CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Malas Nak Peduli Dengan Haters,"-Haqiem Rusli Aktif Kembali Di Twitter

16-1-2019 02:18 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4541| Komen: 26|Original author: Oleh: Saiful

Description: Disember tahun lepas, Haqiem Rusli mengambil keputusan untuk tidak lagi menggunakan Twitter.

Foto: IG

Disember tahun lepas, Haqiem Rusli mengambil keputusan untuk tidak lagi menggunakan Twitter.

Tapi sekarang penyanyi yang penuh kontroversi itu mengambil keputusan untuk kembali aktif di media sosial.


Katanya ini semua demi peminatnya yang digelar sebagai Qiemilio untuk senang berinteraksi dengannya.

Tidak adil bagi peminatnya jika Haqiem tidak mahu aktif dalam Twitter semata-mata kerana tertekan dengan kritikan dan kecaman netizen.


"Sebelum ini memang saya berhentti guna Twitter kerana terlalu banyak kritikan dan hentaman.

"Apabila saya fikirkan kembali ia tidak adil buat peminat yang sentiasa menyokong.


"Atas dasar itu saya mengambil keputusan untuk tidak pedulikan haters dan fokus kepada peminat sahaja."

Sebelum ini Haqiem tertekan kerana dihentam teruk dengan isu dirinya memakai cermin mata hitam dan airpods ketika menziarahi sebauh rumah asnaf. -CARI
15

Bagus
9

Marah
10

Terkejut
12

Sedih
9

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (62 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 16-1-2019 02:30 PM
Susah kan kalau x hadap medsoc..
Lagi lagi kalau bbnu begini..
Kang hadap..kemurungan..
Harap harap kau x buat drama bunuh diri lah
Quote RatuDunia94 16-1-2019 02:39 PM
Bila kena kecam sikit.. decide nk tutup IG.. tup2 buka balik.. bila kena kecam lg decide nk berhnti nyanyi.. tup2 keluar lagu baru. Then kena kecam lg decide nk deactive twitter.
Cuba matang sikit..
Quote kaklong32 16-1-2019 02:45 PM
gudluck AJL nanti ye dek
Quote tikusmontok 16-1-2019 03:00 PM
takpa, rasa murung kena kecam nanti tutuplah balik. bukan kena bayar pun.
Quote Rapz 16-1-2019 03:14 PM
Tak nk komen byk nanti depress cuma nk wish best of luck je dkat AJL...
Quote Sasakim 16-1-2019 04:31 PM
good luck dik qieqie utk ajl nti.
Quote Orix 16-1-2019 04:34 PM
dh tak depression ke dekkkkkkkk
Quote aTiKah_aYuNi 16-1-2019 04:37 PM
saje nak perhatian laa tu...
Quote laksmanabentan 16-1-2019 04:42 PM
RatuDunia94 replied at 16-1-2019 02:39 PM
Bila kena kecam sikit.. decide nk tutup IG.. tup2 buka balik.. bila kena kecam lg decide nk berhnti  ...

bukan jer tak matang.. mental pun ga budak nih...
Quote giyomi 16-1-2019 04:50 PM
Edited by giyomi at 16-1-2019 04:51 PM
RatuDunia94 replied at 16-1-2019 02:39 PM
Bila kena kecam sikit.. decide nk tutup IG.. tup2 buka balik.. bila kena kecam lg decide nk berhnti  ...

Bukan sekadar nak ttp akaun twitter, tp nak berhenti nyanyi terus tp still menyanyi wlpon mild depresi
Quote MotorKapcai 16-1-2019 05:36 PM
Edited by MotorKapcai at 16-1-2019 05:39 PM

Adehh..isu kecik je ponn..betulla 2 langkah dik qieqie amik..tempoh bertenang org kata..time isu tgh pnas better dia slow down..jgn tgok socmed..kang stress..reputzz pon xde isu lain ke nk tnya...hahaha
Btw i x sbar tggu perfomance dik qieqie kat ajl.dah beli tiket..suka kalini ajl dia betul2 fokus rehat..x amik show..training vokal..jgn jd mcm tahun lps..show x henti2..last stress smpai nanis2
Moga ade rezeki utkmu dik qieqie..semoga lagu baru 2 pon gempak2 k..see u nnt
Quote epis 16-1-2019 06:18 PM
December tahun lepas, x sampai sebulan pon hahahaha...
Quote WajibulGhunah 16-1-2019 06:20 PM
Jangan risau dik
Even buat undian kat acik2 porem pun ramai yang memilih kamu dari bbnu yg lain
Inikan pula bbnu bbnu sangkak bdk sekolah
Kamu masih di antara yang paling popular diantara bbnu yang lain... ditambah lagi dengan fan base yang tiada akal

Kamu meroyan mcm kena sawan babi buat cerita dijemput naik ke langit akibat depresi pun tetap ada orang sayang gitewww
Tapi i haruslah tak
Lagu2 dia je yg i dengar lagi2 lagu sayang tu walaupun sangat rempit tapi sedap yaaa
Quote pencintaABC 16-1-2019 06:29 PM
Manisnya kumis nipis dik qieqie..iols cam ada love hate relationship dgn dik qieqie ni. Kdg2 rasa nak carut kadang2 rasa cute pulak. Depressi iols!
Quote SissySembah 16-1-2019 06:37 PM
who are yussss?? nk aktif di twitter pun who caress???
its his account...

nanti tiba2 pula tertekan kena kecam di twitter ujung2nya jadi bapok nyorok tepi bucu katil...
Quote LadyCarefree 16-1-2019 07:08 PM
Geli dngan bbnu jadian ni
Quote Iris. 16-1-2019 09:37 PM
Alaaa baru beberapa hari deacc
Quote aldinaa 16-1-2019 09:48 PM
https://www.instagram.com/p/Bsnk ... AEpSKf05sUbrwYFHofK

Elok nya la dia dlm pic ni.
Sukahati la kiki. Twitter ngko....
Quote Y-Nots! 17-1-2019 11:37 AM
takleh hidup tanpa socmed kesah nya

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 05:58 AM GMT+8 , Processed in 0.077892 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top