CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Murah Sangat Maruah Tiz Zaqyah,"-Dihentam Kerana Berpelukan, Padahal...

17-1-2019 11:58 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10330| Komen: 25|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sekarang ini tengah kecoh betul dengan cabaran #10yearschallenge si media sosial.
Sekarang ini tengah kecoh betul dengan cabaran #10yearschallenge di media sosial.

Masing-masing tak nak lepaskan peluang throwback gambar sepuluh tahun lepas dan membandingkannya dengan yang sekarang.




Tak ketinggalan golongan artis antara yang menjadi perhatian untuk cabaran ini. Tiz Zaqyah juga ada memuat naiknya di Instagram.

Tapi disebabkan cabaran ini jugalah Tiz dikecam dengan netizen.


Dalam posting tersebut, Tiz memuat naik gambar mesranya dengan hero filem Aquaman, Jason Mamoa.

Ada satu komen dari netizen yang membuatkan Tiz berang. Katanya, maruah Tiz tersangatlah murah kerana berpelukan sebegitu.


Bagaimanapun Tiz menjawab, "Kalau bodoh tu, simpan!"


Sebenarnya gambar tersebut hanyalah suntingan sahaja. Tengok dari jauh pun boleh perasan.

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur dengannya. -CARI
14

Bagus
14

Marah
17

Terkejut
16

Sedih
23

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (97 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SissySembah 17-1-2019 12:11 PM
jujurinnya jason momoa tu busuk kepam sgt bagi akak... entah kenapa la ramai konon2 taste dkt heshe?
filem aquaman x di nafikan mmg best tp turn off sgt tgk hero nya...
mungkin tiz taste lelaki muka bengis mcm tauke jambu?
Quote Laracinta 17-1-2019 12:20 PM
Muka cam mak mak jer.
Quote MadameOnion 17-1-2019 12:32 PM
walaupun memacam hal tizzy ni.. i tetap suka dia..
Quote fushimi 17-1-2019 12:46 PM
setakat hakak tiz ni iols non heran pun kalau sheol peluk peluk ngan jantan sebab sheol very the urban punya orang

Quote cmf_blingblings 17-1-2019 01:25 PM
Nak tengok Tiz Zakyah in real kena rajin lepak Pantai Chenang lebih khusus Kalut Bar
Quote cmf_blingblings 17-1-2019 01:28 PM
Baru -baru ni aku buat afternoon walk kat P. Chenang jumpa dak pompuan umur 20an, dia cakap KL, pakai 2 piece bikini biru cover dgn top jarang kiri pegang botol arak, kanan pegang rokok tgh negotiate harga nak naik parasailing dgn bot man. Zaman lah ni, ya Allah mcm manalah mak bapa didik anak-anak
Quote amal12bh 17-1-2019 01:34 PM
cmf_blingblings replied at 17-1-2019 01:28 PM
Baru -baru ni aku buat afternoon walk kat P. Chenang jumpa dak pompuan umur 20an, dia cakap KL, paka ...

retis ke tu sis bling2..
Quote Incanto 17-1-2019 01:42 PM
kahkahkah...apolah netizens ni tak sabar sabar nak mengustajahkan Tiz
Quote suzilah 17-1-2019 01:55 PM
haha obviously edit kot gambo tu..kot ye pun x sabar nk kecam dorg ni hehe
Quote cmf_blingblings 17-1-2019 02:10 PM

mmg boleh jadi artis, badan sekeping mcm Amyra Rosli
Quote Y-Nots! 17-1-2019 02:28 PM
dia ni mmg sosial pun kan?
Quote Y-Nots! 17-1-2019 02:29 PM
cmf_blingblings replied at 17-1-2019 02:10 PM
mmg boleh jadi artis, badan sekeping mcm Amyra Rosli

muka cantik ke idok?
Quote awex^returns 17-1-2019 02:41 PM
SissySembah replied at 17-1-2019 12:11 PM
jujurinnya jason momoa tu busuk kepam sgt bagi akak... entah kenapa la ramai konon2 taste dkt heshe? ...

taukey jambu tu muka bengis tang mana... muka jijiks ada lah
Quote cmf_blingblings 17-1-2019 02:44 PM

Cantiklah bagi aku tapi tak adalah jelita. Di mata aku dgn muka tak mekap, basah lencun mandi pantai tu kira comellah. Lawa lagi dari Mira Filzah kot

Quote minguk 17-1-2019 03:04 PM
cmf_blingblings replied at 17-1-2019 02:44 PM
Cantiklah bagi aku tapi tak adalah jelita. Di mata aku dgn muka tak mekap, basah lencun mandi pant ...

i tak paham kenapa orang cakap mira tu lawa, tang mana? gigi nampak pelik.. mulut pun sama.. belum masuk bab mata jatuh kebawah rapat ke siku tu... tak paham lah.
Quote perangka 17-1-2019 04:38 PM
throwback ex 10 tahun lepas
tiz terkenang bang wemy ke dik
simbolik je guna abg mamu itew
Quote awexgaban7 17-1-2019 04:43 PM
minguk replied at 17-1-2019 03:04 PM
i tak paham kenapa orang cakap mira tu lawa, tang mana? gigi nampak pelik.. mulut pun sama.. belum ...

my aunt baru2 ni tanya... muka mira ni senget ka... senyum pon senget katanya....
Quote minguk 17-1-2019 05:15 PM
awexgaban7 replied at 17-1-2019 04:43 PM
my aunt baru2 ni tanya... muka mira ni senget ka... senyum pon senget katanya....

hahahahaha kan, i pun nampak benda sama..
Quote samshik 17-1-2019 05:46 PM
La haiii.. Ada mkcik bawang still terpukau ngan imej nurkasih ka?? Die mmg buas kot.. Haishhh

Lihat semua komen(25)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 03:03 AM GMT+8 , Processed in 0.080702 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top