CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Budak 7 Tahun Jadi Mangsa Rogol Abang

4-5-2018 10:07 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6952| Komen: 46

Description: Seorang abang berusia 13 tahun tergamak merogol adik perempuannya berusia 7 tahun sejak tiga tahun lalu, lapor Sinar Online.
Seorang abang berusia 13 tahun tergamak merogol adik perempuannya berusia 7 tahun sejak tiga tahun lalu, lapor Sinar Online.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Mersing, Superintendan Cyril Edward Nuing mengesahkan pihaknya sudah menahan suspek semalam, sebaik menerima aduan.


Manakala, mangsa dibawa ke hospital untuk pemeriksaan lanjut.


Gambar Hiasan

“Suspek melakukan perbuatan itu terhadap adik bongsunya berulang kali sejak tiga tahun lepas.

“Berdasarkan siasatan awal mendapati kesan koyakkan lama pada kemaluan mangsa dan mangsa ditahan wad di Hospital Ismail untuk pemeriksaan lanjut,” katanya.


Perbuatan terkutuk anak sulung itu terbongkar selepas mangsa mengadu rasa sakit pada kemaluannya.

“Semalam, kami terima aduan daripada ibu mangsa yang mendakwa anak perempuannya mengadu sakit di bahagian kemaluan.

“Mangsa memaklumkan kepada si ibu, suspek telah melakukan perkara tidak senonoh kepadanya beberapa kali," katanya.

Kes disiasat mengikut Seksyen 376B Kanun Keseksaan dan suspek akan dibawa ke Mahkamah Sesyen Kota Tinggi pada Jumaat untuk permohonan reman. - CARI
6

Bagus
9

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (47 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 4-5-2018 10:12 AM
Astagfirullah, ini gila camna nak buat ni
Quote fushimi 4-5-2018 10:26 AM
kecik kecik dah jahat
Quote prizadane 4-5-2018 10:31 AM
3 tahun lalu? means abang baru 10 tahun, adik pula 4 tahun?
apa benda ni? geramnya aku!!!
mak pak tak pernah syak apa-apa ke?

btw, nasib kes ni bukan jadi kat negeri pantai timur tu. kalau tak, confirm laju kena kutuk.
Quote myakayina 4-5-2018 10:32 AM
this is insane..kesian adiknya tu..
Quote sufi^_^ 4-5-2018 10:37 AM
Sekurang2nya mak dia percaya cakap adik & buat repot. Moga lebih ramai mak2 yang tak in denial bila ada #perogoldalamrumah.
Mereputlah abang durjana ni kat henry gurney.
Quote sufi^_^ 4-5-2018 10:38 AM
I punya hipotesis: porn
Quote Artemesiaa 4-5-2018 10:38 AM
Jahanam cam ni.
Quote prettyuglybabe 4-5-2018 10:52 AM
ni yang nak kata budak-budak apalah dia tau??
Quote ashcroft86 4-5-2018 10:54 AM
Memang bahana porn la. Porn senang sgt dicapai sekarang ni. Ada smartphone. Kesian. Hurmmm....
Quote kuzaime 4-5-2018 11:00 AM
X tercapai dek akal..tp ni realiti yg berlaku..
Sorang merogol, lg sorang dirogol..dua2 anak sendiri & dua2 jugak masih budak!!
Quote marumaru 4-5-2018 11:02 AM
scary... cabaran dan dugaan jadi parents zaman lo ni...
Quote intan_smsb 4-5-2018 11:12 AM
tahu ke nak rogol macam mana tu
Quote Hizert 4-5-2018 11:19 AM
Wt..dimana sumber rujukan budak tu???
Quote mejaputih 4-5-2018 11:20 AM
mana si bapak?
didikan kena start dari ketua keluarga..parents kena control & monitor anak .. reminder to me as well.
Quote devilito2 4-5-2018 11:20 AM
astaghfirullah hal adzim...
Quote zameyla 4-5-2018 11:31 AM
Allahu Akhbar....
dua2 masih kanak2....
Quote grizz 4-5-2018 11:54 AM
prizadane replied at 4-5-2018 10:31 AM
3 tahun lalu? means abang baru 10 tahun, adik pula 4 tahun?
apa benda ni? geramnya aku!!!
mak pak  ...

kn..kesian tol..kecik lg budak tu..


Quote kucincomey 4-5-2018 12:13 PM
intan_smsb replied at 4-5-2018 11:12 AM
tahu ke nak rogol macam mana tu

si adik tu setelah diperiksa dah ada kesan koyakan lama
Quote Skuau 4-5-2018 12:37 PM
oh tidak...... camner depa 'reti wat benda ni'???

Lihat semua komen(46)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.070909 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top