CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lima Tahun Pujuk, Akhirnya Suami Izin Hanez Suraya Berlakon

16-1-2019 05:11 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9413| Komen: 72|Original author: Oleh: Saiful

Description: Hamil anak kedua, Hanez Suraya memberitahu yang kali ini banyak cabarannya kerana dia mengalami alahan yang teruk sepanjang tiga bulan pertama.
Foto: IG

Hamil anak kedua, Hanez Suraya memberitahu yang kali ini banyak cabarannya kerana dia mengalami alahan yang teruk sepanjang tiga bulan pertama.

Hanez mengalami muntah pada waktu malam dan ia menjadikannya lemah.


"Sekarang dah masuk empat bulan, memang saya lawan rasa loya itu sebab kalau tak semua perkara tak jalan," katanya kepada mStar Online.

Menurutnya lagi dia dan suami sangat teruja dengan rezeki yang diberikan Allah.


"Anak perempuan kami pun dah masuk empat tahun jadi sekarang masa sesuai untuk menimang cahaya mata baru."

Sementara itu Hanez yang sudah lama sepi dalam dunia lakonan berkata, suaminya telah memberikan keizinan untuk aktif semula selepas lima tahun cuba memujuk.


"Saya selalu terangkan kepadanya industri lakonan hari ini sudah berbeza. Malah kebanyakan pelakon semuanya bertudung dan tiada lagi babak berpegangan.

"Alhamdullillah suami izinkan tetapi biarlah watak itu sesuai dengan saya tapi nampaknya kena tangguh dulu sebab hamil." -CARI
11

Bagus
11

Marah
6

Terkejut
8

Sedih
9

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (53 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fushimi 16-1-2019 05:17 PM
sudah tamatkah edisi memboikot sheols
Quote LadyCarefree 16-1-2019 05:20 PM
Malah kebanyakan pelakon semuanya bertudung dan tiada lagi babak berpegangan.

Tipu suami ke tu? Kihkihkih
Quote onexox97 16-1-2019 05:20 PM
Suami dia muka baik
Dia muka lawa gebu
Quote SissySembah 16-1-2019 05:20 PM
lakonan heshe ok juga... not bad...
kalau buat comeback pun ok...
lepas berlakon balik ni jgn bercerai pulak and caras lelaki orang lain pulak..

di syorkan ikut mcm uqasha buka tudung... nanti bila betul2 bercerai and mahu caras lelaki lain boleh la pakai tudung balik utk dpt pengampunan makcik2 bawang...
Quote amyza82 16-1-2019 05:22 PM
Adakah bisnes x sekencang dulu,  sebab tu dah kasi belakon balik
Quote SissySembah 16-1-2019 05:23 PM
fushimi replied at 16-1-2019 09:17 AM
sudah tamatkah edisi memboikot sheols

heshe kan dah bertudung sis...
harus la di ampunkan ..

Quote gujiwa 16-1-2019 05:26 PM
hanez ni muka dia mcm dah kertu
Quote kaklong32 16-1-2019 05:36 PM
comel anak dia ni
Quote duricinta 16-1-2019 05:40 PM
Sudah dpt pengampunan kah?  Jering mest wat kira2 gak ni, lps 5 thn br dpt jejak kaki kt set
Quote biskut_milo 16-1-2019 05:40 PM
Cantiknya dia.. Pernah nampak husband dia Kat BSC.. Handsome
Quote pichee 16-1-2019 05:41 PM
lama juga hsbd x izinkan...perlu ke nk ke set sgt...

ddk je la goyang kaki...
Quote pearl.silver 16-1-2019 05:41 PM
Income dah sempit ke
Quote sharlenetexas 16-1-2019 06:17 PM
Gambar atas sekali tu fesyen pakai inner ke?
Quote arm_band 16-1-2019 06:18 PM
pelik gila gambar tak pakai eyeliner tu
Quote miss_perfect 16-1-2019 06:36 PM
Dia ni dahi luas kan? Bila pakai tudung macam nampak orang botak pakai tudung.
Quote giyomi 16-1-2019 06:54 PM
releven lagi ker sheol ni, tak payah berlakon lar, takder siapa yg rindu pon...jual jer goreng pisang depan umah ek
Quote RooneyMara 16-1-2019 06:58 PM
Why nak sgt berlakon sampai bertahun pujuk laki? Duduk jaga baby kat rumah kan best!
Quote monsterwife 16-1-2019 07:05 PM
Jumpa dia kat cafe di s.alam.muka menggerutu.
Quote selyusi 16-1-2019 07:05 PM
Hanez petik retis bertudung yang mana? MF dengan cumi2 la yang gedik berlakon pakai tudung pegang2.. kalau nana dengan siapa ntah sorang lagi tu ok pakai tudung takde pegang2, lenggok body pun ok jurr..

Lihat semua komen(72)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 07:26 PM GMT+8 , Processed in 3.773019 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top