CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pesakit Hidap Masalah Pernafasan, Dirogol Tiga Kakitangan Hospital

26-3-2019 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4130| Komen: 16|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang pesakit yang dimasukkan ke hospital didakwa dirogol oleh tiga kakitangannya.
Seorang pesakit yang dimasukkan ke hospital didakwa dirogol oleh tiga kakitangannya.

Kejadian yang berlaku di Meerut India itu menyaksikan mangsa yang menghidap masalah pernafasan telah diberi suntuikan sebelum dirogol secara bergilir-gilir.


Daily Mail menyatakan, seorang jururawat turut didakwa bersubahat dalam membantu suspek melakukan perkara keji itu.

Pegawai kanan polis, Harimohan Singh berkata,  "Wanita itu mendakwa telah dirogol oleh kakitangan hospital pada Ahad.

Gambar Hiasan
"Empat lelaki dan seorang wanita telah ditangkap dan sedang disoal siasat oleh pegawai."

Tambahnya kamera litar tertutup (CCTV) juga telah dimatikan menjadikan pihak berkuasa susah untuk mendapatkan rakaman.


Mereka yang ditahan dikenali sebagai Vinod, Niyazu dan Shadaab termasuk jururawat berkenaan, Laxmi serta pemilik hospital, Ashok Mallik. -CARI
3

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ultra78 26-3-2019 12:47 PM
Dah agak dah kejadian di india.

Kalau korang ditakdirkan mati di india, pastikan mayat kamu tak berada lama di india. Minta hidup balik utk alihkan mayat ke tempat lain. Mayat pun tak selamat di india.
Quote Artemesiaa 26-3-2019 12:53 PM
Baca tajuk pun dah boleh agak kejadian berlaku di India
Quote Kyra_Lydia 26-3-2019 01:29 PM
Negara India dgn rogol berpisah tiada, lepastu nak dapatkan pembalasan pun susah.
Quote cHimo 26-3-2019 01:45 PM
Ah betul2 kat India... Gila seks sangat lahanat2 kat sana...
Quote ikanmasin 26-3-2019 02:43 PM
jahat btl.org tgh sakit ko rogol jg.yg nurse tu dah kenapa bersubahat..
Quote lipans 26-3-2019 03:00 PM
India lagi.... memang stim memanjang je ke diorang ni?
Quote cupu 26-3-2019 03:04 PM
Mmg pengaruh kari kot...tp aku ada bc yg daging pun blh jd kuat nafsu..india mkn daging kah?lembu tak kan?

Sumpah meluat bc berita lelaki yg jns xleh kontrol napsu ni..otak kat atas pun xleh kontrol batang kat bawah.
Quote masorin 26-3-2019 04:02 PM
cam siot perangai
Quote MelayuBarua 26-3-2019 05:03 PM
ultra78 replied at 26-3-2019 12:47 PM
Dah agak dah kejadian di india.

Kalau korang ditakdirkan mati di india, pastikan mayat kamu tak b ...

India banyak eksport mayat2 untuk medical study.
Quote MelayuBarua 26-3-2019 05:04 PM
cupu replied at 26-3-2019 03:04 PM
Mmg pengaruh kari kot...tp aku ada bc yg daging pun blh jd kuat nafsu..india mkn daging kah?lembu ta ...

Makan byk daging dipercayai mampu menambah nafsu seks.
Quote monsterwife 26-3-2019 05:40 PM
Kerajaan India kena buat research kenapa rakyat dia kuat nafsu dan suka merogol
Quote namieamuro 26-3-2019 06:14 PM
monsterwife replied at 26-3-2019 05:40 PM
Kerajaan India kena buat research kenapa rakyat dia kuat nafsu dan suka merogol

tah2 nafsu staff kerajaan india tu sendiri same je..sia sia je nk buat kajian..
Quote CharlesDera 26-3-2019 06:51 PM
negara asal rentung2 Malaysia...wakakakakkakakakakakakak
Quote Redskin 26-3-2019 10:33 PM
Binatang punya rentong2 yg merogol kat India.

Paling bangsat sekali nurse yg bersubahat
menolong perogol2 tersebut.

Elok di sula ajer nurse tu, menganiaya kaum sendiri.
Quote clueless_gamer 3-4-2019 07:01 AM
kena kurangkan budaya makan bawang mentah tu

kalau kena caranya mmg ada kesan "sampingan"
Quote babyLON. 3-4-2019 07:19 AM
ultra78 replied at 26-3-2019 12:47 PM
Dah agak dah kejadian di india.

Kalau korang ditakdirkan mati di india, pastikan mayat kamu tak b ...

lawak tp betul

Lihat semua komen(16)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:31 PM GMT+8 , Processed in 0.170611 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top