CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

R.Kelly Nyaris Tumbuk Gayle King, Menangis Nafi Tuduhan Merogol Gadis Bawah Umur

26-3-2019 11:59 AM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 3322| Komen: 8|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Penyanyi terkenal, R.Kelly yang berdepan tuduhan merogol beberapa orang gadis bawah umur melepas geram ketika ditemubual oleh wartawan CBS This Morning, Gayle King baru-baru ini.
Penyanyi terkenal, R.Kelly yang berdepan tuduhan merogol beberapa orang gadis bawah umur melepas geram ketika ditemubual oleh wartawan CBS This Morning, Gayle King baru-baru ini. Dia kelihatan tidak dapat mengawal amarahnya dan menangis ketika diasak soalan bertalu-talu daripada Gayle.



Kredit foto: CBS
Dalam temubual pertamanya sejak tuduhan merogol itu difailkan di mahkamah, penyanyi R&B itu menjerit marah kepada Gayle beberapa kali dan berkata gadis-gadis tersebut menipu dan cuba menjatuhkannya.


Kredit foto: Time
"Semua orang menuduh saya jahat seperti Lucifer, saya pernah buat salah tetapi saya bukan syaitan!" katanya menafikan tuduhan tersebut. Beberapa kali Gayle cuba mencelah tetapi R.Kelly bangkit berdiri dan menjerit, "Hentikan! Kamu semua hentikan permainan ini! Saya tidak pernah merogol, jangan hancurkan hidup saya!" katanya kepada kamera.


Kredit foto: Twitter
Selepas berpuluh tahun bisik-bisik mengenai tabiat R.Kelly kedengaran, akhirnya bulan lalu dia didakwa di mahkamah atas 10 tuduhan jenayah seks di antara tahun 1998 hingga 2010. -CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
3

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sang_Pencinta 26-3-2019 12:21 PM
Bila dia nak masuk jail ni?
Quote mieymiey 26-3-2019 12:49 PM
gadis-gadis tersebut menipu


Berapa orang gadis yang menipu tu??
Quote Sang_Pencinta 26-3-2019 12:50 PM
mieymiey replied at 26-3-2019 12:49 PM
Berapa orang gadis yang menipu tu??


Quote mieymiey 26-3-2019 12:56 PM

So, adakah kesemua gadis ni berkomplot nak menjatuhkan R.Kelly atau beneran dia merogol?
Quote azwanaliori 27-3-2019 03:18 AM
Xtau lerrr

Bukan suma victim #metoo ni boleh caya, bersepah je yg gatal menggoda goda bila dekat2 dgn artis dan produser.

Quote annehuda 28-3-2019 03:03 PM
mieymiey replied at 26-3-2019 12:56 PM
So, adakah kesemua gadis ni berkomplot nak menjatuhkan R.Kelly atau beneran dia merogol?

mmg btul pun meks. r kelly penah ada video seks ngan budak 14 thn, kalau ko rajin ade lg video tu kt internet.  bkn stakat seks, dikencingkan skali budak perempuan tu. sblm mengeseks pun die kasi duit kt budak tu sbg sogokan. siap masuk mahkamah kot. tapi lepas jugak.

and die ni bukan takat rogol je, die brainwash suma perempuan yg terpikat ngan die smpi taknak balik rumah. sape yg hati kuat tu terlepas la, tp trauma seumur hidup.  
cer tgk dokumentari surviving r kelly.  perempuan2 yg jadi mangsa die tu, gigil-gigil bile kene kenang balik hidup dgn r kelly
Quote mieymiey 28-3-2019 03:11 PM
annehuda replied at 28-3-2019 03:03 PM
mmg btul pun meks. r kelly penah ada video seks ngan budak 14 thn, kalau ko rajin ade lg video tu  ...

Kalau betul, berani dia kata 'saya tidak pernah merogol, jangan hancurkan hidup saya' sekali pakej dengan menangis bagai. Nanti iols cari dokumentari tu, nak tengok. Video seks tu takut pula iols nak tengok
Quote annehuda 28-3-2019 03:14 PM
mieymiey replied at 28-3-2019 03:11 PM
Kalau betul, berani dia kata 'saya tidak pernah merogol, jangan hancurkan hidup saya'  ...

ala meks masa kantoi video seks dgn budak 14 thn tu pun, r kelly leh sampai ati tuduh org dlm video tu abang die. peduli ape die janji lepas gitu

Lihat semua komen(8)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 07:53 PM GMT+8 , Processed in 0.092847 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top