CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6310|Reply: 46

Budak 7 Tahun Jadi Mangsa Rogol Abang

[Copy link]
Post time 4-5-2018 10:07 AM | Show all posts |Read mode
Seorang abang berusia 13 tahun tergamak merogol adik perempuannya berusia 7 tahun sejak tiga tahun lalu, lapor Sinar Online.


Sementara itu, Ketua Polis Daerah Mersing, Superintendan Cyril Edward Nuing mengesahkan pihaknya sudah menahan suspek semalam, sebaik menerima aduan.


Manakala, mangsa dibawa ke hospital untuk pemeriksaan lanjut.




Gambar Hiasan



“Suspek melakukan perbuatan itu terhadap adik bongsunya berulang kali sejak tiga tahun lepas.

“Berdasarkan siasatan awal mendapati kesan koyakkan lama pada kemaluan mangsa dan mangsa ditahan wad di Hospital Ismail untuk pemeriksaan lanjut,” katanya.


Perbuatan terkutuk anak sulung itu terbongkar selepas mangsa mengadu rasa sakit pada kemaluannya.

“Semalam, kami terima aduan daripada ibu mangsa yang mendakwa anak perempuannya mengadu sakit di bahagian kemaluan.

“Mangsa memaklumkan kepada si ibu, suspek telah melakukan perkara tidak senonoh kepadanya beberapa kali," katanya.


Kes disiasat mengikut Seksyen 376B Kanun Keseksaan dan suspek akan dibawa ke Mahkamah Sesyen Kota Tinggi pada Jumaat untuk permohonan reman. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 10:12 AM | Show all posts
Astagfirullah, ini gila camna nak buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 10:26 AM | Show all posts
kecik kecik dah jahat
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 10:31 AM | Show all posts
3 tahun lalu? means abang baru 10 tahun, adik pula 4 tahun?
apa benda ni? geramnya aku!!!
mak pak tak pernah syak apa-apa ke?

btw, nasib kes ni bukan jadi kat negeri pantai timur tu. kalau tak, confirm laju kena kutuk.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 10:32 AM | Show all posts
this is insane..kesian adiknya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 10:37 AM | Show all posts
Sekurang2nya mak dia percaya cakap adik & buat repot. Moga lebih ramai mak2 yang tak in denial bila ada #perogoldalamrumah.
Mereputlah abang durjana ni kat henry gurney.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-5-2018 10:38 AM | Show all posts
I punya hipotesis: porn
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 10:38 AM | Show all posts
Jahanam cam ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 10:52 AM | Show all posts
ni yang nak kata budak-budak apalah dia tau??
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 10:54 AM | Show all posts
Memang bahana porn la. Porn senang sgt dicapai sekarang ni. Ada smartphone. Kesian. Hurmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
X tercapai dek akal..tp ni realiti yg berlaku..
Sorang merogol, lg sorang dirogol..dua2 anak sendiri & dua2 jugak masih budak!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
scary... cabaran dan dugaan jadi parents zaman lo ni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 11:12 AM | Show all posts
tahu ke nak rogol macam mana tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 11:19 AM | Show all posts
Wt..dimana sumber rujukan budak tu???
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 11:20 AM | Show all posts
mana si bapak?
didikan kena start dari ketua keluarga..parents kena control & monitor anak .. reminder to me as well.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 11:20 AM | Show all posts
astaghfirullah hal adzim...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-5-2018 11:31 AM | Show all posts
Allahu Akhbar....
dua2 masih kanak2....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 11:54 AM | Show all posts
prizadane replied at 4-5-2018 10:31 AM
3 tahun lalu? means abang baru 10 tahun, adik pula 4 tahun?
apa benda ni? geramnya aku!!!
mak pak  ...

kn..kesian tol..kecik lg budak tu..


Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 12:13 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 4-5-2018 11:12 AM
tahu ke nak rogol macam mana tu

si adik tu setelah diperiksa dah ada kesan koyakan lama
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
oh tidak...... camner depa 'reti wat benda ni'???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 199105 Replies : 4661
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 23932 Replies : 159
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41253 Replies : 251
Perfume Mana yg Best?
NaatashaPerfume Mana yg Best?
Views : 105069 Replies : 419
‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penyediaan Makanan Bersih & Selamat’ – Chef Wan
YgBenar‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penye
Views : 11652 Replies : 7
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30349 Replies : 222
Teka Teki Teka Tekok
FARRAZOOLTeka Teki Teka Tekok
Views : 27126 Replies : 106
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73611 Replies : 320
On your mark get set go!!
jueazOn your mark get set go!!
Views : 2020 Replies : 0
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 9381 Replies : 3

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 03:32 PM GMT+8 , Processed in 0.088427 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list