CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Shila Panggil Suaminya Abang, Dan-Dan Dia Pula Dipanggil Kakak - Netizen Terhibur

2-5-2018 04:45 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 12990| Komen: 78|Original author: Oleh: Azza

Description: Add Image Caption HerePengantin baru yang masih merah jarinya, Shila Amzah dan Hariz Idraki antara pasangan yang sentiasa dinanti perkembangan terkininya. Terbaru mereka kini berada di United Kingdom ...


Pengantin baru yang masih merah jarinya, Shila Amzah dan Hariz Idraki antara pasangan yang sentiasa dinanti perkembangan terkininya. Terbaru mereka kini berada di United Kingdom dengan Shila sentiasa menyanyi manakala suaminya tekun mendengar sambil makan.

Namun, paling menarik perhatian apabila Hariz kelihatan mesra malu-malu di hadapan kamera. Malahan Shila juga menulis kapsyen yang lucu  mengenai
panggilan abang-kakak  membuatkan netizen turut terhibur.

Foto : IG Shahila Amzah

Ternyata ia mengundang komen-komen manis dari para netizen


Ramai yang menyukai kapsyen yang ditulis oleh Shila malah ada yang turut berkongsi pengalaman mereka dengan suami masing-masing


Ada juga netizen yang menjelaskan yang mungkin Hariz tidak biasa, jadi itu adalah panggilan spontannya.


Ada juga netizen yang berkongsi mengenai nama panggilan yang berbeza kerana suaminya bukan warga negara Malaysia.


Apa pun, nampaknya selain kontroversi, netizen turut terhibur jika artis pandai berlawak terutamanya jika ada part-part yang manis bergula antara suami isteri. - CARI 

Foto : IG Shahila Amzah
14

Bagus
9

Marah
10

Terkejut
6

Sedih
6

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (52 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote besarkecik 2-5-2018 05:05 PM
Tu je ke?
Next
Quote Ferr_Remy 2-5-2018 05:07 PM
Laki die kepam la.
Quote gujiwa 2-5-2018 05:07 PM
Huuhuhuhuh adoi hai
Quote jalfa 2-5-2018 05:08 PM
Ok.sweet bersemut...
Quote Orix 2-5-2018 06:33 PM
Ferr_Remy: Laki die kepam la.


Ok la tu. drpd nanaz. Jauh lg kepam.
Quote samshik 2-5-2018 06:37 PM
Jnji ko xmuyan ngan laki2 xguna semalaya dekk!!! Lps ni jgn lupa caner nak ckp meleis naa..
Quote Mizlyn 2-5-2018 06:38 PM
Shila tu asal update ig..nyanyi.. (time i terbuka la ig she tu) .. pening i.. tahan gak ye abang melayan kakak nyanyi nyaring tu..
Quote noreen 2-5-2018 06:38 PM
Ermm shila shila excited sgt semua nk dikaborkan dkt ig...
Quote kiah_mai_pulak 2-5-2018 06:41 PM
Menyampah nya!!! Kosserrr
Quote kiah_mai_pulak 2-5-2018 06:41 PM
Soooooooooooo BBBBBBBBNU.. segala mala nk share
Quote jiwakacau06 2-5-2018 06:43 PM
jepsari dh lma gna kakak -abg
Quote sant 2-5-2018 06:45 PM
Shilat nyanyi lagu ombak rindu #neverforget
Quote monsterwife 2-5-2018 06:54 PM
Oklah suami dia tu.nak handsome mcm mn plk.yg penting mereka bahagia.takde lah buruk sangat cuma blur dan iras@iras indian/bangla sikit.
Quote QueenCaramel 2-5-2018 07:07 PM
Harus potray wanita trbahagia gituuu..
Quote lovelytouch 2-5-2018 07:10 PM
X kan suami bodoh piang sangat BM tu dekk non. Gittteww akaq speku
Quote BookerT 2-5-2018 07:24 PM
mana accent kau orang berdua mak hayam? old accent new accent...padahal eksyen...
Quote Konahhh 2-5-2018 07:37 PM
Bagila chance shilaris pulakk hehe
Quote awoks 2-5-2018 07:40 PM
Bosan.shila bosan.

Tp laki dia nampak ok la x over.jenis rilek jah smpai kdg nampak cm xde perasaan
Quote Loginlogoff 2-5-2018 07:42 PM
Chuols neh.kasik cannn la kat shilaris bersweet muwet.  Ritu ummi dgn shuben sheols,phtu mawaraf anje abg,pattjura hubsbaby,nony daddy mommy..now turn sheolsss pulekkkkk..gitewwwww.

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:27 PM GMT+8 , Processed in 0.080915 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top